The Game je napisao/la:L_blancos je napisao/la:Realno igracki smo daleko ispred vas, na papiru po igracima se odma moze tri boda nama upisat.. Stvar koja ide nama u prilog je i domaci teren..
Ali nikad se ne zna, lopta je okrugla i svasta se desava u fudbalu.. Nadam se prije svega dobroj tekmi i paklenoj atmosferi..
Realno po tabeli se to ne vidi

i realno ne znam kako si to zakljucio, mozda sto ste doveli matorog Musica
Mi smo uvijek solidni bili u Zenici, cesto smo vam znali odnijeti bod(ove).
realno vi ste imali cini mi se dvije vise tekme kuci,realno sudije su vam nekolko bodovo poklonile,realno ako je kod vas turkovic s 38,39 mogo razvaljivat u ovoj ligi i ne samo on nego i mulina,saba itd. koji nisu imali ni blizu uspjesnu karijeru ko music sto onda i on ne bi..svaka budala zna da smo velezu i slobodi pustili da nas dobiju,odigramo s sirokim 2-2 tamo,a da nismo mogli ni nerjeseno protiv onakvog veleza izvuc

da nam je normalna liga ko vecina drugih celik bi u top 4 sigurno bio.dokazali smo u polusezoni da se sa svima mozemo nosit a na ovom smo mjestu zbog te dvije prodane tekme,teskog rasporeda,onda nekolko sudijskih otimacinja i antitalenta adilovica koji je milion zicera ofulo..svako zna kako smo protiv vas odigrali,pogotovo protiv onih strasnih sampiona zelje,uzeli smo bod sirokom u gostima koji je te sampione 4-1 razvalio,kuci smo od borca 1-0 popusili,imali smo kolko hoces sansi,a oni iz dva suta dali go..da ne nabrajam vise,uglavnom samo nek bude sudjenje ko iz prosle sezone na bilinom,ne znam kad sam bolje sudjenje kod nas gledo,za 10 je bilo,jbg. ne sjecam se ko je sudio al nema veze