Imaš li makar konačni pobjednik? Ili si regularno vrijeme igrao

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Imaš li makar konačni pobjednik? Ili si regularno vrijeme igrao
Ja kad sam igrao bez kp1 ništa, koliko puta sam padao na x z naučio sam lekcijubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:16Imaš li makar konačni pobjednik? Ili si regularno vrijeme igrao![]()
Cisti kecbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:16Imaš li makar konačni pobjednik? Ili si regularno vrijeme igrao![]()
Jos jedan u nizu losih poteza glupavih Grizzliesa. Da su malo pametniji bili imali bi sada najjacu ekipu lige.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:05Koliko sezona Meltona prolazi ispod radara ove godine, vrhunsku odbranu igra (jedan od najboljih u ligi na guard pozicijama), možda i najbolji igrač Phile u odbrani ove godine, a napadački također isporučuje
Večeras 31 poen (11/15fg, 8/11 3pt) i 7 ukradenih lopti![]()
![]()
Nemoj tako igra JJJ dobro, popravio šut, DPOY potencijal, mora se nekad i promašiti dobili su Banea.Justin je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:18Jos jedan u nizu losih poteza glupavih Grizzliesa. Da su malo pametniji bili imali bi sada najjacu ekipu lige.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:05Koliko sezona Meltona prolazi ispod radara ove godine, vrhunsku odbranu igra (jedan od najboljih u ligi na guard pozicijama), možda i najbolji igrač Phile u odbrani ove godine, a napadački također isporučuje
![]()
Sacramento opet pobjeda. Ne vidim kako ce im playoff izmaci.
Tuga... ako Luka dođe baš tužno i žalosno, ne pamtim da je ovako neka ekipa prosula nešto, oni iz GSW neki dan su mala maca za ovo
Ma isto dok sam igrao još, ali nema tu nafake u ishodima, ovo je ludnica svako svakoga može dobiti, ekipe bez pola rostera igraju pa dođu dobiju contendere
Pa bili su pametniji. Naime,oni su draftirali/skupili i razvili sve te mladiće i postali ovako zayebana škvadra koja igra prelijepo,a ujedno su i čvrsti,bit će stalni contender,a ne mogu svih (pre)platiti,tako funkcionira sistem.Justin je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:18Jos jedan u nizu losih poteza glupavih Grizzliesa. Da su malo pametniji bili imali bi sada najjacu ekipu lige.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:05Koliko sezona Meltona prolazi ispod radara ove godine, vrhunsku odbranu igra (jedan od najboljih u ligi na guard pozicijama), možda i najbolji igrač Phile u odbrani ove godine, a napadački također isporučuje
![]()
Westbrook je bio čini mi se, kontra 2 na 2, Westbrook za Jamesa, ovaj odma vratio, pa ovaj fula polaganje čistoFelixians4 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:26I sada u produžetku LeBron otvorio mašenim zicerom i ugasili se Lakersi. Šeprtljav derby,opet:
Pa dobri su opet. Al me nervira to sto su mogli do prstena da nisu bili glupi.emir18 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:19Nemoj tako igra JJJ dobro, popravio šut, DPOY potencijal, mora se nekad i promašiti dobili su Banea.Justin je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:18Jos jedan u nizu losih poteza glupavih Grizzliesa. Da su malo pametniji bili imali bi sada najjacu ekipu lige.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:05Koliko sezona Meltona prolazi ispod radara ove godine, vrhunsku odbranu igra (jedan od najboljih u ligi na guard pozicijama), možda i najbolji igrač Phile u odbrani ove godine, a napadački također isporučuje
![]()
Opasna ja ova Phila kad se Maxey vrati, još da nisu promašili sa PJ Tuckerom da se brada nije bezveze pada odrekao.
Ne,prvi napad,LeBron pod obručem,PJ contestirao,no zicer,vidio sam i tu situaciju,trčao i AD.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:27Westbrook je bio čini mi se, kontra 2 na 2, Westbrook za Jamesa, ovaj odma vratio, pa ovaj fula polaganje čistoFelixians4 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:26I sada u produžetku LeBron otvorio mašenim zicerom i ugasili se Lakersi. Šeprtljav derby,opet:
2-13 u produžecima, a vratili su se onako![]()
Ma PJ je tu da ganja igrace u odbrani samo i da pogodi jednu tricu po mecu.
Ovako SiamoNoi bez prestanka Alvarada,Goodwina,Banea,AJ Griffina,Meltona itd. forsira,objave za twitter/reddit,no sve prolazi,bitno da se ostavi trag.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 04:47GTAlvarado vrhunski u ovom mjesecu za sad ove 4 utakmice.
19.25 poena po meču, 51% iz igre, 54% za tri, 82% slobodna bacanja. Uz sve to ima i 2 ukradene lopte po meču. - sve ovo za 23 minute po meču
Nevjerovatna priča, čovjek do "neki dan" u hoodu igrao basket po kavezima, zaslužio je svaki cent ugovora što je dobio![]()
Zahvaljujući njemu i Zionu, Pelicansi 4 pobjede u tom periodu zaredom, SAS/Denver/Detroit/Sunsi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.