FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Amel dere guzove
Minutu prije toga Amel Handžić je proigrao Obuću koji je izašao sam ispred golmana Bosne
Amel Handžić je proigrao Suljića na desnoj strani, koji je izašao sam ispred golmana i savladao ga za 4:1.
Dvije lopte za 2 sanse 1 na 1...kako mu je dobro dosla ova polusezona u Bosni,odlicno je napredovao

Minutu prije toga Amel Handžić je proigrao Obuću koji je izašao sam ispred golmana Bosne
Amel Handžić je proigrao Suljića na desnoj strani, koji je izašao sam ispred golmana i savladao ga za 4:1.
Dvije lopte za 2 sanse 1 na 1...kako mu je dobro dosla ova polusezona u Bosni,odlicno je napredovao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Visocka publika je bolja od Relove, od Milanove, bicu tu za vas i publike Manijaka, bicu tu danas i Horda zla...
Mirno stalozeno, nemoj da se dese razne price....

Hahaha to to legendarno
Evo ga puce petarda u Visokom

Evo ga puce petarda u Visokom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
1:5 Trebinjac
Bolja ova druga postava sto je izveo
Bolja ova druga postava sto je izveo

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
hahahahahahaahahahah volim bracu hahahahahhaahhSA_U_SRCU je napisao/la:Visocka publika je bolja od Relove, od Milanove, bicu tu za vas i publike Manijaka, bicu tu danas i Horda zla...![]()
Puce Petarda
---Skinhedi oko mene skankuju...
Da hocemo Celiku bar pola zabit od ovog 

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
zabit cemo abd isto ovolikoAldinn je napisao/la:Da hocemo Celiku bar pola zabit od ovog
-
- Kontakt:
Ako moze info oko Handzica je li teza povreda ili sta ?
I zasto lede nije igrao ? U antailiji se povrjedio ali su rekli da nije ozbiljno,mozda ga mirza zato malo postedio ovu tekmu ?
I zasto lede nije igrao ? U antailiji se povrjedio ali su rekli da nije ozbiljno,mozda ga mirza zato malo postedio ovu tekmu ?
Lede se povrijedio prije Antalije,na onoj utakmici protiv Travnika cini mi se...igrao je u Antaliju ove prijateljske,neznam koji je danas razlog sto je postedjen mozda nije skroz zalijecio povredu ko zna
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fino vidjeti ovu petardu,pa neka je i prijateljska 

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Jako lijepo,ali me nervira ovo sa 2 primljena golapadobranac1978 je napisao/la:fino vidjeti ovu petardu,pa neka je i prijateljska
-
- Kontakt:
i to glavom cini mi se obadva gola 
EDIT:drugi glavom

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Joj,nemogu se sjetiti,ali jelde da je ovaj Jovic primio obapadobranac1978 je napisao/la:i to glavom cini mi se obadva gola
-
- Kontakt:
oba gola u drugom poluvremenu kada je on branio,ali ne mora to nista da znacitarpi do bagro 2 je napisao/la:Joj,nemogu se sjetiti,ali jelde da je ovaj Jovic primio obapadobranac1978 je napisao/la:i to glavom cini mi se obadva gola

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
ma haj vidjecemo abd,kad dodje za to vrijemepadobranac1978 je napisao/la:oba gola u drugom poluvremenu kada je on branio,ali ne mora to nista da znacitarpi do bagro 2 je napisao/la:Joj,nemogu se sjetiti,ali jelde da je ovaj Jovic primio obapadobranac1978 je napisao/la:i to glavom cini mi se obadva gola
EDIT:drugi glavomu Turskoj je branio extra
-
- Kontakt:
Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!
maa u nicize 0 : 2 za bordo bijele i naravno show na sjeveru !Zlo se vratilo je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!

Jel bilo nase raje u Visokom 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amazon [Bot], Amco46, Amidzaa, ANamelessGhoul, BeYaZ, boki86, Cuspajz, Dadox, head88, Jadnimi, johntravolta123, Kaunas, maho_sa, napoleon72, Oerde, Posejdon, Proximic, r3m1, rimljanin90, sagem, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, stokastoka23, tajsamja, umrobihzbogtebe1946, Venom, zagorski i 258 gostiju.