FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 19 feb 2011, 11:55

L_blancos je napisao/la:Realno igracki smo daleko ispred vas, na papiru po igracima se odma moze tri boda nama upisat.. Stvar koja ide nama u prilog je i domaci teren..
Ali nikad se ne zna, lopta je okrugla i svasta se desava u fudbalu.. Nadam se prije svega dobroj tekmi i paklenoj atmosferi..
bogami ko da ste Barca,odmah tri bobe jelde :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 19 feb 2011, 11:56

L_blancos je napisao/la:Realno igracki smo daleko ispred vas, na papiru po igracima se odma moze tri boda nama upisat.. Stvar koja ide nama u prilog je i domaci teren..
Ali nikad se ne zna, lopta je okrugla i svasta se desava u fudbalu.. Nadam se prije svega dobroj tekmi i paklenoj atmosferi..
Igracki realno niste , sto govori i tabela a mi smo se jos sad dosta pojacali .. samo vi upisujte bodove :roll: :D
Domaci teren , pa kad HORDE zagrme SARAJEVO se osjeca kao da igra kuci tako da se ni sa tim nebi slozio .Sto se tice zadnje recenice napokon malo realnosti . Nek bolji pobijedi .. uzivaj ;) 8-)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 feb 2011, 12:05

The Game je napisao/la:
Realno po tabeli se to ne vidi ;) i realno ne znam kako si to zakljucio, mozda sto ste doveli matorog Musica :?
Mi smo uvijek solidni bili u Zenici, cesto smo vam znali odnijeti bod(ove).
realno vi ste imali cini mi se dvije vise tekme kuci,realno sudije su vam nekolko bodovo poklonile,realno ako je kod vas turkovic s 38,39 mogo razvaljivat u ovoj ligi i ne samo on nego i mulina,saba itd. koji nisu imali ni blizu uspjesnu karijeru ko music sto onda i on ne bi..svaka budala zna da smo velezu i slobodi pustili da nas dobiju,odigramo s sirokim 2-2 tamo,a da nismo mogli ni nerjeseno protiv onakvog veleza izvuc :lol: da nam je normalna liga ko vecina drugih celik bi u top 4 sigurno bio.dokazali smo u polusezoni da se sa svima mozemo nosit a na ovom smo mjestu zbog te dvije prodane tekme,teskog rasporeda,onda nekolko sudijskih otimacinja i antitalenta adilovica koji je milion zicera ofulo..svako zna kako smo protiv vas odigrali,pogotovo protiv onih strasnih sampiona zelje,uzeli smo bod sirokom u gostima koji je te sampione 4-1 razvalio,kuci smo od borca 1-0 popusili,imali smo kolko hoces sansi,a oni iz dva suta dali go..da ne nabrajam vise,uglavnom samo nek bude sudjenje ko iz prosle sezone na bilinom,ne znam kad sam bolje sudjenje kod nas gledo,za 10 je bilo,jbg. ne sjecam se ko je sudio al nema veze
Zadnja izmjena: Phill Jackson, dana/u 19 feb 2011, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 feb 2011, 12:06

Colorado je napisao/la:
flash je napisao/la:....ne znam koliko vam se sastav izmijenio u odnosu na polusezonu...ali onaj tim vam je bio prosjecan u odnosu kakve timove ste znali imati....nece biti puno da te utjesim samo 2:0 jer imate srece da nam je spic Adilovic :D uglavnom bit ce to dobra tekma i mislim da ce atmosfera podsjecati na neke nase tekme od prije par godina...
sastav je jeste izmijenio otisao je dzakmic ali zato je doslo puno vise kvalitetnih igraca :D a sto se tice rezultat hahaha to je navijacki .. nebi se slozio sa tobom ako si bio na Kosevu aa nadam se da jesi , mogao si vidjeti da je igra bila ravnopravna i da je najrealni rezultat trebao biti 0:0 . Medjutim mi smo imali vise sportske srece i pobijedili. Sto se tice same tekme ocekujem dosta golova i naravno pobjedu SARAJEVA ako nista onda X haha 8-) aa atmosfera nek se ponovi kao prosle godine .. ocekujem malo bolje izdanje od vas ;) ;) zz

