A jesu li Suljic, Dal, Kobiljar, Rashid, Tomasevic i ostali ublehasi karakter i profesionalci za Sarajevo, a ranije Krste Heba Dupovac i ostala seljadija sto je bojkotovala trenere i na kraju krajeva vjerovatno ogadila klub Fanimu da je covjek pobjegao glavom bez obzira? Mora postojati neki razlog sto je covjek digao ruke i nije htio igrati, nije iz cista mira sebi karijeru upropastio?GalileoGalilei je napisao/la: ↑07 dec 2022, 19:25To ti je dovoljan pokazatelj koliko ljudi pamte i koliko im vrijedi obraz. Lik se piššao po klubu za koji navijaš i onda neko kaže "ajoooj dobar je on igrač". Nebitno da je najbolji na svijetu, ako nije profesionalac i karakter kakav treba biti da bi igrao u FKS. Kad bi malo više gledali igrača kroz tu prizmu, manje bi imali raznoraznih kurcenja, bojkota, pištoljanja itd.
Tužno je vidjeti koliko ovdje ljudi nemaju svoje mišljenje i kako lelujaju u stavovima.
Pozeljeli su nasi navijaci nekoga ko zna igrat lopte i zabit gol, pa makar i da je pakas. Dzaba sto su nam igraci ljudine, vjernici, postenjacine, kad ne zna niko lopte igrat...

Opraste sa Fanimom zivota mi dragog, imao sezonu strasnu kod nas i cupao nas ono proljece kad su svi drugi "stali" to je istina, pokusao se negdje prodati, ali nikakve ponude za njega nije bilo, poslije su dosla dugovanja, pa ista izmirena ali on promaha pa promaha, ne dodje na prozivku kod novog trenera niti na pripreme, kakvi god ovi u Upravi bili ne moze se njima za Fanima bilo sta prebaciti. Razisli se i neka mu je sa srecom, ali ja ga vise kod nas ne bih volio vidjeti, a vjerovatno je i u Belupu imao mušica kakvih, ne vjerujem da su mu tamo kakva dugovanja bila.
 Opraste sa Fanimom zivota mi dragog, imao sezonu strasnu kod nas i cupao nas ono proljece kad su svi drugi "stali" to je istina, pokusao se negdje prodati, ali nikakve ponude za njega nije bilo, poslije su dosla dugovanja, pa ista izmirena ali on promaha pa promaha, ne dodje na prozivku kod novog trenera niti na pripreme, kakvi god ovi u Upravi bili ne moze se njima za Fanima bilo sta prebaciti. Razisli se i neka mu je sa srecom, ali ja ga vise kod nas ne bih volio vidjeti, a vjerovatno je i u Belupu imao mušica kakvih, ne vjerujem da su mu tamo kakva dugovanja bila.