Ovako je i Guardiola dosao na napravljenu ekipu od Rijkaarda i preuzeo sve zasluge.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dileri izbacise najveceg ikad, svaka cast.
Francuska - Hrvatska dakle opet finale.
Francuska - Hrvatska dakle opet finale.
Ronaldo place ko malo dijete 
Portugalci iz Citya uglavnom karine na ovom prvenstvu, a tamo lete po terenu.
Precijenjeni, ko i majstor dodavanja prvom do sebe, Xavi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ostaviti na klupi jednog od najboljih igraca ikada je luksuz..
Kako je Vaha usavrsio ove beduine...
Dodji paksu i treniraj Bosnu...
Kako je Vaha usavrsio ove beduine...
Dodji paksu i treniraj Bosnu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Šta ima novo na ratištu? Gori li Twitter?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko igra umjesto ovog Chedire, ovo je dobitak za Maroko

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovaj Hakimi je daleko najbolji desni bek Svijeta.Frajer je zid nazad a kada krene naprijed isto antilopa grabi, ne gasi se lik.Frajer moze cuvati stranu sam 90minuta bez da ga probijes.Fantazija od igraca.
Uz Messija i Mbapea najupecatljivi lik turnira.
Uz Messija i Mbapea najupecatljivi lik turnira.
Meine prognoze da je Portugal ocaj od ekipe ispostavile su se tacno,malo me zavarala pobjeda protiv Svice ali ipak to je to,ekipa bez kompaktnosti,a sa Ronaldom odnosno egocentrikom ekipa bez napada i dubine
Sad koliko ce on prihvatiti realnost da je nebitan vec 3,4 godine u fudbalu i kako ce mu ego podnijeti da je kraj iza ugla pitanje je
Sad koliko ce on prihvatiti realnost da je nebitan vec 3,4 godine u fudbalu i kako ce mu ego podnijeti da je kraj iza ugla pitanje je
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Mislim finalu, Hrvati ce svakako uzet Argentinu a ovi Maronaci luda ekipa na isti nacin ce proci i u finale.
15.10.2013.
Nemaš im šta reći ni na jednu utakmicu, zasluženo. Prelijepa priča.
- Shategabri
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav luksuz ima Real da se tako lako rijesio njega i Thea na lijevoj strani i opet uzimaju Ligu prvaka
Don't believe the hype.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
MarokoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 18:16Ako u polufinalima budu Argentina, Hrvatska, Engleska i Maroko, tko osvaja?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Steta za Cristiana. Veliki igrac i velika karijera na neslavan nacin se zavrsava. Marokanci kapa do poda kad se skupe muda niko ti nije ravan. Za mog zivota najbolje svjetsko prvenstvo.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ne pamtim ovakav nivo discipline kod jedne reprezentacije, ne može me niko uvjeriti da je ovaj Walid to uspio za par mjeseci. Jer Vaha opet ima taj uspjeh s Alžirom 2014., pa znaš da je relativno moguće. A opet, da je Vaha ostao, ne bi vidjeli polufinala. Zaslužni su obojica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.