FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel' ovo prestaje ofc. web stranica sa radom, vidim nije odavno aktualizirana, šteta, ali vjerovatno nije bilo novcane pomoci od strane iz uprave...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Mozel' mi iko reci jel veceras bio Dzelo i Zujo na "TV Vogosca" u vezii gradnje stadiona i ostalog, ako jeste mozel' se staviti link da pogledamo i mi koji nismo bili u mogucnosti ?!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Samo se ti nemoj nista brinutiBatistuta je napisao/la:Ja vam rekoh da bura dolaziteska vremena vam predstoje
svoj ti pos'o !
ee ciji li si ti fan batistuta ....Batistuta je napisao/la:Ja vam rekoh da bura dolaziteska vremena vam predstoje

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa on ti simpatise zelju, saraj'vo, celik, borac, velez i tako jos par klubovaforza je napisao/la:ee ciji li si ti fan batistuta ....Batistuta je napisao/la:Ja vam rekoh da bura dolaziteska vremena vam predstoje

Za zivot cijeli!
- Capt_Billy
- Kontakt:
A plavo vece je samo za guzonje!! Nije za nas obicne smrtnike!!! Ziv mi bio i ostao veseo!!!pintol_TM87 je napisao/la:Zanima me da li ce iko od forumasa ici na plavo vece?
Zavrsene su i pripreme i mislim da sad samo treba polako i bez euforije uci u nastavak prvenstva...sada svi ocekuju nesto kao prosle godine ali samo polako sabur i bit ce to kako treba...izlazak u europu bi bio nesto s cim bi svi trebali biti zadovoljni

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Rekao je žujo da će manji broj navijača sa pozivnicom prisustvovati ...Capt_Billy je napisao/la:A plavo vece je samo za guzonje!! Nije za nas obicne smrtnike!!! Ziv mi bio i ostao veseo!!!pintol_TM87 je napisao/la:Zanima me da li ce iko od forumasa ici na plavo vece?
Zavrsene su i pripreme i mislim da sad samo treba polako i bez euforije uci u nastavak prvenstva...sada svi ocekuju nesto kao prosle godine ali samo polako sabur i bit ce to kako treba...izlazak u europu bi bio nesto s cim bi svi trebali biti zadovoljni![]()
![]()
- pintol_TM87
- Kontakt:
heh stoji to ali to je za dobrobit kluba jer je ulaz 200 km...i da ti kazem da ima i obicnih tj bit ce i obicnih smrtnika pa zato pitam jel ide jos ko...lijepo pozdravCapt_Billy je napisao/la:A plavo vece je samo za guzonje!! Nije za nas obicne smrtnike!!! Ziv mi bio i ostao veseo!!!pintol_TM87 je napisao/la:Zanima me da li ce iko od forumasa ici na plavo vece?
Zavrsene su i pripreme i mislim da sad samo treba polako i bez euforije uci u nastavak prvenstva...sada svi ocekuju nesto kao prosle godine ali samo polako sabur i bit ce to kako treba...izlazak u europu bi bio nesto s cim bi svi trebali biti zadovoljni![]()
![]()

