cek da odgovori svima koji napadaju bh telekom na klixovom forumu

cek da odgovori svima koji napadaju bh telekom na klixovom forumu
salji u pp taj mailTonySosa je napisao/la: ↑08 dec 2022, 01:49Dobiješ na mail i m3u link koliko se sjecam, a i ono da mozes zasebno kucati username i password. Sve se mozete dogovoriti preko maila svakako.![]()
Pa koristi isti onaj sto sam ti ja slao prije par mjeseci
zavisi na kojem si operateru
kad platim ovih 50-tak KM, koliko dobijem mjeseci na koristenje? i da li onda nakon toga produzujem po toj cijeni od 5-6KM?harden je napisao/la: ↑08 dec 2022, 16:43Kabal je tu za ilustraciju, mislim da im je zabranjeno to prodavati kod njih pa zbog toga. Ja sam uzimao na Aliexpressu dok je store bio ali im ga brisu stalno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 16:38a kako ovo funkcioniise, ja se javio na e-mail a frajer mi salje link preko kojeg trebam naruciti neki kabel od 25 dolaraharden je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:36
https://test.alltvfans.com/select.html
Ovu listu je samo preko mene uzelo minimalno 10 forumasane vidim da se neko zalio do sad.
Cijena je smijesna za ono sto nudi, msm 5-6KM da izadje mjesec, a imaju svi exyu kanali + hrpa stranih. O 4k kanalima ne znam nista, dok sam imao listu nisam imao android box sposoban za 4k pa ne mogu ni vidjeti razlike.
Poprilicno je pouzdana, nekad neki kanal zna zezati al zato ima izbora, za tu cijenu se bas ne moze zaliti. Nasi iste liste na piku prodaju za 10-20KM mjesecno.
Kad uzmes dobijes log in podatke koje mozes ubaciti u player tipa Tivimate, OTT navigator, IPTV Smarters itd. Ja sam imao ovu Go listu.
aham, ovo je cijena za 12 mjeseciQUARTERBACK je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:48imaju tu ponude ja mislim da je bilo 3 6 i 12 mjeseci u ponudi, cini mi se 6 mjeseci bude 15-16 dolara ukupno realno smijesna cijena![]()
akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:39kad platim ovih 50-tak KM, koliko dobijem mjeseci na koristenje? i da li onda nakon toga produzujem po toj cijeni od 5-6KM?
vec placam mSat, Telemach, Netflix, HBO, sad i ovo![]()
uzeo sam 12m, mozda smanjim na 6m, ima i ta opcijaharden je napisao/la: ↑08 dec 2022, 21:22akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:39kad platim ovih 50-tak KM, koliko dobijem mjeseci na koristenje? i da li onda nakon toga produzujem po toj cijeni od 5-6KM?
vec placam mSat, Telemach, Netflix, HBO, sad i ovo![]()
Kad uzmes 6mj izadje te mjesecno manje od 6KM et. Cemu Netflix i HBO, uzmes dobar Android box ako ti TV nije android, sve sa stremiom mozes gledati![]()
Stremio sa par addona kao torrentio i titlovi, nema bolje opcije za filmove, serije itd. Nadje ti sam hrpu torrenta, sta god hoces 4k, hdr itd, titlove isto, odaberes sta hoces i gledas. Meni placanje netflixa i hbo kod nas nema nikakvog smisla iskrenoakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 21:35uzeo sam 12m, mozda smanjim na 6m, ima i ta opcija
nego, sta je pak sad taj stremio?![]()
bolji Syncler sa RD jos bolja slika i bolji torentiharden je napisao/la: ↑08 dec 2022, 21:53Stremio sa par addona kao torrentio i titlovi, nema bolje opcije za filmove, serije itd. Nadje ti sam hrpu torrenta, sta god hoces 4k, hdr itd, titlove isto, odaberes sta hoces i gledas. Meni placanje netflixa i hbo kod nas nema nikakvog smisla iskrenoakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 21:35uzeo sam 12m, mozda smanjim na 6m, ima i ta opcija
nego, sta je pak sad taj stremio?![]()
Osim ako ti zivis vani negdje. onda OK. Mogu ispisati i kako se instalira ako je neko zainteresovan, nije tesko ima par koraka za 10min se sve zavrsi.
Jeste, ali RD se placa. Torrentio je free varijanta jbg
a nije skup RD kome su fazon serije i filmovi jer kvaliteta je vrhunska
Zato što su ovo bh. verzije Arena, nemamo više nijednu srpsku/hrvatsku.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 00:34Kako nije isti program na Arenama Premium na Mojoj TV i na istim Arenama na srpskim platformama?
Radi odlicno zasad, ima bruku ovih kanala što prenose mundijal u 4k. Nezz da li su ih samo za to ubacili, i da li ce nastaviti i dalje sa radom poslije svjetskog. Recimo ovaj NOW 4k je zapravo malezijski kanal, ali se na njemu smjenjuju engleski komentatori. Od Petera Drurya, Martina Tylera i ostalih. Sličan je i Astro, ali mi je na njemu nekako tamnija slika. Onda imaju neka dva njemacka u 4k za mundijal, i još par njih.harden je napisao/la: ↑08 dec 2022, 04:13Aham, onaj sto sam ti ja slao prije. Sjecam se da si govorio da nema puno 4k kanala pa sam pretpostavio da je neki drugi. Meni istekla pretplata, morat cu sad kad krenu lige opet produziti. Kako tebi radi, jesi zadovoljan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.