BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

harishp
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la harishp » 19 feb 2011, 01:40

Ruzni su iz prekida bog da te sacuva.A mi smo bas rak ranasi sto se tice toga.
Jos me brinu ova dvojica koji bi trebali imati navodece lopte.Ali pored navodecih valja i guzove otrati.
Bogami kakva im je forma otrat ce sve ali guzove najmanje.Nije sto nece vec silom prilika nazor ''nemere''
A i Dzeki valja stravu salivati nakon onih azbaha u Citiju.Sve ce mu se prividjati onih par firauna oko njega.Jos fali i Salihovic koji je vrijedna Marica za sve rabote u repci.
Tako da sam ''neurozan'' u pm.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 feb 2011, 05:05

Oj Safete Sajo Sarajlijo...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 20 feb 2011, 05:08

Pa kaze:
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 20 feb 2011, 08:02

hilmo je napisao/la:Navijači Bosne i Hercegovine utakmici svoje reprezentacije protiv Rumunije, 26. marta na Bilinom Polju, moći će prisustvovati kupovinom ulaznica po sljedećim cijenama: zapad 25 KM, istok 20 KM, te sjever i jug po 15 KM.

Inače, 26. marta na Bilinom Polju, prema informacijama koje smo dobili od naših rumunskih kolega, se očekuje preko 300 gostujućih navijača, koji će doći u organizaciji rumunskog fudbalskog saveza.
Drug, hvala puno. ;)
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2011, 09:37

hilmo je napisao/la:Navijači Bosne i Hercegovine utakmici svoje reprezentacije protiv Rumunije, 26. marta na Bilinom Polju, moći će prisustvovati kupovinom ulaznica po sljedećim cijenama: zapad 25 KM, istok 20 KM, te sjever i jug po 15 KM.

Inače, 26. marta na Bilinom Polju, prema informacijama koje smo dobili od naših rumunskih kolega, se očekuje preko 300 gostujućih navijača, koji će doći u organizaciji rumunskog fudbalskog saveza.
Au, znaci 300 dodatnih prosijaka u Zenici za taj vikend. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 feb 2011, 18:33

Cartman je napisao/la:

Au, znaci 300 dodatnih prosijaka u Zenici za taj vikend. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 feb 2011, 12:39

Saban je napisao/la:Nekako se osjecam hrabriji kad prognoziram da cemo pobjediti, mozda jos nekoga ohrabrim, mada iskreno - plasim se ove utakmice u Zenici. Nadam se da ce se teren koliko toliko srediti i da nece biti problema da se igra kao sto je bila protiv Slovacke i Meksika ponovi te cak i unaprijedi. Cini mi se da onaj teren od prije i ne bi bio dobar za to, valjda ce ovoga puta biti manje busenja i neravnina. Iako bi moj komso sad reko da "hrdjavom k i dlake smetaju"...
gledajte utakmicu u zenici igramo na njivi to nije travnjak da se moze igrati neka medjunarodna utakmica ali kad su pojedine repke mogle da nas pobijede ili uzmu bod znaci da nije toliko do njive ;) ali tesko moj reško :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 22 feb 2011, 12:48

Begovic
Mujdza
Salihovic
Spahic
Papac
Rahimic
Besic
Pjanic
Stilic
Lulic
Dzeko

4-5-1 i uzimamo,

a kuci sve isto samo umjesto Besica Ibi
Cuva Bog Zelju svog!

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 22 feb 2011, 13:01

mirzza je napisao/la:Begovic
Mujdza
Salihovic
Spahic
Papac
Rahimic
Besic
Pjanic
Stilic
Lulic
Dzeko

4-5-1 i uzimamo,

a kuci sve isto samo umjesto Besica Ibi
onaj...samo da te pitam...pratis li ti reprezentaciju zadnjih 3-4 godine? Odakle ti na pamet pade Sasa Papac??
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 22 feb 2011, 14:31

Ja stvarno ne znam dokle vise sa ovim Bunozama i Cocalicima. Pa ljudi ne moze se reprezentaciju samo onako sto si lijep ili lijepo izgledas na terenu, ili ti e eventualno neki forumas veliki navijac kluba u kojem si ponikao ili neki clan blize ili dalje rodbine.

Znaci, treba pozvati sljedece iako znam da nece zvati nove igrace za Rumuniju, ovo je samo najbolje sto imamo, ili neki od igraca su veoma perspektivni za buducnost:

GOLMANI: Hasagic, Begovic, Buric
ODBRANA: Spahic, Nadarevic,Mujdza, Pandza, Subasic, Jahic,Bicakcic
VEZA: Rahimic, Besic, Salihovic, Lulic,Misimovic, Pjanic, Ibricic,Stilic,Medunjanin,Huseinovic
NAPAD: Dzeko, Ibisevic,Zec, Muslimovic

A protiv Rumunije u obje utakmice:

_________________Hasagic_______________
Mujdza_____Nadarevic_____Spahic_____Lulic
___________Rahimic____Medunjanin_______
Pjanic_______ Misimovic____Zec ( Salihovic)
_________________Dzeko_________________

KLUPA: Begovic( BUric), Jahic, Pandza, Besic, Ibricic,Ibisevic,Muslimovic

P:S. Naavno, Zec u prvoj, a Salihovic u drugoj utakmici
P.P.S. Buric na klupu ako misli da Begovic treba biti kaznjen
FKS❤️1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2011, 14:36

@djokica .. Samo onog Husejinovica makni, on nije ni kalibar za Unteraching, a kamoli za repku. I mislim da se on ionako oprostio od repke, kad je jos Ciro vodio ..
Svakako, ovom formacijom se slazem, jos neznam bi li dobro bilo zapoceti Misimovicem, radije sa Zecom i Lulicem po stranama. ..
Ali vidjecemo jos ..

