Mirno mozemo spavati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hadzija i Ayla upravljaju procesima, oni predlazu kandidate i spremaju teren za rjesenja.
Mirno mozemo spavati
Mirno mozemo spavati
- FKS -
Ma zavrsen je Prosinecki
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
20 ljami fedjiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:34Ako su Feđi 20.000 davali, plus pomoćnici, vala nije za Robija puno istu cifru dati( eventualno malo veću ako traži)JavierBosnia je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:2930.000 KM je uzimao kad je repku vodio, sumnjam da ce sad pristati na bilo sta manje. I to je bio smjesten u Evropi jer je stalno isao za Zagreb
Fokus nam je na treneru a trebao bi biti na SD.U startu radimo grešku i to nikako nije dobro.
Jedino ako misle da Prosinecki dobije odrješene ruke i bude tkz menager,što po meni nije dobra solucija gledajuci tu neku njegovu proslost i povezanost sa tim nekim agencijama sto se provlaci kroz medije.
Morao se staviti covjek koji odlucuje o sportu i da on vuce konce izmedju ostalog da bira i trenera.Ostavljam mogucnost jedino da je Hadzic jos taj koji vuce ovo pa imamo ovakvu situaciju u kojoj neko nesto sastavlja,tjera,kroji itd a da pri tom imenom i prezimenom neznamo ko nam kroji sportsku politiku
Jedino ako misle da Prosinecki dobije odrješene ruke i bude tkz menager,što po meni nije dobra solucija gledajuci tu neku njegovu proslost i povezanost sa tim nekim agencijama sto se provlaci kroz medije.
Morao se staviti covjek koji odlucuje o sportu i da on vuce konce izmedju ostalog da bira i trenera.Ostavljam mogucnost jedino da je Hadzic jos taj koji vuce ovo pa imamo ovakvu situaciju u kojoj neko nesto sastavlja,tjera,kroji itd a da pri tom imenom i prezimenom neznamo ko nam kroji sportsku politiku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
RIP Miodrag Jesic...strasno
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
E svasta… RIP
Tragedija, mlad covjek, ima na b92, nista od auta. Boze sacuvaj
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 08 dec 2022, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Poginuo Miodrag Ješić u sabračajki, RIP Miodrag pocivaj u miru.
Bas zalosno. RIP
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počivaj u miru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Pocivao u miru. Strasno Bgm...
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Strasno koliko je zivot nepredvidiv. Trcis, trudis se, zivis po nekakvim Mianmarima, sta sve ne, da bi napravio nesto, a onda nestanes u sekundi, kao da te nikad nije ni bilo.
RIP Miodrag Jesic
Kcerka mu ranije također poginula u saobračajnoj nesreci, kad je imala 19 godina. Užas, pokoj mu duši.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Boze sacuvaj, nista lijepo ne mozes procitati. RIP...
15 jeste sigurno a moguce i da je vise.boki86 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:3920 ljami fedjiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:34Ako su Feđi 20.000 davali, plus pomoćnici, vala nije za Robija puno istu cifru dati( eventualno malo veću ako traži)JavierBosnia je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:29
30.000 KM je uzimao kad je repku vodio, sumnjam da ce sad pristati na bilo sta manje. I to je bio smjesten u Evropi jer je stalno isao za Zagrebjel moguce, nesto mi to puno.
RIP Miodrag Jesic
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: boki86, Hajdeee, miguelramos, nedimmmm1337, Venom i 53 gosta.