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
cca 50 ulaznica ce se prodavati, ostalo su zvanice...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma to ti je kume oko 10 navijaca, nista vise!! Realno govoreci, nogomet se igra radi navijaca, a ne zbog guzonja koji i ne placaju kartu za Zelju vec je dobiju dzaba. Ovo ti realno govorim i nemam najmjeru nikoga uvrijediti. Jer, ako BUKVALNO GLEDAJUCI MANIJACI NOSE ZELJU DO POBJEDA ONDA SE TREBA ORGANIZIRATI NESTO SPEKTAKULARNO, JER ZELJO NIJE DINAMO DA MOZE IGRATI TEKME PRED PRAZNIM TRIBINAMA, KAO STO JE I AMAR JEDNOM REKAO. I ovo ispade sramotno.Džoka_TM je napisao/la:Rekao je žujo da će manji broj navijača sa pozivnicom prisustvovati ...Capt_Billy je napisao/la:A plavo vece je samo za guzonje!! Nije za nas obicne smrtnike!!! Ziv mi bio i ostao veseo!!!pintol_TM87 je napisao/la:Zanima me da li ce iko od forumasa ici na plavo vece?
![]()
Ali buraz, ja sam se pravo razocarao u ove nase proslave. Jebote, ja se sjecam te 2001 i 2002 kao da mi je na dlanu sada. Kako je to tada bilo fantasticno, cijela regija nam je zavidila a ova 2010, volio bih sto prije da je zaboravim. Meni nije jasno evo sada kada pricamo o proslavama, i ne znam hocete li se sloziti sa mnom, zasto se ova titula nije proslavila pred vjecnom, kako BOG ZAPOVIJEDA. Ono sto je bilo mi je vise licilo kao ekskurzija manijaka u Titovoj, i dovodenje onih pitarskih pjevaca na Grbavicu. Danas pitar sutra manijak. Pored Zabranjenog Pusenja, Bombaj Stampe, Tife oni nama dovode pitare, a ne one koji su nesto dali ZELJI, ne nesto, nego OGROMNU STVAR!!
Volio bih da mi netko malo bolje to objasni, ali meni se ono nikako nije svidjelo isto kao sada. Oni spominju MANJI BROJ NAVIJACA!!!! Mislim smijesno!! Ali jbg, znam da ovo nije do AMARA LEGENDE, ali je do ljudi u upravi.
Netko je maloprije spomenuo rad stranice http://www.fkzeljeznicar.com. Mislim, zalosno. Vec 1o dana nema nove informacije, a tekme se redaju jedna za drugum i sve informacije u vezi kluba saznajem preko drugih medija. Pa zar ne bi trebala prvo stranica da ima sve podatke pa onda drugi mediji!!!

- Capt_Billy
- Kontakt:
Je li netko uspio saznati zvanicnu cijenu dresa iz 72???
Da smo pametni, to bi najbolje bilo puknuti akciju po 30 KM i sve bi ostalo islo kao halva!!

Da smo pametni, to bi najbolje bilo puknuti akciju po 30 KM i sve bi ostalo islo kao halva!!

- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
F.K.ZELJEZNICAR 1.Sehic 2.Markovic 3.Mesic 4.Vasilic 5.Radovanovic 6.Savic 7.Svraka 8.Zeba 9.Beslija 10.Visca 10.Spahic
sastav protiv Olimpica.

sastav protiv Olimpica.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Jel ne kontas ili neces da skontas hoces li ti dati 200 KM za ulaz na plavu vece i donirati jos 1000 KM naravno da neces i zato se ne zovu navijaci nego ljudi koji imaju pare, i super je ako nesto ne valja pa iskritikujes ali bar razmisli ako vec ne znas o cemu se radi !Capt_Billy je napisao/la:Ma to ti je kume oko 10 navijaca, nista vise!! Realno govoreci, nogomet se igra radi navijaca, a ne zbog guzonja koji i ne placaju kartu za Zelju vec je dobiju dzaba. Ovo ti realno govorim i nemam najmjeru nikoga uvrijediti. Jer, ako BUKVALNO GLEDAJUCI MANIJACI NOSE ZELJU DO POBJEDA ONDA SE TREBA ORGANIZIRATI NESTO SPEKTAKULARNO, JER ZELJO NIJE DINAMO DA MOZE IGRATI TEKME PRED PRAZNIM TRIBINAMA, KAO STO JE I AMAR JEDNOM REKAO. I ovo ispade sramotno.
Volio bih da mi netko malo bolje to objasni, ali meni se ono nikako nije svidjelo isto kao sada. Oni spominju MANJI BROJ NAVIJACA!!!! Mislim smijesno!! Ali jbg, znam da ovo nije do AMARA LEGENDE, ali je do ljudi u upravi.
Netko je maloprije spomenuo rad stranice http://www.fkzeljeznicar.com. Mislim, zalosno. Vec 1o dana nema nove informacije, a tekme se redaju jedna za drugum i sve informacije u vezi kluba saznajem preko drugih medija. Pa zar ne bi trebala prvo stranica da ima sve podatke pa onda drugi mediji!!!![]()
![]()
. Hvala
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Meni je bilo mrsko da mu to isto napisem. Nekim ljudima je dzaba govoriti, najlakse se uvrijediti nesto.
Nesto kad se ja sjetim neke godine... Kad se ja sjetim koliko je para bilo 2005 ili 2008 pa sad ljude da okrenes naopako nema, ne ispadne ni 5 feninga. Je kahm bena su vremena, ali ne mi cemo praviti veceru da dodju navijaci da se napucaju dobro, da se malo provesele
Nesto kad se ja sjetim neke godine... Kad se ja sjetim koliko je para bilo 2005 ili 2008 pa sad ljude da okrenes naopako nema, ne ispadne ni 5 feninga. Je kahm bena su vremena, ali ne mi cemo praviti veceru da dodju navijaci da se napucaju dobro, da se malo provesele