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 22 feb 2011, 14:44

Goalgetter je napisao/la:@djokica .. Samo onog Husejinovica makni, on nije ni kalibar za Unteraching, a kamoli za repku. I mislim da se on ionako oprostio od repke, kad je jos Ciro vodio ..
Svakako, ovom formacijom se slazem, jos neznam bi li dobro bilo zapoceti Misimovicem, radije sa Zecom i Lulicem po stranama. ..
Ali vidjecemo jos ..
Ja koliko znam , taj je rekao da nece igrati za mladu reprezentaciju, ali on i nije bitan ovdje. Mozemo na njegovo mjesto staviti nekog mladog talentovanog igraca. Poenta je da je ovo najbolje sto imamo trenutno.

A sto se Misimovica tice, mi realno nemamo boljeg, a sad je na Papetu i saradnicima da procjene je li spreman da igra ili mu treba traziti alternativu protiv rumuna
FKS❤️1946

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 22 feb 2011, 14:57

djokica je napisao/la:Ja stvarno ne znam dokle vise sa ovim Bunozama i Cocalicima. Pa ljudi ne moze se reprezentaciju samo onako sto si lijep ili lijepo izgledas na terenu, ili ti e eventualno neki forumas veliki navijac kluba u kojem si ponikao ili neki clan blize ili dalje rodbine.

Znaci, treba pozvati sljedece iako znam da nece zvati nove igrace za Rumuniju, ovo je samo najbolje sto imamo, ili neki od igraca su veoma perspektivni za buducnost:

VEZA: Rahimic, Besic, Salihovic, Lulic,Misimovic, Pjanic, Ibricic,Stilic,Medunjanin,Huseinovic

dokle sa Bunozama i Cocalicima, vrijeme je za Huseinovice :mrgreen:

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 22 feb 2011, 14:59

djokica je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:@djokica .. Samo onog Husejinovica makni, on nije ni kalibar za Unteraching, a kamoli za repku. I mislim da se on ionako oprostio od repke, kad je jos Ciro vodio ..
Ali vidjecemo jos ..
Ja koliko znam , taj je rekao da nece igrati za mladu reprezentaciju, ali on i nije bitan ovdje. Mozemo na njegovo mjesto staviti nekog mladog talentovanog igraca. Poenta je da je ovo najbolje sto imamo trenutno.

A sto se Misimovica tice, mi realno nemamo boljeg, a sad je na Papetu i saradnicima da procjene je li spreman da igra ili mu treba traziti alternativu protiv rumuna
Ma jasta nego ga pustiti protiv rumuna, covjek ima dodatni motiv na tim utakmicama, da Hagiju zacepi usta kao i njegovoj ciganskoj reprezentaciji... :D
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 22 feb 2011, 14:59

giannini je napisao/la:
djokica je napisao/la:Ja stvarno ne znam dokle vise sa ovim Bunozama i Cocalicima. Pa ljudi ne moze se reprezentaciju samo onako sto si lijep ili lijepo izgledas na terenu, ili ti e eventualno neki forumas veliki navijac kluba u kojem si ponikao ili neki clan blize ili dalje rodbine.

dokle sa Bunozama i Cocalicima, vrijeme je za Huseinovice :mrgreen:

I bicakcice :mrgreen: :mrgreen:

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 22 feb 2011, 15:01

Ti si valjda od ovih sto guraju takve Bunoze i Cocalice. Ja rekoh za Ovoga pa da ponovim jos jednom, on ( Huseinovic )je totalno nebitan u prici, moze umjesto njega bilo koji talentovani mladi igrac
FKS❤️1946

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 22 feb 2011, 15:32

djokica je napisao/la:Ti si valjda od ovih sto guraju takve Bunoze i Cocalice. Ja rekoh za Ovoga pa da ponovim jos jednom, on ( Huseinovic )je totalno nebitan u prici, moze umjesto njega bilo koji talentovani mladi igrac
naravno, recimo Bunoza ili Cocalic

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 22 feb 2011, 15:54

giannini je napisao/la:
djokica je napisao/la:Ti si valjda od ovih sto guraju takve Bunoze i Cocalice. Ja rekoh za Ovoga pa da ponovim jos jednom, on ( Huseinovic )je totalno nebitan u prici, moze umjesto njega bilo koji talentovani mladi igrac

Ili mozda Mahmutovic, Sudic, Alispahic,Avdic, Hajrovic....
Sto bas Bunoza i Cocalic???
Imamo mi jos talentovanih igraca osim njih, a vi bas zapeli za njih ko da su Nesta i Ferdinand
FKS❤️1946

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 feb 2011, 18:45

djokica je napisao/la:
giannini je napisao/la:

Imamo mi jos talentovanih igraca osim njih, a vi bas zapeli za njih ko da su Nesta i Ferdinand
za Bunozu ne mogu ništa tvrditi jer nisam ga uopšte pratio u posljednje vrijeme a za Cocalića je definitivno logično i tačno da je momak dovoljno kvalitetan za ovakvu reprezentaciju (mislim na igrački kadar) tako da bi nam odlično došao i na stoperskoj a po potrebi i na poziciji u veznom redu.E sad vjerovatno ga je trebalo kao i druge momke provjeriti u nekoj prijateljskoj tekmi ali..
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 22 feb 2011, 20:51

djokica je napisao/la:
giannini je napisao/la:

pa Hajrovic je jos dijete, nema ni trening sa nekom prvom ekipom a ne utakmicu, Sudic je povrijedjen, Avdic, hm, ko je taj, jel to onaj Svedjanin, Alispahic je vec igrao za reprezentaciju, tako da njega smatram reprezentativcem, makar na sirem spisku, kako god ostaju Bunoza i Cocalic :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.