FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Pips
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pips » 06 dec 2022, 21:04

10 - Čupo, Tel, Gnabry
9 - Musiala, Muller
RW - Gnabry, Coman
LW - Sane, Coman (Mane kad se oporavi prije Comana)
Graven pripada kod Kimmicha i Goretzke prije sabitzera.

Kakav crni Muller u napadu ili Coman prije Sanea lijevo, nadam se da je ovo neka šala.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 10 dec 2022, 12:18

I tako se Neuer skršio na skijanju i bude pauzirao do sljedeće sezone. Next.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 10 dec 2022, 12:18

Neuer nogu slomio na odmoru gotova mu sezona, pa jel moguce ovo. Njima ne trebaju utakmice da bi se ozlijedili.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2022, 12:24

U Bayernu stvarno ima igrača upitne inteligencije. Šta profesionalni fudbaler ima skijati, ekstremno opasna aktivnost što je pokazala i povreda Schumachera i vidi ovog sad. Htio sam da Neuer ostane dok god može braniti ali ovo je debilana, odyebi negdje drugo pa skij dokle god hoćeš. Vraćaj Nubela iduće sezone da vidimo ima li kuveta u njemu. Ovo što je Neuer uradio je za prekida ugovora, bez zajebancije.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Sane10
Kontakt:

Post Postao/la Sane10 » 10 dec 2022, 12:37

Katastrofalno ponasanje jednog profesionalca i bez trojice standardni nemamo sta traziti protiv Pariza, a jos oko 2 mjeseca do utakmice ostajemo jos najmanje bez dvojice sledeci su znase Coman i jos jedaan.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2022, 12:45

Jel' moguće da je Neuer takav kreten da ovako nešto uradi.Dan te yebo pa ne mogu da vjerujem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 10 dec 2022, 13:04

Ma nemoze da skija frajer i da bude tako neprofesionalan a uzima 20m po sezoni.
Ma necemo uzeti LS sve dok im neko ne **** mater u svlacionici , zato sto svaku sezonu sve neko nesto izvodi i sjebe sve i nakon toga Nagelsman kriv, naravno.
Dobro je sto sad dolazi preodni rok , pa moze Bayern da trazi alternativu , da se ovo desilo jan-fev najebali smo.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 dec 2022, 13:18

:zzz: Dobro je pa Neueru more nije došlo glave, s obzirom koliko fešta po hrvatskoj obali :)
Nego, pošto u Bayernu vole da zaposle osobe koje se slikaju sa dresom Bayerna u ranijoj fazi karijere, mislim da imaju alternativu za Juliana :opaopa:
slika

A sada jedna pjesma za Neuera od raje ispod šanka :wave:
Sent from my Philips Smart TV.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2022, 13:21

Hasan Salihamidžić: "It's terrible that Manuel had such an accident and of course all our thoughts are with him. I spoke to him yesterday and today, the surgery went very well."
Oliver Kahn: "The news of Manuel's injury shocked us all. We will stand by his side and accompany him on his way to his comeback. He will recover from this serious injury and return to the pitch as strong as ever." [fcb]
Pazi cirkusanata, pa ne bi bilo čudno i da vam počnu ostavljati izmet po svlačionicama šta ste im sve dopustili da rade. Umjesto da se osudi ova debilana oni njega maze kao bebu.

Sane10
Kontakt:

Post Postao/la Sane10 » 10 dec 2022, 13:25

Ne znam samo na kakvom je on odmoru bio od cega se odmarao imao tri prijateljske utakmice u Qataru, uzimaju desetine milona jos da odmara.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 10 dec 2022, 13:33

Povući Nubela sad sa posudbe i vidjeti na čemu su i klub i on.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2022, 13:43

Bayo je napisao/la:
10 dec 2022, 13:33
Povući Nubela sad sa posudbe i vidjeti na čemu su i klub i on.
Nema od tog ništa, uprava dopušta igračima da oni odlučuju ko će igrati a ko ne. U ovom slučaju Neuer će gurati Ulreicha a ovi će pristati na to.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 10 dec 2022, 15:19

Ovo sto je Neuer uradio je za momentalnog otkaza...nek ide u pm i on i skijanje..sjeba sezonu cijeloj ekipi

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 10 dec 2022, 15:26

Svaku katastrofalnu ulrajhovu gresku i gubitak para uzrokovano time fakturisati Neueru, dok se ne oporavi.

