Leeds United Football Club

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

marijo_leeds
Kontakt:

Re: Leeds United Football Club

Post Postao/la marijo_leeds » 19 feb 2011, 17:31

Leeds United-Norwich City 1:2 :( Sad smo si napravili veliko sranje!!!!

WE ARE LEEDS!!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 19 feb 2011, 17:32

Nevjerovatno koji su ovo cigani....cijelo vrijeme napadamo i opet primamo gol
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 19 feb 2011, 17:37

Leeds United-Norwich City 2:2 tooooooooo!!!!!!!!!!!......ajmo Leeds po pobjedu!!!!!!!!!!! :D :D :D

WE ARE LEEDS!!!!!!!!

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 19 feb 2011, 17:39

Somma car....ajmo momci
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 19 feb 2011, 17:59

Leeds United-Norwich City 2:2 KRAJ :)

Danas nas nije pomazila sreca i osvojili smo samo bod i ako smo bili bolji cijelo vrijeme ali važno da nismo izgubili i zato moramo u utorak ici po tri boda protiv Barnsleya ako želimo direktni ulazak u premiership :)

WE ARE LEEDS!!!!!!!!!!!! :D

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 19 feb 2011, 18:05

UNITED 2 (Becchio 17, Somma 75), NORWICH 2 (Lansbury 45+1, Hoolahan 67)

United: Schmeichel, Lichaj, O'Brien, Bruce, McCartney, Johnson, Kilkenny (Somma 74), Snodgrass, Howson, Gradel, Becchio (Paynter 90). Subs: Higgs, Sam, Parker, Bromby, McCormack.

Norwich: Ruddy, Martin, Whitbread, Ward, Drury, Crofts, Lansbury (Surman 74), Hoolahan, Fox, Wilbraham, Holt. Subs: Steer, Jackson, Smith, McNamee.

Referee: N Swarbrick.

Booked: Johnson (Leeds), Crofts, Ward (Norwich)

Att: 31,601
Side before self

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 19 feb 2011, 21:47

Highlights od danas. Nesretno izgubljena 2 boda.
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 20 feb 2011, 23:31

Ovako da vam kažem......ja sam uz poziv Mexya upao u ovaj forum prije nekakvih 3 mjeseca inace osim Leeds Uniteda navijam i za Celtic,ali ja vam mogu rec da za Leeds United ne samo da navijam nego i živim.Inace za Leeds United sam počeo navijat sa 11 godina i to od sezone 2003/04 one sezone kad je Leeds igro zadnji put u Premiershipu i od tada sam klub zavolio i svaku njegovu utakmicu pratim ih preko neta,njihove stranice ili kad je prijenos a sad i preko radia i svi koji me poznaju u mom gradu znaju da sam VJERNI!!!!!! navijac LEEDS UNITEDA!!!!!.....tako da bih molio Skeju888 i Mexya Whitesa da mi nepišu onakve izjave na mom Facebook profilu i sam sam vam reko da navijam za Celtic i za Leeds kad smo se upoznali ali kako ja živim u Hrvatskoj ja vam mogu rec da kad Leeds igra da navijam žestoko kao kad igra Hrvatska reprezentacija ko i za vas koji ste iz Bosne,Srbije,Slovenije itd.......tako da bih molio da mi ne pišete da sam se prodao ako je sad Leeds odigro 2:2 protiv Norwicha da sam ih odbacio....e pa nisam i nikad ih necu jer kad je Leeds ispo ja sam ih mogao **** i počet navijat za nekog tamo Arsenala,Liverpoola ili Chelsea ali nisam jer sam osto vjeran Leedsu iako mi je premiership najdraza liga.....ja neznam za vas ali ja sam plako kad je Leeds igro svoju posljednju utakmicu u premiershipu na Elland Roadu protiv Charltona 3:3 kad su na kraju utakmice navijači uletili na teren da podrže svoje igrace i svi se sjecamo tri kola prije kraja sezone kad je Leeds igro u gostima vrlo važnu utakmicu protiv Boltona kad smo izgubili 4:1 i dobro se sjecam riječi komentatora kad je reko dok je Viduka dobio crveni karton "ovo je mislim sad kraj za Leeds kad im je glavni igrac dobio crveni karton" a još smo imali vostvo od 1:0 gdje smo na kraju nažalost izgubili i ispali....znaci navijam za Leeds 8 godina a od tih 8 godina 7 godina nisu u premiershipu.......a i dalje ih pratim i uvijek cu ih pratit.MOT!

WE ARE LEEDS!!!!!!!!!!!!! :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 20 feb 2011, 23:58

Ma zajebavali se ljudi Marijo ... Nisu uopšte mislili ozbiljno, kontali malo da se našale s tobom. Evo sad mi buraz govori (mexy_whites) da nije opšte ozbiljno pisao već se šalio. ;)
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 21 feb 2011, 00:01

@marijo leeds... ja sam pravi gloryhunter od 2 draga kluba ja sam se opredjelio za newcastle jer je leeds "propao"...a kad mi je idol(alan smith) dosao u newcastle :P onda sam definitivno znao ko je no1...
jel ok navijat za newcastle i imat jedan klub koji isto simopatiziras? evo sto se tice hr domace lige, drag mi je hajduk ali me boli briga za njih, gledam samo europske kvalifikacije svako ljeto...

