FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 19 feb 2011, 15:52

barbarez je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
nookey je napisao/la:Raja ima li iko link od utakmice ili bar golove kad smo otresli kitare na Hadisonu 3-2, prošli Amarov mandat, kad je Alihodžić dva puta zabio,
bio bih jako zahvalan, ne mogu nikako da je pronađem.
Drugar, trazim i ja tu tekmu ima vec dosta godina. Ocigledno nitko nije na youtube postavio. Ja je imam na kaseti, ali na netu je nisam uspio nikako naci. Ja ti mogu postaviti onu kada smo 0:3 dobili kitare na Kosevu u prvenstvu te 2002, a ta 2:3 je kup bio. :D :D :D
[youtube][/youtube]
Imao sam veicnu Zeljinih bitnih utakmica,ali sve na kasetama.utakmice kojih bi se volio prisjetiti,a nigdje ih nema su upravo taj kup 2-3,zatim 2-2 ma Kosevu sa 2 gola Dzele,zatim onaj derbi 1-1,kada je publika ulijetala,pa naravno i super kup 4-0 u drugom poluvremenu.Kada bi neko stavio te utakmice
To onda jedino mozes u klubu pitati nekoga. Bas bih volio te tekme pogledati ponovo!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 19 feb 2011, 16:06

nick je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Neradi (neažurira se) zvanična WEB stranica kluba i neki odmah prozivaju Upravu zbog toga. Usput pohvale Amara i ospu paljbu po Upravi. Pa i Amar je dio te Uprave. To morate znati. Mislite li Vi da Amar nešto ne zna što zna Žujo ili obrnuto. Ako počnete bacati drvlje i kamenje na Upravu, zbog recimo zvanične WEB stranice, time automatski napadate i Amara, kao člana te Uprave. Ako je Uprava odgovorna zbog stranice, znači da je i Amar odgovoran. Pričate o gradnji stadiona i ciframa koje se spominju za gradnju. Pa valjda je i Amar taj koji je jedan od inicijatora gradnje tog stadiona. Uozbiljite se. U ovom projektu su svi zajedno i ovaj projekat moraju svi zajedno iznijeti. Ukoliko jedan kotačić ispadne mašina stane i ne može da radi ili ne može da radi ispravno.

strucni stab i uprava su dvije razlicite stvari, amar to sto radi radi iz sebi poznatih razloga ali prije svega njegov poso je ekipa i samo ekipa, to je isto ko da kazes van gal placa racune bajernu... znaci zadatak uprave je vodstvo kluba zadatak amara je da vodi ekipu a sve ostalo treba TA UPRAVA da mu obezbjedi
Amar je u IO...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 feb 2011, 16:14

ma nebitno, ali neozbiljno je to ako moramo cekat da nam Amar vodi racuna o stranici,sta znam njima na obraz sto nisu uspjeli ispostovat momke sto su se oko toga bavili, glupo je sad da ja pametujem ti sigurno bolje znas ali poslije prvog zavlacenja sa njihove strane trebali su ih ****...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 19 feb 2011, 16:20

'Krenuli zadnji,a zavrsiti aBD. PRVI'
Samo...FESTINA LENTE!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 feb 2011, 16:32

nick je napisao/la:ma nebitno, ali neozbiljno je to ako moramo cekat da nam Amar vodi racuna o stranici,sta znam njima na obraz sto nisu uspjeli ispostovat momke sto su se oko toga bavili, glupo je sad da ja pametujem ti sigurno bolje znas ali poslije prvog zavlacenja sa njihove strane trebali su ih ****...
Ama i ja kažem, ma nebitno, ali želio sam potencirati da se mora uspostavljeni sistem provoditi i unaprijeđivati. Mora postojati odgovornost. Kada su, lupam, rezultati dobri lovorike beru treneri i igrači. Kada su rezultati loši onda su normalne kritike na trenere i igrače. To je odgovornost i prihvatanje i življenje s njom. Ne znam tačno, šta je sa stranicom , ali je očito da se neke stvari u tom segmentu funkcioniranja kluba moraju popraviti. Mora da funkcionira svaki kotačić i mora se znati ko je odgovoran za taj kotačić, ukoliko ne fercera. Ne može cijela Uprava biti kriva za stranicu, ali se mora tačno znati ko je to i taj dio se ispraviti. Da bi nešto radilo, to mora imati finansijsku podršku. Kako doći do finansijske podrške, postoji milion načina, dok taj segment ne postane samoodrživ. Stranica kroz određen period može sama sebe finansirati, ali prije toga treba podršku.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 19 feb 2011, 16:54

