FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 19 feb 2011, 14:06

partibrejker1921 je napisao/la:Kako sada stvari stoje, fkzeljeznicar.com neće se više ažurirati i klub će biti bez oficijelne stranice do daljnjeg (najmanje do kraja sezone). Ljudi spominju neke stadione, a mi ni obične klupske stranice nemamo... Šteta što nema deset Amara u klubu, jedino s ljudima njegovih sposobnosti i znanja, klub može naprijed. Ovako, mi ljude tog ranga jednostavno nemamo i osuđeni smo na prosjek, koji realno, navijači ovog kluba ne zaslužuju...
Buraz, koliko ti je tacna ta informacija???
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 feb 2011, 14:08

Informacija može biti ili tačna ili netačna. Nema treće opcije : )) Ova je tačna, nažalost.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 feb 2011, 14:11

Samo cu reci da je do ljudi u upravi, te ce se web pocet azurirat kad ovi nasi iz Uprave odrade svoj dio posla. ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 19 feb 2011, 14:11

partibrejker1921 je napisao/la:Informacija može biti ili tačna ili netačna. Nema treće opcije : )) Ova je tačna, nažalost.
Pa ja iskreno ne znam kamo to vodi, ali vjeruj mi, kao sto ti kazes "razmisljamo o nekom stadionu od 200 miliona a stranice nemamo". !!! BRUKA BRUKA!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 feb 2011, 14:14

Imam osjećaj da se ovdje vodi kampanja razbijanja svega što se napravilo u zadnjih godinu i po, jer očigledno nekome ne odgovara što smo krenuli velikim koracima ispred svih u ligi i što je situacija nikad bolja u klubu. :roll:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 19 feb 2011, 14:16

nookey je napisao/la:Imam osjećaj da se ovdje vodi kampanja razbijanja svega što se napravilo u zadnjih godinu i po, jer očigledno nekome ne odgovara što smo krenuli velikim koracima ispred svih u ligi i što je situacija nikad bolja u klubu. :roll:
Voljeli bismo da si upravu, i da je sve ovo samo forumska, ali probaj otvoriti stranicu i vidi kad je napisan zadnji članak, očito nešto ne štima...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 feb 2011, 14:18

nookey je napisao/la:Imam osjećaj da se ovdje vodi kampanja razbijanja svega što se napravilo u zadnjih godinu i po, jer očigledno nekome ne odgovara što smo krenuli velikim koracima ispred svih u ligi i što je situacija nikad bolja u klubu. :roll:
Nema govora o tome, radi se u upravi ,ali izgleda da su zapostavili web ...sto je veoma zalosno ...neznam ko je az to zaduzen ,ali zaslono je to ...
Uostalom momci nece sami placat web i hosting i ostalo, jer je to preskupo --
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 19 feb 2011, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 19 feb 2011, 14:18

Nije njemu džaba user name "Partibrejker" :)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 feb 2011, 14:22

Ne samo ovo oko stranice, nego sve što se dešava u zadnje vrijeme, pokušava se na razne načine unijeti nemir i razdor, a sve manje se priča da smo možda i bliže duploj kruni nego prošle sezone

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 feb 2011, 14:23

Kad nisu u stanju da web stranicu obezbjede, kako ce tek stadion ?

200 miliona ? :lol: tuga ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 19 feb 2011, 14:23

partibrejker1921 je napisao/la:
Voljeli bismo da si upravu, i da je sve ovo samo forumska, ali probaj otvoriti stranicu i vidi kad je napisan zadnji članak, očito nešto ne štima...
Ja koliko vidim ovdje nitko ne ide protiv Zelje, nego imamo svoje kritike u vezi stranice. I ja cu ti reci samo otvori stranicu i uvjeri se sam da nesto ne stima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 feb 2011, 14:26

A ko je to ko ide kontra kluba ? Neko iznutra sabotira ili sta vec ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 19 feb 2011, 14:26

nookey je napisao/la:Ne samo ovo oko stranice, nego sve što se dešava u zadnje vrijeme, pokušava se na razne načine unijeti nemir i razdor, a sve manje se priča da smo možda i bliže duploj kruni nego prošle sezone
Pa to se pokusava od kada se Amar vratio. To moras da svatis, a ovo je samo kritika sto mi raspravljamo o stranici!!!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 feb 2011, 14:29

Capt_Billy je napisao/la:
nookey je napisao/la:Ne samo ovo oko stranice, nego sve što se dešava u zadnje vrijeme, pokušava se na razne načine unijeti nemir i razdor, a sve manje se priča da smo možda i bliže duploj kruni nego prošle sezone
Pa to se pokusava od kada se Amar vratio. To moras da svatis, a ovo je samo kritika sto mi raspravljamo o stranici!!!
Ma slažem se nego me to iznerviralo ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 feb 2011, 14:32

