FCUM je napisao/la: ↑01 dec 2022, 11:45
nokee je napisao/la: ↑01 dec 2022, 11:17
FCUM je napisao/la: ↑01 dec 2022, 11:04
za nas jesu real madrid. Imaju upravu koja radi posao. Dovoljno je sto su doveli zamjenu za trenera koji vec sad priprema koga ce dovesti a koga otjerati.
A mi smo vec otjerali neke igrace bez dopustenja trenera kojeg nemamo.
I na kraju teren gdje ljudi znaju sta hoce a ne ko nasi slikaju se i rukuju ko da se gradi novi stadion
Ne lupetaj gluposti ako vec nemas nista pametno napisati. Kakve veze ima novi trener sa igracem koji hoce da ide iz kluba? Evo kakve veze, hajd objasni ziv bio.
I kakve veze imamo mi sa vlasnistvom opstine Centar? Bavite se idiotarijama koje veze s mozgom nemaju..
ispade onda citav tim hoce da ide

Da si na vrijeme doveo trenera i da je sjeo sa nekim igracima tipa Drobarov i objasnio da nam skripi na toj poziciji i da racuna na njega ostao bi. Mi samo Traku imamo a ko da ga nemamo kakav je. A sto se tice stadiona , sve se moglo pomjeriti na zimu a koliko su nasi smotani i koliki su jadovi dovoljno govori da jedan dan nisu uspjeli radovee pomjeriti zbog utakmice sa Tuzlom. Brani ovu hadaljsku upravu pa ces zavrsiti ko Celik
Sta ima bilo ko sjedati s igracem koji hoce da ide. Evo Jakir iz Zrinjakog na kojeg svrsavas, kaze hocu da idem u Rijeku i sta ti tu mozes? Drzati ga nezadovoljnog u timu?
Ne lupetaj gluposti vec sam ti jednom pisao, previse se bavis forumom, nema stranice da 99% idiotarije ne pises.
Niko nikoga ne brani, ne idu svi redom sto se mene tice, Mirvic prvi. Pa ce nase legende da ulete s parama kad zaskripi.
I za stadion je idiotarija, ko god misli da se nesta moglo drugacije. Pa bolan Velez 1/1 vlasnik svog stadiona pa nista nije mogao da ubrza, a mi kao podstanati bi da rijesimo nesto? Sta vam je ljudi. Pa Vicin Borac je cekao 5 mjeseci da se zavrsi, poceli 2 mjeseca prije Koseva.. Ko koga da tjera i tuzi tu? Vidis da rulja u Savezu radi sta im se qurcu cefne