nookey je napisao/la:Raja ima li iko link od utakmice ili bar golove kad smo otresli kitare na Hadisonu 3-2, prošli Amarov mandat, kad je Alihodžić dva puta zabio,
bio bih jako zahvalan, ne mogu nikako da je pronađem.
Imam ja cijelu utakmicu na video kaseti..možemo se dogovoriti ;)
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 19 feb 2011, 17:08

ma stranica je dio marketinga a valjda vam je poznato kako stvari funkcionišu tamo, nažalost taj dio nije ozbiljno shvaćen, a ako se nešto ubrzo ne promijeni opet ćemo umjesto proslave titule imati teferič, mijenjanje dresova svako treće kolo, i druge gluposti za koje da se isprave je potrebno samo malo volje i znanja koje dotični gospodin B.B. trenutno nema i vjerovatno nikad neće imati

marketing košta ali također višestruko vraća uloženo, ali to neki očito ne mogu da shvate

mene više nervira što svi vide problem i tačno se zna ko je uzrok tog problema, a niko ništa da poduzme, da li možda B.B. nečim ucjenjuje druge ljude u klubu? volio bih da neko upućenije odgovori i malo nam razjasni ovu situaciju, Seyo po mogućnosti

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 19 feb 2011, 17:08

Dobro je ba vise sa tim kritikama !!!

Valjda imate i malo mozga da vidite da se stvari krecu na najbolji moguci nacin !!!

Stvarno nema smisla sa tim tzv "pozitivnim kritikama " dosta vas je vise !
Razumijes ti mene burazere moj :)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 feb 2011, 17:16

1921. - 2011.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 19 feb 2011, 17:16

Luca.Toni je napisao/la:Dobro je ba vise sa tim kritikama !!!

Valjda imate i malo mozga da vidite da se stvari krecu na najbolji moguci nacin !!!

Stvarno nema smisla sa tim tzv "pozitivnim kritikama " dosta vas je vise !
najbolji mogući način nije kad klub ostane bez web site-a

shvatite da smo daleko od brzine napredovanja kakvu želimo, šta više očigledno je da u nekim segmentima nazadujemo - to se mora kritikovati kad god se stigne jer želimo biti najbolji u svim segmentima a ne samo na terenu, jer kako kaže Šeha "Mi smo Željezničar."

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 feb 2011, 17:19

Evo na Pink TV gostuje Nijaz :mrgreen: nesto ce da govori o Zelji ... :mrgreen:

Neka zabavna emisija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 19 feb 2011, 17:27

Kike navija za Želju , sad mogu umrijeti rahat :lol: :lol:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 feb 2011, 17:54

Sad nešto kontam Amar mi je nešto kao dr House, ne j.be živu silu :lol:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 19 feb 2011, 18:06

Treba neko Nijazu reći da se sako otkopča kad se sjedne. :D

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 feb 2011, 18:41

elSaik je napisao/la:Treba neko Nijazu reći da se sako otkopča kad se sjedne. :D
šta reče Nijaz, nisam gledao?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 19 feb 2011, 19:12

Nisam ni ja. Samo minut-dva gledah.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 feb 2011, 19:26

Podrska momcima sto vode stranicu.Krajnje je vrijeme da se uozbilje ljudi iz uprave i Zujo.Samo Amar radi i odrzava Zelju u vrhu PL.Buki i Dzelo jesu legende,ali svoj pos'o obavljaju mizerno i amaterski.Kad ih cujes kako pricaju bajke k'o da smo Real,a teren prekriven snijegom po 15 dana stoji,a marketing jos gori.Zujo prica ublehe isto ko da svi imamo 15 godina pa ne znamo sta se desilo poslije prvog mandata.
AMAR OSIM!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 19 feb 2011, 21:04

Hoće li biti još neka prijateljska na Grbavici prije početka sezone, ili je ono protiv Drine bila posljednja provjera ???
G R B A V I C A 2

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 19 feb 2011, 21:30

Baby je napisao/la:Hoće li biti još neka prijateljska na Grbavici prije početka sezone, ili je ono protiv Drine bila posljednja provjera ???
posljednja je bila protiv drine..a sad ce za 7 dana i prvenstvo poceti,strpi se malo :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 19 feb 2011, 22:07

nesto ova pauza brzo prodje .... bar meni ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.