Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma najjbolje bi bilo Pjanketu da ode u Engleskoj nedavno se interesovao Chelsea za njega a sada i nevjerujem da ce doci do transfera , idi bilo gdje samo nemoj sjediti na klupu !
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Miralem je poslije loma noge samo stagnirao i polako je sad poceo i propadati,mislim da ako brzo ne promjeni klub nece biti nista od velike karijere kakvu je najavio u Metzu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
A kad je slomio nogu ???Za_raju je napisao/la:Miralem je poslije loma noge samo stagnirao i polako je sad poceo i propadati,mislim da ako brzo ne promjeni klub nece biti nista od velike karijere kakvu je najavio u Metzu...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
prosle sezoneSemPer_fi je napisao/la:A kad je slomio nogu ???Za_raju je napisao/la:Miralem je poslije loma noge samo stagnirao i polako je sad poceo i propadati,mislim da ako brzo ne promjeni klub nece biti nista od velike karijere kakvu je najavio u Metzu...

1921-2011
kad bi onaj mangas Feliks pokuso dovesti Pjanica u Schalke isao bih skupljati pare samo da prede,,,idi Pjana iz tog **** Liona,,,daj da gledamo i uzivamo u tvojim potezima,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
gooo

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ja neznam kako ovaj Gourkuf ima mjesto u pocetnoj postavi lyona ispred Pjanica. Ovih zadnjih 15 minuta kako on udje puno bolja i tecnija igra, plus jos dva gola zabise. Ovaj go Brianda je zestok..
Mire ga zabi jos im proda par poteza ko djeci. 

- Principatus
- Kontakt:
Video? 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
joooojj kako mi je drago što je Pjanić zatresao mrežu večeras.......pokazao je onom degenu Puelu da treba igrati u prvoj postavi.........
Kako ga Pjana rutinski zavuce 

- Megamon
- Kontakt:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gol Pjanića od neki dan,
akcija počinje na 0:30:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Definitions belong to the definers, not the defined
- Goalgetter
- Kontakt:
Pjanic pocinje sa klupe utakmicu protiv Reala
Puel pozdravljam ti mater i sestru .. Usput i Gourcuffa

Ulazi i zabija, aBD.Goalgetter je napisao/la:Pjanic pocinje sa klupe utakmicu protiv Reala![]()
![]()
![]()

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Mirre definitivno treba da ode na ljeto, zna se kakvi su Francuzi nacionalisti.
Ne moze mi nitko dokazati da u danasnjem Lyonu nema mjesta u prvih 11.
Ne moze mi nitko dokazati da u danasnjem Lyonu nema mjesta u prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ko je ba slomio nogu sta je vama kakve su to gluposti,Pjanic je imao povredu slicnu kao sto je Ibisevic imao,znaci Krizni Ligamenti....Cuj slomio nogu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa, i nema neke razlike između te dvije ozljede. Odnosno, ne zna se koja je gora, uz rupturu ahilove tetive.Ponos Torina je napisao/la:Ko je ba slomio nogu sta je vama kakve su to gluposti,Pjanic je imao povredu slicnu kao sto je Ibisevic imao,znaci Krizni Ligamenti....Cuj slomio nogu![]()
![]()
![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Ponos Torina
- Kontakt:
pa ima vala razlike
Ma ja se nebrinem za Pjanica on ce otici na ljeto sigurno tako da ovo neigranje i nije nista specijalno on vrijedno trenira i mlad je tako da ga ocekujem na ljeto u drugom timu,nekom jacem i u boljoj ligi...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.