Prati, ali previše je 11:1 udarci u okvir gola, mislim ono.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Neymar i Antony nisu smjeli ni sutati penal. Allison tanak na penalima, napamet se baca po osjecaju, ne moze niko da procita po pokretima i govoru tijela a da su Hrvati izveli dobre penale, bas i nisu, osim Orsica
Šta kažu Vinicius u top 3 igrača svijeta. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
100%f0rest1946 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:50Svaka cast Hrvatima ali Tite glavni krivac.
Ovako je majmun i proslo finale copa Americe radio pa izgubio na penale.
Ma danas sam Hrvate navijao isto kao kad moj Željo igra. Svaka cast Vatreni ovo je golemo! 2 prvenstva u nizu polufinale. Kapa do poda!RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:54Nije on balija, on je gospodin. Balije su ovi sto srcano navijaju kontra bliznjeg svog i sto se nasladjuju porazima komsija. Isto tako i s druge strane imas cetnike i ustase.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Jes, kad ima otvoren put prema golu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- Felixians4
- Kontakt:
Hrvatima Katar mrzak biti neće
Deja vu,ovo kao oni malonogometni turniri kad ekipe znaju od početka do finala na penale stizati
Deja vu,ovo kao oni malonogometni turniri kad ekipe znaju od početka do finala na penale stizati
Ma da, ekipa koja nema ništa osim tih par ofanzivaca naprijed od kojih je jedino Neymar baš prava klasa, ali eto ljudima zamažu oči one neke akcije protiv kosookih amatera koji su izašli ko na termin.RollMan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:52Kao što su iskusniji poznavaoci fudbala govorili ,kada Brazil naleti na prvu ozbiljniju reprezentaciju ispast će. Malo duže je se čekalo zato sto ih ždrijeb poslužio i šakom i kapom.
Držim da su Španija, Holandija, Francuska, Engleska i Portugal za koplje kvalitetnije reprezentacije od Hrvatske , i Brazilci su ispali i protiv takvih, s lopatama u napadu. Da su se susreli s elitnim Europskim napadima , poraz bi vjerovatno bio i bolniji.
Još da Messi izleti pa da gledamo pravi fudbal bez južnoameričkih čobana
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Super, jedna agresija nije bila dovoljnaSimi je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:56Ma danas sam Hrvate navijao isto kao kad moj Željo igra. Svaka cast Vatreni ovo je golemo! 2 prvenstva u nizu polufinale. Kapa do poda!RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:54Nije on balija, on je gospodin. Balije su ovi sto srcano navijaju kontra bliznjeg svog i sto se nasladjuju porazima komsija. Isto tako i s druge strane imas cetnike i ustase.![]()
![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nek su oni ofarbali kosu i pocupali obrve piz.de one male.Fuj Allahami i jos onaj kreten poveo sto nekih krila a jednog Firmina nije zvao jos vadi Vinicijusa.Tite je zavrsio sa Brazilom a ova Hrvatska je favorit i protiv Holandije i protiv Argentine.Imaju ljudi pobjednicki mentalitet i odlicnog trenera i to je to.Sve u svemu svaka im cast.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Dalic izvadio Brozovica i okrenuo tekmu. Momci ginu svaku i lijepo je to vidjeti. Pored Modrica bi i ja licio na igraca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Autoput do gola i ako igra protiv J.Koreje,Getafea i Cadiza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 09 dec 2022, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Presmijesno je ovo realno,al eto ko voli 
Ne contam vala ni ljude u ovoj zemlji koji navijaju za Hrvatsku, zemlju koja otvoreno radi protiv ove drzave i time sprecava da i mi imamo ovakve rezultate, al opet ko voli, to su teme za druge forume
Ne contam vala ni ljude u ovoj zemlji koji navijaju za Hrvatsku, zemlju koja otvoreno radi protiv ove drzave i time sprecava da i mi imamo ovakve rezultate, al opet ko voli, to su teme za druge forume
Znaci kao da su nasi, ma i jesu nasi, bravo momci, naklon do poda.
Za sve dezurne hejtere i neznalice, srce kuca jace nego ovo ogavno brazilsko. Trnci prodjose, sreca samo takva, dabogda osvojili ! Svaka cast idemo dalje, Brazil je bio favorit, sad je sa svima 50/50. 

Kad je dženaza komentatoru Arene 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.