Ko pregovara sa ovim igracima i ko ovako daje ova imena u javnost? Za ovog iz Indonezije nemozes reci da lupaju novinari kad nikome nije u interesu istom npr cijenu da diže nit je ko cuo za momka do sad sto znaci da je vjerovatno tacno da je u nekim pricama.
Imamo duha SD koji je pri tom mahalac.Emire daj nam neki znak
Ljetos Dudić forsirao da se dovede Nardin, Emir htio Šćepovića. Zima - Dudića nema, Emir dobio “otkaz”
Prvo ime koje se spominje za napad da će pojačati - Šćepović
Ma ja nema šta Emir i dalje vodi sve ove poslove,sto kazu samo kancelariju promjenio.
A Scepovic je dobar spic,neznam samo u kakvom je stanju dali ga povrede zezaju.Sinonim za trojefe frajer,12 klubova 11 pehara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko pregovara sa ovim igracima i ko ovako daje ova imena u javnost? Za ovog iz Indonezije nemozes reci da lupaju novinari kad nikome nije u interesu istom npr cijenu da diže nit je ko cuo za momka do sad sto znaci da je vjerovatno tacno da je u nekim pricama.
Imamo duha SD koji je pri tom mahalac.Emire daj nam neki znak
Ljetos Dudić forsirao da se dovede Nardin, Emir htio Šćepovića. Zima - Dudića nema, Emir dobio “otkaz”
Prvo ime koje se spominje za napad da će pojačati - Šćepović
Ma ja nema šta Emir i dalje vodi sve ove poslove,sto kazu samo kancelariju promjenio.
A Scepovic je dobar spic,neznam samo u kakvom je stanju dali ga povrede zezaju.Sinonim za trojefe frajer,12 klubova 11 pehara
Eh sad cekamo nekoga da kaze da je upratio Saddil Ramdania i kako je odlican igrac, ima dribling, brzinu, sut, prodor
Mislim kakva su ovo nagadjanja u jednoj recenici stave jednog Scepovica i Kulenovica, pa to mi je kao da Liverpool trazi Mbapea i Demirovica i kao to su opcije
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 dec 2022, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da objasnim raji, da nije Tana i Mirvica, niko u Sarajevu ne bi mogao da iznese funkcionisanje ovako ustrojenog kluba sa akademijom i svim ostalim. Zato podržite i jednog i drugog sa velikom dozom zahvalnosti za sve sto rade.
Momak ne znam da li se zezas ili si ironican,imati pare a nemati viziju za razvoj kluba,trositi tolike milione mogao si za neki iznos makar pokriti istok,pa bi se vidio rezultat ,ovo je sve vecinom profuckano bezveze, ili je oprano.
Potrositi ovolike pare a ne uraditi nista u ovom jadu od lige je umjetnost.Moguce da su i oprali mada mislim da je u pitanju neznanje.
Čim se spominju neka imena znači da je Hadžija još uvijek tu, doduše klub nije ni rekao da nije, rekli su da mijenja poziciju i radi u interesu tri kluba, a jedan od ta tri je Sarajevo, tako da nije čudno
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.