To sada po vama ispade iz Chelsea niko nevalja a u Arsenala svi valjaju igraci joj što se provaljujete nekad stvarno...Bosco je napisao/la:kumkalesic je napisao/la:Da nije mozda i Kakuta bolji od NasriaChelsea_CBH je napisao/la:Samo da kažem da je JOSH MCEACHRAN puno bolji i talentiraniji igrač od JACKA WILSHIREA, samo treba vremena da se pokaže, a uz onog konja Ancelottija teško će to se desiti u skorijoj budućnosti.Dobar
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Naravno da ne mislimo to, ali zar nije malo pretjerao tvoj kolega.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Chelsea_CBH je napisao/la:Samo da kažem da je JOSH MCEACHRAN puno bolji i talentiraniji igrač od JACKA WILSHIREA, samo treba vremena da se pokaže, a uz onog konja Ancelottija teško će to se desiti u skorijoj budućnosti.

BluesForever je napisao/la: To sada po vama ispade iz Chelsea niko nevalja a u Arsenala svi valjaju igraci joj što se provaljujete nekad stvarno...

Josh Mceachran ce biti igracina isto kao i Wilshere topnici se malo zanose sto su dobili Barcu a i sami su svjesni da ce ispasti. Jos neko poredi Kakutu i Nasrija valjda zna da Kakuta ima 20 godina i mozda ce biti bolji mozda gori od Nasrija.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- BluesForever
- Kontakt:
Kolega je u pravu jer Carlo daje Joshu vrlo malo da igra daje mu jedino zadnjih 5-10min.Bosco je napisao/la:Naravno da ne mislimo to, ali zar nije malo pretjerao tvoj kolega.
Znači ti se slažeš da je Josh puno bolji i talentiraniji igrač od malog Jackieja ?BluesForever je napisao/la:Kolega je u pravu jer Carlo daje Joshu vrlo malo da igra daje mu jedino zadnjih 5-10min.Bosco je napisao/la:Naravno da ne mislimo to, ali zar nije malo pretjerao tvoj kolega.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Odma da kazem da sam neutralan izmedju ova dva kluba, al ovo nisu smijesni postovi, ovo su glupi postovi.Bosco je napisao/la:Znači ti se slažeš da je Josh puno bolji i talentiraniji igrač od malog Jackieja ?BluesForever je napisao/la:Kolega je u pravu jer Carlo daje Joshu vrlo malo da igra daje mu jedino zadnjih 5-10min.Bosco je napisao/la:Naravno da ne mislimo to, ali zar nije malo pretjerao tvoj kolega.
Za zivot cijeli!
Ti ili šuti ili daj svoje neutralno mišljenje, vidiš da fino raspravljamo.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moje neutralno misljenje je bilo na tvojoj strani, izgleda da ti ni to ne odgovaraBosco je napisao/la:Ti ili šuti ili daj svoje neutralno mišljenje, vidiš da fino raspravljamo.

nema smisla porediti malog Wilshera sa Mceachranom

Za zivot cijeli!
Tako odmah reci, a ne okolo.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:moje neutralno misljenje je bilo na tvojoj strani, izgleda da ti ni to ne odgovaraBosco je napisao/la:Ti ili šuti ili daj svoje neutralno mišljenje, vidiš da fino raspravljamo.![]()
nema smisla porediti malog Wilshera sa Mceachranom

- BluesForever
- Kontakt:
Kao što sam bio rekao Josh ne dobija višu minutazu,kao recimo Jack što dobije citavu tekmu u Arsenala ali je veoma talentovan mali...Bosco je napisao/la:Znači ti se slažeš da je Josh puno bolji i talentiraniji igrač od malog Jackieja ?BluesForever je napisao/la:Kolega je u pravu jer Carlo daje Joshu vrlo malo da igra daje mu jedino zadnjih 5-10min.Bosco je napisao/la:Naravno da ne mislimo to, ali zar nije malo pretjerao tvoj kolega.
- Megamon
- Kontakt:
Moj komsija Teufik ima 15 godina ne dobija puno prilike da igra za Unis al' je mali bolji od Wilshera samo sto on ne dobija minutazu k'o Wilshere
Oj argumenta,znaci ne mogu sebi da dodjem

Oj argumenta,znaci ne mogu sebi da dodjem

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
na temi najbolji golman svih vremenakivi je napisao/la:valdes, almunia, butt

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
valjda je jasno da se radi o sali.brazzo je napisao/la:na temi najbolji golman svih vremenakivi je napisao/la:valdes, almunia, butt

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
strasno hahhaMegamon je napisao/la:Moj komsija Teufik ima 15 godina ne dobija puno prilike da igra za Unis al' je mali bolji od Wilshera samo sto on ne dobija minutazu k'o Wilshere![]()
![]()
Oj argumenta,znaci ne mogu sebi da dodjem![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
marseille_unique je napisao/la:znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena a jedan ne asistiro za gotov gol a jedan dao gol veceras, ccc,
-Paja je napisao/la: I meni je drago kad guzim(kao i vecini ovdje) ali ne pisem o tome na forumu.

Odgovor admina
admin je napisao/la:guzenje nije tema ovog foruma. sportske pobjede i porazi jesu.
kao sto sam vec 300 puta napisao, necemo nikom zabranjivati da se raduje pobjedama ili porazima susjednih drzava.

- Donnie Darko
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ma buraz posalji mi link sportkluba,jbg ne radi mi nesto kablovskaNYKnicks Fan je napisao/la: Ima![]()
Sportklub
poneses racun u banku i da vidis kako proradi

don_burza je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:laz![]()
OIM bi voli caka norisa?
osoba ispod tebe nije razumila pitanje

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- legenda reala
- Kontakt:
ever je napisao/la:Isto i ja tako moj Harry..Nista ljepse nema..Jedva cekam malo da otopli..Mi u raji samo to furamo..Ponesemo gitaru,4-5 muskaraca,isto toliko cura i laganicaMonolog je napisao/la:
Najgore prođe onaj sa gitarom. Dok on svira, ostali pokupe cure, tako da njemu jedino preostaje da i dalje svira i potegne koju(da, zato sam ja svir'o bubnjeve).Postao/la bot12
ja najvise volim sad uzmem krampu i lagano nijivu po njivu izorem hektare i hektare

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.