Nesmijem bas da budem prevelik optimista la sve je moguce pa sjetimo se jesenjeg dijela oni su se jedva provlacili i gubili bodove ode drine cini mi se i od leotara abd da i mi imamo srece i da napadaci budu raspolozeni!Colorado je napisao/la:maa u nicize 0 : 2 za bordo bijele i naravno show na sjeveru !Zlo se vratilo je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
po svim segmentima i po ovim prijateljskim utakmicama imamo pravo da se nadamo pobjediZlo se vratilo je napisao/la:Nesmijem bas da budem prevelik optimista la sve je moguce pa sjetimo se jesenjeg dijela oni su se jedva provlacili i gubili bodove ode drine cini mi se i od leotara abd da i mi imamo srece i da napadaci budu raspolozeni!Colorado je napisao/la:maa u nicize 0 : 2 za bordo bijele i naravno show na sjeveru !Zlo se vratilo je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!![]()

- bilino polje
- Kontakt:
naravno da nemozete pobjediti u zenici imate extra napadace obuca avdic heheh bit ce ludilo
samo celik ale samo celik ale
naravnoDirk je napisao/la:Jel bilo nase raje u Visokom

-
- Kontakt:
To su nam rezerve,imamo mi napadaca na izvozbilino polje je napisao/la:naravno da nemozete pobjediti u zenici imate extra napadace obuca avdic heheh bit ce ludilo

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
sto se avdica tice .. iskustvom vas moze potopiti , aa za obucu isto tako zbog rivalstva itd .. Medjutim nije to sve nama golove daju igraci koji uposte ne igraju u napadu .. maa sta ti ja pricam ustvari sve ces vidjeti i uvjeriti se sljedeci vikendbilino polje je napisao/la:naravno da nemozete pobjediti u zenici imate extra napadace obuca avdic heheh bit ce ludilo

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
hajde se ti prestani sekirati za nas bolje ti je skontaj kako da osiguras PL za naredne godinebilino polje je napisao/la:naravno da nemozete pobjediti u zenici imate extra napadace obuca avdic heheh bit ce ludilo
Sam Avdic je bolji od vasih futavaca
---Skinhedi oko mene skankuju...
Napadac je i Jahovic !! 

-
- Kontakt:
zaboravio si Amela Handžića 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
-
- Kontakt:
Hajmo malo da vidimo misljenja forumasa o mjesto generalnog direktora
Za mjesto direktora kandidati su Edin Saranovic, Edin Prljaca i Suad Muzurovic.

-SiviSoko- je napisao/la:Hajmo malo da vidimo misljenja forumasa o mjesto generalnog direktoraZa mjesto direktora kandidati su Edin Saranovic, Edin Prljaca i Suad Muzurovic.
Ko je ovaj Suad ?

-
- Kontakt:
Ne znam ni ja... Ovo sam nasao na drugom forumu (kandidate) 

Jedan od ljudi iz vrha udruzenja "Bordo prijatelji'46"
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sta mu Fuad dodje-A- je napisao/la:Jedan od ljudi iz vrha udruzenja "Bordo prijatelji'46"

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Imali Limuna ili jos leti?
- molotovljev
- molotovljev
a sto se tice Zenice..ako budemo igrali sa dva napadaca..rutinski..
FCS INSTITUCIJA

FCS INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO
trebao si podebljati .. nek zna anamo ona druzinamolotovljev je napisao/la:a sto se tice Zenice..ako budemo igrali sa dva napadaca..rutinski..![]()
FCS INSTITUCIJA

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj Suad je u Bordo Prijatelji 1946ekii je napisao/la:-SiviSoko- je napisao/la:Hajmo malo da vidimo misljenja forumasa o mjesto generalnog direktoraZa mjesto direktora kandidati su Edin Saranovic, Edin Prljaca i Suad Muzurovic.
Ko je ovaj Suad ?
http://www.bordoprijatelji.ba/v2/index. ... &Itemid=72
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hazarder, N3R3D, napoleon72, Vanja8 i 39 gostiju.