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Slucajno sam nasao ovo,a znam da ima ljudi koji traze ovu utakmicu...
Zeljo-Newcastle
http://www.****/artikal/1000032/utaki ... newcastle/
Zeljo-Newcastle
http://www.****/artikal/1000032/utaki ... newcastle/
- Capt_Billy
- Kontakt:
Onda je ovo moje greska, nisam skontao da je po 200 KM!!!pile87 je napisao/la:Jel ne kontas ili neces da skontas hoces li ti dati 200 KM za ulaz na plavu vece i donirati jos 1000 KM naravno da neces i zato se ne zovu navijaci nego ljudi koji imaju pare, i super je ako nesto ne valja pa iskritikujes ali bar razmisli ako vec ne znas o cemu se radi !Capt_Billy je napisao/la:Ma to ti je kume oko 10 navijaca, nista vise!! Realno govoreci, nogomet se igra radi navijaca, a ne zbog guzonja koji i ne placaju kartu za Zelju vec je dobiju dzaba. Ovo ti realno govorim i nemam najmjeru nikoga uvrijediti. Jer, ako BUKVALNO GLEDAJUCI MANIJACI NOSE ZELJU DO POBJEDA ONDA SE TREBA ORGANIZIRATI NESTO SPEKTAKULARNO, JER ZELJO NIJE DINAMO DA MOZE IGRATI TEKME PRED PRAZNIM TRIBINAMA, KAO STO JE I AMAR JEDNOM REKAO. I ovo ispade sramotno.
Netko je maloprije spomenuo rad stranice http://www.fkzeljeznicar.com. Mislim, zalosno. Vec 1o dana nema nove informacije, a tekme se redaju jedna za drugum i sve informacije u vezi kluba saznajem preko drugih medija. Pa zar ne bi trebala prvo stranica da ima sve podatke pa onda drugi mediji!!!![]()
![]()
. Hvala

- Capt_Billy
- Kontakt:
[quote="Avanes"]Meni je bilo mrsko da mu to isto napisem. Nekim ljudima je dzaba govoriti, najlakse se uvrijediti nesto.
Moja greska!! Hvala na kritici

Moja greska!! Hvala na kritici

- nookey
- Kontakt:
Raja ima li iko link od utakmice ili bar golove kad smo otresli kitare na Hadisonu 3-2, prošli Amarov mandat, kad je Alihodžić dva puta zabio,
bio bih jako zahvalan, ne mogu nikako da je pronađem.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Drugar, trazim i ja tu tekmu ima vec dosta godina. Ocigledno nitko nije na youtube postavio. Ja je imam na kaseti, ali na netu je nisam uspio nikako naci. Ja ti mogu postaviti onu kada smo 0:3 dobili kitare na Kosevu u prvenstvu te 2002, a ta 2:3 je kup bio.nookey je napisao/la:Raja ima li iko link od utakmice ili bar golove kad smo otresli kitare na Hadisonu 3-2, prošli Amarov mandat, kad je Alihodžić dva puta zabio,

[youtube][/youtube]
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kako sada stvari stoje, fkzeljeznicar.com neće se više ažurirati i klub će biti bez oficijelne stranice do daljnjeg (najmanje do kraja sezone). Ljudi spominju neke stadione, a mi ni obične klupske stranice nemamo... Šteta što nema deset Amara u klubu, jedino s ljudima njegovih sposobnosti i znanja, klub može naprijed. Ovako, mi ljude tog ranga jednostavno nemamo i osuđeni smo na prosjek, koji realno, navijači ovog kluba ne zaslužuju...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], JuzniVjetar1979, kulinban1189, N3R3D, Stanceski, Taree i 40 gostiju.