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 21 feb 2011, 01:37

Kakav je mali Kasper? Jel' imalo na babu?
it's football day

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 feb 2011, 02:33

Baboon je napisao/la:Kakav je mali Kasper? Jel' imalo na babu?
Ma Kasper je isti otac i izgledom i kvalitetom :D

Ove sezone je pored Snodgrassa po meni najbolji igrac Leedsa. Ne bi me iznenadilo da nas napusti ako se ne plasiramo ove sezone u PL.

@marijo_leeds

Ono na fb je bilo cisto zezanje i od mene i od Skeje :) Nismo mislili da ces shvatit ozbiljno al izvini za to i stvarno mi je zao sto mislis da smo te zezali. ;)
Ja te cijenim ko forumasa i ko navijaca svetog kluba i nikad mi ne bi bila namjera da te omalovazavam :) Stvarno je bila zezancija. MOT
Side before self

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 21 feb 2011, 09:50

mexy_whites je napisao/la:
Baboon je napisao/la:Kakav je mali Kasper? Jel' imalo na babu?
Ma Kasper je isti otac i izgledom i kvalitetom :D

Ove sezone je pored Snodgrassa po meni najbolji igrac Leedsa. Ne bi me iznenadilo da nas napusti ako se ne plasiramo ove sezone u PL.

@marijo_leeds

Ono na fb je bilo cisto zezanje i od mene i od Skeje :) Nismo mislili da ces shvatit ozbiljno al izvini za to i stvarno mi je zao sto mislis da smo te zezali. ;)
Ja te cijenim ko forumasa i ko navijaca svetog kluba i nikad mi ne bi bila namjera da te omalovazavam :) Stvarno je bila zezancija. MOT
Dobro da smo to riješili i ako mi je Celtic prvi klub za koji sam počeo navijat ipak za Leeds se više vežem nego za Celtic.....jer ipak je Engleska puno više zanimljivija liga nego Škotska tako da kod mene nema dana a da ne pogledam neke vijesti u vezi Leedsa i tako svaki dan. :D

WE ARE LEEDS!!!!!

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 21 feb 2011, 09:54

gloryhunter je napisao/la:@marijo leeds... ja sam pravi gloryhunter od 2 draga kluba ja sam se opredjelio za newcastle jer je leeds "propao"...a kad mi je idol(alan smith) dosao u newcastle :P onda sam definitivno znao ko je no1...
jel ok navijat za newcastle i imat jedan klub koji isto simopatiziras? evo sto se tice hr domace lige, drag mi je hajduk ali me boli briga za njih, gledam samo europske kvalifikacije svako ljeto...
Inace meni je isto drag u Hrvatskoj Hajduk Split a to više samo da imam neki klub u državi u kojoj živim....više radi reda. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2011, 15:19

Recite mi imate li povreda i kakvo je stanje pred utakmicu sa Barnsleyom ,hoćete li pobijediti :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 21 feb 2011, 16:52

legenda reala je napisao/la:Recite mi imate li povreda i kakvo je stanje pred utakmicu sa Barnsleyom ,hoćete li pobijediti :?:
Barnsley je jedna od losijih gostujucih ekipa, a mi smo pod imperativom pobjede jer Leicester prijeti sa 7. mjesta da uskoči u play off pozicije. Nas tim je kompletan dok Barnsleyu nece igrati neki bitni igraci. Moramo ovo dobiti.
Side before self

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2011, 17:08

mexy_whites je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Recite mi imate li povreda i kakvo je stanje pred utakmicu sa Barnsleyom ,hoćete li pobijediti :?:
Barnsley je jedna od losijih gostujucih ekipa, a mi smo pod imperativom pobjede jer Leicester prijeti sa 7. mjesta da uskoči u play off pozicije. Nas tim je kompletan dok Barnsleyu nece igrati neki bitni igraci. Moramo ovo dobiti.

hvala ;)

pošto ja vidim da ti to pratiš
šta može Notinghem kakvo je stanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Skeja888
Kontakt:

Post Postao/la Skeja888 » 21 feb 2011, 17:40

Pa stavio sam dupli smajli na kraju, znači zezancija klasična

dobar je Celtic

Leeds je nula za njih :D

pozdrav :)
We Are Leeds

mineee
Kontakt:

Post Postao/la mineee » 21 feb 2011, 19:07

mexy jesi to u subotu izgubio neku opkladu :?: :?:

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 22 feb 2011, 00:34

mineee je napisao/la:mexy jesi to u subotu izgubio neku opkladu :?: :?:
Hahahaha nisam :D Ne kladim se vec nekoliko godina. Ono sto si mi vidio na profilu je koment asistenta sa faxa sto je na Leedsu izgubio 200KM :D
Side before self

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: cala, JackW, LiverpoolREDS, Ozren i 14 gostiju.