Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Messi se od one Cope čuvao za Katar, u PSGu tek ova zadnja 2-3 mjeseca svjesno digao nivo da uhvati formu i odmah najbolji na svijetu, nestvaran kvalitet. Sve je podredio za Argentinu i SP, ako uzmu ide i on s Ronom u januaru za Saudiju, njemu se više klupski fudbal ne igra

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nema sta , frajer je level vise u odnosu na ostale.Ove polovnjake ako ugura nekako do samog kraja kip slobode njegovim likom zamjeniti.

Miami

I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
						“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Šta bi tek Hrvati trebali Luki dati?
Jadransku magistralu preimenovati u njegovo ime
Za početak
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
						- Felixians4
- Kontakt:
Tamo će prije frend Jimmya Butlera koji je popodne rasturao(no ni kriv ni dužan,opet ispao,baš je maler na SP treći put zaredom u istoj fazi na različite načine),suigrač mu iz Barce i PSG u navali.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Messi je možda na 70% onoga što je bio a i to je dovoljno da bude klasu iznad ostalih. Kako vrijeme bude odmicalo sve će se više spoznavati o kakvoj klasi je riječ.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Prijevod molim!Felixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:05Tamo će prije frend Jimmya Butlera koji je popodne rasturao(no ni kriv ni dužan,opet ispao,baš je maler na SP treći put zaredom u istoj fazi na različite načine),suigrač mu iz Barce i PSG u navali.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Koji smor gledati ove Nizozemce, sve i jedna utakmica im je bila za iskopati oči.   
   Ako ništa, makar se udarajte ko 2006. ili 2010.

Ako ništa, makar se udarajte ko 2006. ili 2010.Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
						"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- LlullSergio
- Kontakt:
Plačite sa mnoooom jesenjeeee kišeeee

Kakva su ovo preseravanja sa vatrometom. Sve super podržati komšije al da mi neko veselje praviš je idiotizam. Pale li u ZG vatromet kada Bosna neki uspijeh napravi? 
I onda kažu da su majorizirani.....

I onda kažu da su majorizirani.....
- Felixians4
- Kontakt:
Ide ti zarez iza prijevod i mislim da uskličnik nije ispravan u ovom slučaju,možda i jest.armando je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:06Prijevod molim!Felixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:05Tamo će prije frend Jimmya Butlera koji je popodne rasturao(no ni kriv ni dužan,opet ispao,baš je maler na SP treći put zaredom u istoj fazi na različite načine),suigrač mu iz Barce i PSG u navali.
https://pbs.twimg.com/media/DlKMvAaW4AA ... name=small
- CROtorious
- Kontakt:
A kralja stvarno, pa pola zg bosanci i hercegovci.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
						Everyday it seems we're wasting away
Kvalitetnijeg fudbala se može vidjeti kad igra Espanyol - Rayo Vallecano nego ovaj antifudbal

E Lahozu pa ne mozes to oprastati...a onda ces mahnuti nekom karton bez veze.

⚽FK Garaže⚽
pošto je Holandija Juventus reprezentativnog fudbala, vjerujem da će završit utakmicu bez šuta u okvir

- Felixians4
- Kontakt:
Fala k da bi slavili Hrvati za BiH. I Bošnjaci koji su u Hrvatskoj,no i Hrvati... Sigurno ne bi ovako jadno komentirali poput ovog s RTS-a,vjerujem da ne bi niti neutralni bili nego navijali za BiH većina medija,em susjedi,em outsider... A raja kako tko hbg kao i ovdje,to je OK skroz da netko iz ovih ili onih razloga nekog (ne) podržava i (ne) želi mu uspjeh. Evo osobno sam ravnodušan postao,no moji problemi su duboki,psihički bolesnik,al mogu razumjeti svakog.
Većinu poznatih osoba iz BiH i Hrvatske gotivim,tako i sportaša,iz Srbije manje jer su nažalost što se kaže indoktrinirani iako ne mogu protiv sebe, taj narod sam prigrlio zadnjih godina,šarmantni su usprkos svemu.

Većinu poznatih osoba iz BiH i Hrvatske gotivim,tako i sportaša,iz Srbije manje jer su nažalost što se kaže indoktrinirani iako ne mogu protiv sebe, taj narod sam prigrlio zadnjih godina,šarmantni su usprkos svemu.
					Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 09 dec 2022, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

- Romagnoli13
- Kontakt:
Fudbal igra Hrvatska sa dva ozbiljna pokušaja u 120 minuta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Argentina grozno igra  dosta je tu polovnjaka..  al eto, imaju rezultat pa mogu ovako mrljaviti.
 dosta je tu polovnjaka..  al eto, imaju rezultat pa mogu ovako mrljaviti.

dosta je tu polovnjaka..  al eto, imaju rezultat pa mogu ovako mrljaviti.
 dosta je tu polovnjaka..  al eto, imaju rezultat pa mogu ovako mrljaviti.- BiHSportman
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.