Daj ba ,o cemu vi pricate? O stanju unutar kluba.Pojma vi nemate morate pitat odredjene osobe o tome ...nego vi culi da je neodg. za web krivica uprave kao sto i jest, i raspalili po cijelo upravi, moramo pricekat da vidimo hocel se to srediti, a ne odma drvlje i kamenje po upravi, najbolje bi bilo da je osto Faruk, Samir, Simo, hotic i co. pa nebi imali ni web, ni sponzore, ni rezultate ...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 19 feb 2011, 14:36

nime_tm87 je napisao/la:Daj ba ,o cemu vi pricate? O stanju unutar kluba.Pojma vi nemate morate pitat odredjene osobe o tome ...nego vi culi da je neodg. za web krivica uprave kao sto i jest, i raspalili po cijelo upravi, moramo pricekat da vidimo hocel se to srediti, a ne odma drvlje i kamenje po upravi, najbolje bi bilo da je osto Faruk, Samir, Simo, hotic i co. pa nebi imali ni web, ni sponzore, ni rezultate ...
o tome ja pričam...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 19 feb 2011, 15:17

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 feb 2011, 15:23

Neradi (neažurira se) zvanična WEB stranica kluba i neki odmah prozivaju Upravu zbog toga. Usput pohvale Amara i ospu paljbu po Upravi. Pa i Amar je dio te Uprave. To morate znati. Mislite li Vi da Amar nešto ne zna što zna Žujo ili obrnuto. Ako počnete bacati drvlje i kamenje na Upravu, zbog recimo zvanične WEB stranice, time automatski napadate i Amara, kao člana te Uprave. Ako je Uprava odgovorna zbog stranice, znači da je i Amar odgovoran. Pričate o gradnji stadiona i ciframa koje se spominju za gradnju. Pa valjda je i Amar taj koji je jedan od inicijatora gradnje tog stadiona. Uozbiljite se. U ovom projektu su svi zajedno i ovaj projekat moraju svi zajedno iznijeti. Ukoliko jedan kotačić ispadne mašina stane i ne može da radi ili ne može da radi ispravno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 19 feb 2011, 15:48

Capt_Billy je napisao/la:
nookey je napisao/la:Raja ima li iko link od utakmice ili bar golove kad smo otresli kitare na Hadisonu 3-2, prošli Amarov mandat, kad je Alihodžić dva puta zabio,
bio bih jako zahvalan, ne mogu nikako da je pronađem.
Drugar, trazim i ja tu tekmu ima vec dosta godina. Ocigledno nitko nije na youtube postavio. Ja je imam na kaseti, ali na netu je nisam uspio nikako naci. Ja ti mogu postaviti onu kada smo 0:3 dobili kitare na Kosevu u prvenstvu te 2002, a ta 2:3 je kup bio. :D :D :D
[youtube][/youtube]
Imao sam veicnu Zeljinih bitnih utakmica,ali sve na kasetama.utakmice kojih bi se volio prisjetiti,a nigdje ih nema su upravo taj kup 2-3,zatim 2-2 ma Kosevu sa 2 gola Dzele,zatim onaj derbi 1-1,kada je publika ulijetala,pa naravno i super kup 4-0 u drugom poluvremenu.Kada bi neko stavio te utakmice
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 feb 2011, 15:50

avlami97 je napisao/la:Neradi (neažurira se) zvanična WEB stranica kluba i neki odmah prozivaju Upravu zbog toga. Usput pohvale Amara i ospu paljbu po Upravi. Pa i Amar je dio te Uprave. To morate znati. Mislite li Vi da Amar nešto ne zna što zna Žujo ili obrnuto. Ako počnete bacati drvlje i kamenje na Upravu, zbog recimo zvanične WEB stranice, time automatski napadate i Amara, kao člana te Uprave. Ako je Uprava odgovorna zbog stranice, znači da je i Amar odgovoran. Pričate o gradnji stadiona i ciframa koje se spominju za gradnju. Pa valjda je i Amar taj koji je jedan od inicijatora gradnje tog stadiona. Uozbiljite se. U ovom projektu su svi zajedno i ovaj projekat moraju svi zajedno iznijeti. Ukoliko jedan kotačić ispadne mašina stane i ne može da radi ili ne može da radi ispravno.

strucni stab i uprava su dvije razlicite stvari, amar to sto radi radi iz sebi poznatih razloga ali prije svega njegov poso je ekipa i samo ekipa, to je isto ko da kazes van gal placa racune bajernu... znaci zadatak uprave je vodstvo kluba zadatak amara je da vodi ekipu a sve ostalo treba TA UPRAVA da mu obezbjedi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, svemalim1 i 33 gosta.