I nekima je zao sto su ovi ispalibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:01
Urugvajski reprezentativac Jose Gimenez mogao bi biti suspendovan na 15 utakmica nakon što je laktom udario zvaničnika FIFA-e, poslije ispadanja njegove ekipe sa Svjetskog prvenstva.
Kakav je ovo divljak i psihijatrijski slučaj, suspendujte budalu na dvije godine
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Upoznat sam,ko prati Copa Libertadores i u globalu fudbal tamo zna kakva je atmosferaDRHAUSE je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:00Ovo je normalna atmosfera za Južnu Ameriku, ostatak svijeta je zadivljen zato što je navikao na pozorište u Engleskoj PL.
Ogroman broj Latino Amerikanaca obara u vodu sve one priče medija u Europi kako je Katar skup za navijače. Životni standard u Latinskoj Americi je daleko ispod Europskog a geografski im je Katar mnogo dalje samim tim i skuplji. Ljudi jednostavno mnogo više vole fudbal dok u Europi omladina visi na društvenim mrežama i uživa u rekreativnim drogama.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nema jacih, jos su u grupnoj fazi dobili pojacanje
The Argentine Football Federation will send organized groups of Barrra Bravas (ultras groups from various Argentinian clubs) to the Polandv Argentina
match to make the atmosphere in the stadium and help Argentina win against the Polish team.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DavidMoyes
- Kontakt:
Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne nasjedajte na troll
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
tako je kolega... ono sto je maradona uradio 86 u mehiku je avangarda.. kakav je to bio carobnjak, svaka cast lionelu ali pokojni diego je diego.. onakvu argentinu 90 doveo do finala.. to samo najveci moze..DavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!
Teško mi je to priznati ,ali u ovako divljem formatu SP ide Goat do kraja , još su upali u lakši dio ždrijeba. Ma sve im se poklopilo
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Napokon neko da napiše fakteDavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sramota za dance od kakve polureprezentacije su ispali.
Samo sto sam napisao
Samo sto sam napisao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav potez 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- DavidMoyes
- Kontakt:
To finale 90-te mi je bolna tacka, misljenja sam da smo mi trebali igrati tamo ali eto falilo je i malo srece bas protiv te reprezentacije Argentine. Veliki Ivković i onaj penal tad.. neka ljepsa vremena.boatenkk je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:12tako je kolega... ono sto je maradona uradio 86 u mehiku je avangarda.. kakav je to bio carobnjak, svaka cast lionelu ali pokojni diego je diego.. onakvu argentinu 90 doveo do finala.. to samo najveci moze..DavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!
- LlullSergio
- Kontakt:
Evo De Paula 
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ne bih rekao da je laksi dio zrijeba, pa vec u osmini na nezgodnu Svicu pa onda mislim na Hrvatsku. Neki za protivnike tu imaju Japan, Koreju, Senegal, USA i slicne.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vadi Messija sad i odmaraj ga za Nizozemce. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vratise golmanu umjesto da je ispuca stoper..dzaba unistise covjeka
- Antipolitika3
- Kontakt:
Narkoman i ovisnik,mjerilo kao veci jer ima titulu SP?Otelo je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:13Napokon neko da napiše fakteDavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!![]()
Od Maradone je i Mijatovic veci igrac a ne Messi.
Covjek bio igrac za male klubove kao sto je Napoli.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Argentinci ne pamtim kad su ozbiljnije izgledali od Arapa im jos nisu sansu stvorili.
Scaloni mora odmoriti Messija i Alvareza bar 20 minuta.
Scaloni mora odmoriti Messija i Alvareza bar 20 minuta.
ma svabe su prejake tad bili.. strasna generacija njemaca.. nek uce ova djeca ko pipiripi i slicni od nas starih lisaca..DavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:16To finale 90-te mi je bolna tacka, misljenja sam da smo mi trebali igrati tamo ali eto falilo je i malo srece bas protiv te reprezentacije Argentine. Veliki Ivković i onaj penal tad.. neka ljepsa vremena.boatenkk je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:12tako je kolega... ono sto je maradona uradio 86 u mehiku je avangarda.. kakav je to bio carobnjak, svaka cast lionelu ali pokojni diego je diego.. onakvu argentinu 90 doveo do finala.. to samo najveci moze..DavidMoyes je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Fantastican Messi ali daleko je jos uvijek da bude veci od Maradone, smiješna vam ja ta prica da je bolji.. niste vi bili ni zivi kad je veliki Diego sam osvojio boginju sa reprezentacijom i kad je Napoli dovukao do statusa italijanskog velikana!
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Kenguri kući, ganjajte kengure.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.