Ne znam kakvi su ugovori ali vjerujem da je u vecini stavljena klauzula da se ne smije skijat.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 10 dec 2022, 15:40

Spekulira se o dolasku Livakovića, Kahn ga je sinoć uživo gledao u akcijama i nešto tipkao po mobitelu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2022, 15:51

Ipak vraćaju Nubela u januaru jer se ne smiju upuštati u to da uđu u drugi dio sezone samo sa Ulreichom i Schenkom. Ovo je za anale šta je Neuer uradio, a očekujem i od Goretzke kakvu glupost.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 10 dec 2022, 16:03

Ovo je prilika Bayernu da se riješi Neuera, pao je u formi, često je ozlijeđen i teško je očekivati da će se promjeniti i pustiti druge da brane, a nitko
ozbiljan neće doći dok je on u klubu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 dec 2022, 17:22

sljivo je napisao/la:
10 dec 2022, 15:26
Svaku katastrofalnu ulrajhovu gresku i gubitak para uzrokovano time fakturisati Neueru, dok se ne oporavi.

Ne znam kakvi su ugovori ali vjerujem da je u vecini stavljena klauzula da se ne smije skijat.
skijanje, motor i slicne ekstremne aktivnosti su skoro uvijek u ugovorima sportista

evo ti npr. u NBA
Accordingly, the Player agrees that he will not, without the written consent of the Team, engage in any activity that a reasonable person would recognize as involving or exposing the participant to a substantial risk of bodily injury including, but not limited to: (i) sky-diving, hang gliding, snow skiing, rock or mountain climbing (as distinguished from hiking), rappelling, and bungee jumping; (ii) any fighting, boxing, or wrestling; (iii) driving or riding on a motorcycle or moped; (iv) riding in or on any motorized vehicle in any kind of race or racing contest; (v) operating an aircraft of any kind; (vi) engaging in any other activity excluded or prohibited by or under any insurance policy which the Team procures against the injury, illness or disability to or of the Player, or death of the Player, for which the Player has received written notice from the Team prior to the execution of this Contract; or (vii) participating in any game or exhibition of basketball, football, baseball, hockey, lacrosse, or other team sport or competition. If the Player violates this Paragraph 12, he shall be subject to discipline imposed by the Team and/or the Commissioner of the NBA.
npr u Moto GP timovi nisu fanovi motocrossa, ali ne zabranjuju ga izricito u ugovoru
mali milion ozljeda se desi tu ali ne mogu ga zabraniti jer su testiranja tokom sezone srezana na max i to je jedina vrsta treninga
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 10 dec 2022, 17:46

According to BILD information, Neuer has no ski clause in his contract – this leisure activity is explicitly not prohibited and therefore does not have to be registered for the time being.

Kreteni i oni i on.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 dec 2022, 17:54

Bayo je napisao/la:
10 dec 2022, 17:46
According to BILD information, Neuer has no ski clause in his contract – this leisure activity is explicitly not prohibited and therefore does not have to be registered for the time being.

Kreteni i oni i on.
Ma znao sam, cim sam procitao ove izjave nakon povrede sve mi je bilo jasno. Isto vrtic kakav, zive ko bubreg u loju igraci vec duze vremena. Sve vise sam ubijedjen da ova uprava sa Kahnom i Salihamidzicem ne valja. Mislio sam da ce nastaviti stopama Rumenniggea i Hoenessa ali Bgm mrka kapa.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.