.....da bio sam na kosevu prosle godine i mogu ti rec da sam se pravo sjebo zbog rezultata :( taman reko evo boda lagano krenuo ka autu s rajom.....pripremali se da zalijemo kad ono 1:0...jbt-e sve u sekundi pade u vodu :D uglavnom tada vam je onaj arsenijevic vukao za pola tima...kako god neka pobjedi bolji(CELIK) u subotu i da ne bude belaja a sve ostalo na tribini je pozeljno :mrgreen:

P.S

nadam se vasem napadackom tandemu Avdic i Obuca onda mozemo i bez stopera igrati :lol:
Nema vise :P

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 feb 2011, 12:09

Po meni je celik najbolja ekipa koja je gostovala na grbavici jesenas,treba biti posten pa reci,nisu imali srece a i seha je imao svoj dan.Da nije bilo one majstorije visce mislim da bi bilo po bod!
AMAR OSIM!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 feb 2011, 12:14

csh je napisao/la:Po meni je celik najbolja ekipa koja je gostovala na grbavici jesenas,treba biti posten pa reci,nisu imali srece a i seha je imao svoj dan.Da nije bilo one majstorije visce mislim da bi bilo po bod!
wow,koja objektivnost.,da nije bilo onog majmuna iz banovica golaca ne bi vi ni bod uzeli..ne moras mi odgovarat,isto tako molim ostale navijace zelje da ne polete sad zato sto nemam namjeru odgovarat,a i hvala bogu svi mi dobro vidimo

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 feb 2011, 12:14

csh je napisao/la:Po meni je celik najbolja ekipa koja je gostovala na grbavici jesenas,treba biti posten pa reci,nisu imali srece a i seha je imao svoj dan.Da nije bilo one majstorije visce mislim da bi bilo po bod!
Konacno neko realan,.
Celik je imao u prosloj sezoni nekoliko pehova da se ne moze povjerovat..
Npr vodstvo protiv Sirokog 0:2, zatim protiv vas.. Onda onaj gol u Sarajevu u 95 min..
I jos par njih.. To se desavalo sto zbog neiskustva, sto zbog prljavosti same lige.. A igracki smo realno uz Borac i donekle Zelju najjaci tim
Milosevic, Covic,Kuduzovic,Music,Hasanovic,Hadzic,Dzafic,Adilovic,Puric,Brkovic-koji je uz Purica nas najjaci igrac..

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 feb 2011, 12:24

to je moje misljenje buraz,ne mislim ulazit u raspravu sa tobom ali mislim da ibro nije imao svoju noc,kakav golac i kurci palci, izvukli bi bolji rez.Uzdravlje
AMAR OSIM!!!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 feb 2011, 12:28

da je neka druga tema,a ne fk sarajevo fino bi objasnio one smjesne ofsajde koji su nam svirani,kartone nasim igracima za razliku od vasih koji su 20 puta gore faulove pravili i prosli nekaznjeno,pa smjesni faul kod izjednacujuceg gola itd.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 feb 2011, 12:30

upravu si da ne seremo ljudima po temi hajde pisi na temi celik ili na pp i ja cu ti reci sjecas li se samo 16.05 2007
AMAR OSIM!!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 feb 2011, 12:31

Na konstataciju da je igrački Čelik bolji od nas se mogu samo nasmijati !
Ne podcjenjujem Čelik ( možete naći postove poslije utakmice na Koševu gdje su svi rekli da ste zaslužili makar bod), ali mislim da računajući i klupu nemate ni isti, a ne bolji sastav .
P.S. Slažem se da ste ipak u Zenici favoriti, jer ipak domaći teren u ovoj liZi mnogo znači! Pozz i da još jednom očitamo lekciju u navijanju drugim kvazi grupama 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 feb 2011, 12:38

