Gledajte sa zaostatkom od 15 min, šta fali?
Samo nemojte navraćati na forum

Svaki dan jedan mec ide live na BHT a jedan ide na MyTV koji je eksluzivni kanal Telecoma i ima samo u MojaTV paketima. Obzirom da je Telecom dao pare za prava, oni odredjuju i prenose.
A dzaba kad ovo donosi rezultat. Igrao je leprsavo 2014 i 2016 pa corak. Doduse jesu se obrukali na zadnjem EURU.
Znam da imaju neke sa kasnjenjem od 15 minuta, i to je hajd recimo prihvatljivo, ali ovdje se radi da nema nikako prenosa utaomice veceras, ni sa zakasnjenjem. To je vec bezveze..
Kako nema, pa maloprije je Suko najavio utakmicu veceras sa 15 min kasnjenja. A i u programskoj shemi na bhrt stranici stoji da ima tekma u 20:15Alucard je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:21Znam da imaju neke sa kasnjenjem od 15 minuta, i to je hajd recimo prihvatljivo, ali ovdje se radi da nema nikako prenosa utaomice veceras, ni sa zakasnjenjem. To je vec bezveze..
A hvalili se mjesecima (BHT) kako su kupili prava za SP, ovo je sve samo ne prava kupovina TV prava za prenose SP. Kod nas je sve moguce pa cak i da drzavna televizija kupi "krnjavo"...
Ide veceras utakmica sa 15min zakasnjenja. Ne znam odakle ti te dezinformacije.Alucard je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:21Znam da imaju neke sa kasnjenjem od 15 minuta, i to je hajd recimo prihvatljivo, ali ovdje se radi da nema nikako prenosa utaomice veceras, ni sa zakasnjenjem. To je vec bezveze..
A hvalili se mjesecima (BHT) kako su kupili prava za SP, ovo je sve samo ne prava kupovina TV prava za prenose SP. Kod nas je sve moguce pa cak i da drzavna televizija kupi "krnjavo"...
a ne znam sta ocekujes jbg oni iz rs im duguju koliko vec 40 milki ovdje 50% raje ne placa preplatu itd. ljudi uletili s lovom odredili unaprijed koje tekme ce prenositi oko 15,16 ukupno i to je toAlucard je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:21Znam da imaju neke sa kasnjenjem od 15 minuta, i to je hajd recimo prihvatljivo, ali ovdje se radi da nema nikako prenosa utaomice veceras, ni sa zakasnjenjem. To je vec bezveze..
Ima veze. Nijemci kad god su igrali grozno imali su uspjeha.napoleon72 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:15A dzaba kad ovo donosi rezultat. Igrao je leprsavo 2014 i 2016 pa corak. Doduse jesu se obrukali na zadnjem EURU.
Opra ti sa Svabama odvadi maloarmando je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:28Ima veze. Nijemci kad god su igrali grozno imali su uspjeha.napoleon72 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 17:15A dzaba kad ovo donosi rezultat. Igrao je leprsavo 2014 i 2016 pa corak. Doduse jesu se obrukali na zadnjem EURU.
Neki od primjera...sp 82, sp86, sp90 najdosadnije finale u istoriji, ep92 na guzove do finala, sp94, letchkow ih spriječio u Vogtsovoj mrcvarenju. Ep96 hrvati boli bili, protiv Engleza na penale i u finalu protiv Čeha bierhof i zlatni gol. To je ono starije kad su baš kilavili, od 2000 je sve poznato, mada se mora priznati da od 2006 igraju dopadljiviji fudbal i od tada samo jedna titula i većinom sramna izdanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.