Alipasino je napisao/la: ↑02 dec 2022, 17:30
Ima li odzena ikona da nam rekhne sta i kako dalje.Jeli totalni popuslic ili je predigra a onda orgazam da svi svrsimo.Ipak je ovo prvo znaci popuslic,prodaja 3 najbolja igraca,malo izgubimo imovine i borba za opstanak u najgoroj ligi Evrope.Igraca ni na mapi sve neki anateri,nemaju kondicije,guzovi ko u moje Remze i ono bi da igra Evropu.Ovo je otislo sve u goli ku… a i mi sa Željom zajedno.Bojim se odliva navijaca i to će bit pocetak kraja.Ako ko ima da me ubjedi da je bolje da ga castim.
Sve dok ti u klubu budu levati isto će biti. Bolan nama Sijercic na istoku pljuje igrace kao da je Pele. A on obična ****. Dok je tako očekivati sve ove godine šta se desava da će se nastaviti. Isz8 da stavis brku i robusta da vode klub. Ljudi koji nemaju veze s sportom hoce da su treneri, hoce da vode klub kontaju to isto voditi Bingo.u Hadzicima. Sve treba rastjerati ako se može i ako ima uopće ozbiljnih ljudi koji bi ušli al mrka kapa. Kad vide kakvi levati se mrcvare po klubu i još takva neozbiljnost sve ti je jasno.
Ko će ba doći, jedino neko ko voli klub.a mi smo sve ispljuvali što smo mogli..
Samo se staviti u poziciju da imaš firmu koja obrce 200 miliona,i sjednes s onom malom i ostalim da razgovaraš a oni ne znaju odakle su šuplji. Uhljebili ih da budu tu platu primaju svi redovno,boli ih tuki.