dzenan01 je napisao/la:Na konstataciju da je igrački Čelik bolji od nas se mogu samo nasmijati !
Ne podcjenjujem Čelik ( možete naći postove poslije utakmice na Koševu gdje su svi rekli da ste zaslužili makar bod), ali mislim da računajući i klupu nemate ni isti, a ne bolji sastav .
P.S. Slažem se da ste ipak u Zenici favoriti, jer ipak domaći teren u ovoj liZi mnogo znači! Pozz i da još jednom očitamo lekciju u navijanju drugim kvazi grupama 8-)
Tesko je bit objektivan kada treba nesto reci protiv svog kluba.. Tu uglavnom preovladava subjektivnost sto se i vidi..
Ali nema veze..

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 feb 2011, 12:43

L_blancos je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Na konstataciju da je igrački Čelik bolji od nas se mogu samo nasmijati !
Tesko je bit objektivan kada treba nesto reci protiv svog kluba.. Tu uglavnom preovladava subjektivnost sto se i vidi..
Ali nema veze..
Dovoljno je pogledati tabelu jarane , a mani se te priče o pomoći sudija, a kad nam **** majku na gostovanju nikom ništa !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 19 feb 2011, 12:47

....sve ce se vidjeti u subotu....ko je bolji i za koliko je bolji....ja kazem da se samo nadam vasem ubojitom napadu Avdic i Obuca :mrgreen:
Nema vise :P

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 19 feb 2011, 12:49

Ja spomenuo sudije nisam..
Najvise iz tog razloga jer je to vec postalo normalno da je u nasoj ligi gotovo nemoguce igrat u gostima..
Jedino Bilino Polje je uvijek raj za gostovanje drugim ekipama., Dobiju jednu tribinu , ne kavez.. Koliko toliko sudije budu profesionale, cesto se znalo desit da nas ostete na BP.. Ne igra se na livadi.. Da je bogdom Celiku vise takvih gostovanja..

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 19 feb 2011, 12:54

L_blancos je napisao/la:Ja spomenuo sudije nisam..
Najvise iz tog razloga jer je to vec postalo normalno da je u nasoj ligi gotovo nemoguce igrat u gostima..
Jedino Bilino Polje je uvijek raj za gostovanje drugim ekipama., Dobiju jednu tribinu , ne kavez.. Koliko toliko sudije budu profesionale, cesto se znalo desit da nas ostete na BP.. Ne igra se na livadi.. Da je bogdom Celiku vise takvih gostovanja..
jeste bolje kako nema Šabića,ali jeste on znao ganjati sudije :lol: pogotovo onog linijskog na istoku,znalo je biti ćuški :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 19 feb 2011, 13:08

Realno Celik je favorit protiv nas jer igra kuci,a da je trenutno kvalitetni to nema sanse.Jbg ako su pojacanja Music covjek koji ma 40 godina i Kuduzovic koji godinu dana nije sutno lopte,onda hebes i nas fudbal i ligu citavu,po meni je jedino kvalitetno pojacanje Hadzic,mada ni on se nije naigrao u Puli.Dokaz kakvu Celik ima ekipu su i ove prijateljske utakmice u kojima se pati sa drugoligasima i treceligasima.Jedino dobro sto ocekujem na toj utakmici je atmosfera,jer raja se zazelila fudbala,horde se vracaju,a i robija kako vidim pocelaa nesto da akcija,pa vjerovatno ce i oni biti na tribinama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 feb 2011, 13:13

Celik nema bolju ekipu od Sarajeva, ali je favorit radi domaceg terena.

Realno 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 19 feb 2011, 13:20

NEPROCJENJIVO 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 19 feb 2011, 13:40

Utakmice sa Celikom u Zenici su uvjek bile teske,pa takva ce biti i ova,ja bi bio zadovoljan bodom,jako je vazno da je atmosvera u nasoj ekipi dobra,dobili su plate,imaju volje da igraju,nadam se bar bodu,mada ako budu igrali muski,hrabro,mozemo i do 3 boda,koja bi nam puno znacila i psihicki,a i bodovno na tabeli ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lecler, Maestro^^, rimljanin90 i 11 gostiju.