Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
momak dvije slike i rodni list sutra donesi i upadas u repku.Necromacer je napisao/la:Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
Ono su sve situacije u kojima se nema sta vise da ceka. Normalno da ce krenuti da slavi jer ocekuje da ce ga napokon bar malo pomaziti sreca i da ce lopta zavrsiti u mrezi. Iako te ne poznajem, mislim da se tebi ne bi desio onaj onakav promasaj glavom! Ti ne bi ni dosao u onu poziciju..Necromacer je napisao/la: Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!
hahahaahahahaha da basNecromacer je napisao/la:Ono nije nesreca nego brzopletost,neznanje i u jendnoj dozi bezobrazluk, jer je oba puta vec potrcao da slavi prije nego je lopta usla. Vedo razmislja kako ce se narugati navijacima jer ga ne vole, a ne razmislja da zabije prvo gol. Volim ga najvise ,ali one fule su sramotne cak i za amatere. Ona stativa glavom je da se oprostis od fudbala, sada bih je ja dao od 100 puta 100!!ne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo jos jednom sam pregledao sazetke sa utakmice protiv Kölna... Ono je stvarno baksuzluk... 2 puta mu Rensing slucajno skine zicer, 2 puta lopta bjezi iz gola i odsjeda na stativi... Jednostavno ga sreca nece da pomazi...
Ja znam da je najslabije ocijenjeni igrac u Hoffenheimu ove sezone. I mene je juce iznervirao i izbacio iz takta kad sam vidio sta je izpromasivao... Ali budimo realni i pogledajmo zadnjih par utakmica.. Vidjet cemo da je napokon poceo opet da se stvarno bori i da dobija duele sa odbrambenim igracima (sto mu u prvom dijelu ove i u skoro cijeloj prosloj sezoni nije cesto polazilo za rukom).. Na goal.com-u su napisali dobro "Predstava Ibisevica nije bila toliko losa koliko je danas bio raspolozen Rensing." , a pogledajmo takodjer koliko puta se nalazio u boljim prilikama od suigraca ali nije dobijao lopte (bas kao sto se i Dzeki pocesto desi u Cityu).Necromacer je napisao/la:
Ne bez zezancije sada, svi koji prate forum znaju koliko ja volim Vedu...ali cinjenica je da me je izirtirao svojim fulama..i cinjenica je da je najlosije ocijenjeni igrac Hoffenhaima u ovoj sezoni prema kickeru...i to ubjedljivo. A za ovu izvedbu od jucer ce od kickera biti "nagradjen "sa jednom šesticom (6)..ne to nije najbolja vec najgora ocijena...Vi sada pametujte a statistika i ocijene govore za sebe.
budalice jedna ako je to istina bas mi je drago zbog tebeNecromacer je napisao/la:Budalice jedne pa naravno da jesam...zato me u raji zovu Pipo Inzaghi zbog onakvih golova.Gdje da se javim..imate li neko predstavnistvo u Sarajevu da dodjem na probu?!
![]()
Ne bez zezancije sada, svi koji prate forum znaju koliko ja volim Vedu...ali cinjenica je da me je izirtirao svojim fulama..i cinjenica je da je najlosije ocijenjeni igrac Hoffenhaima u ovoj sezoni prema kickeru...i to ubjedljivo. A za ovu izvedbu od jucer ce od kickera biti "nagradjen "sa jednom šesticom (6)..ne to nije najbolja vec najgora ocijena...Vi sada pametujte a statistika i ocijene govore za sebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.