Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Dirk
-
Kontakt:
VELA je napisao/la:Dirk jarane ako ga Kenny hvali ne znam onda sto bezze izmisljas toplu vodu

Bolan ja imam svoje misljenje, ne slusam ja ni Kennya a pogotovo vas na forumu sto laprdate, meni niko nece nametati misljenje nisam ja ti

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
asylum
-
Kontakt:
VELA je napisao/la:Dirk jarane ako ga Kenny hvali ne znam onda sto bezze izmisljas toplu vodu

Nikada nicije misljenje nije cijenio pa tako nece ni rijeci velikog Kenija
-
VELA
-
Kontakt:
Dirk je napisao/la:VELA je napisao/la:Dirk jarane ako ga Kenny hvali ne znam onda sto bezze izmisljas toplu vodu

Bolan ja imam svoje misljenje, ne slusam ja ni Kennya a pogotovo vas na forumu sto laprdate, meni niko nece nametati misljenje nisam ja ti

Dobro onda, al' trebas nekad biti i tolerantniji. Za svoje dobro, ne valja biti ni puno pametan

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
-
Sasha L.F.C.
-
Kontakt:
Postao/la Sasha L.F.C. » 18 feb 2011, 23:29
Ej vidi ovaj chelsea kako je jadan do pre neki dan nisu znali ko je Arda Turan i cim su culi da Liverpool hoce da ga kupi odma zinuli, grozan klub nemaju svoje JA, bljak fuj...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
-
Red Assassin
-
Kontakt:
Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 23:37
Kingova je svetinja, i poslje nje je svaka druga prica suvisna.. Svakako ima sva pravo na svoje misljenje koje iznese a ne u svakom postu kad navali o Rafi ili Lucasu i samo blebeta izmisljotinje i stvari koje nemaju veze sa mozgom.
-
reds
-
Kontakt:
WILSON PRIŽELJKUJE JOŠ NASTUPA U PRVIH 11
Škotski internacionalac ubilježio je prvi start otkada je na klupu sjeo Kenny Dalglish, te je odigrao vrlo dobro na lijevom boku u utakmici u kojoj je Liverpool ostvario peti clean sheet iz posljednjih 6 nastupa.
"Nisam igrao dva mjeseca, još od utakmice protiv Utrechta, te sam bio oduševljen kad mi je menadžer priopćio da ću biti u momčadi. Braniči su uvijek zadovoljni kada dvoboj završi bez primljenog pogotka, te se nadam da ću dobiti priliku i u sljedećoj utakmici."
Liverpoolov broj 22 uvjeren je da će njegova momčad na Anfieldu dovršiti zadaću, te pobijediti češkog prvaka sljedećeg četvrtka.
"Ovih 0:0 iz Praga dobar je rezultat za nas i nadam se da ćemo na Anfieldu završiti posao. Smatram da ćemo im kod kuće moći nametnuti našu igru, sinoć je jedino bilo važno ne primiti pogodak i izboriti dobru poziciju za uzvrat. U tome smo i uspjeli, te se nadam da ćemo ih u uzvratu natjerati da se malo više otvore."
FK Pjetlovi
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Prvu utakmicu Wilsona sam pratio kada je igrao Liverpool-Mochengladbah , zaista tada me je impresionirao igrom kako je smireno igrao salje dugacke pasove tacno gdje treba, siguran sam da je on jedan od buducnosti u Liverpool-u

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
Dirk
-
Kontakt:
Red Assassin je napisao/la:Kingova je svetinja, i poslje nje je svaka druga prica suvisna.. Svakako ima sva pravo na svoje misljenje koje iznese a ne u svakom postu kad navali o Rafi ili Lucasu i samo blebeta izmisljotinje i stvari koje nemaju veze sa mozgom.
Lucas Letva , Rafa unistivac LFC
Nego imal na fejsu kakva nova statistika da kakav djecacic nije ubacio jer je tamo 100% pouzdano i tacno , provjeri pa nam javi

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
Centre forward
-
Kontakt:
Postao/la Centre forward » 18 feb 2011, 23:45
Sasha L.F.C. je napisao/la:Ej vidi ovaj chelsea kako je jadan do pre neki dan nisu znali ko je Arda Turan i cim su culi da Liverpool hoce da ga kupi odma zinuli, grozan klub nemaju svoje JA, bljak fuj...
Kapitalizam je, zakon ponude i potraznje potiskuje etiku, momak

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 18 feb 2011, 23:45
Dovesti kvalitetnog lijevog beka a Wilsonu davati šansu u ostalim takmičenjima.

-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Coentrao bi bio idealno rjesenje

a mogao bi i Taiwo
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
Red Assassin
-
Kontakt:
Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 23:47
Dirk je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Kingova je svetinja, i poslje nje je svaka druga prica suvisna.. Svakako ima sva pravo na svoje misljenje koje iznese a ne u svakom postu kad navali o Rafi ili Lucasu i samo blebeta izmisljotinje i stvari koje nemaju veze sa mozgom.
Nego imal na fejsu kakva nova statistika da kakav djecacic nije ubacio jer je tamo 100% pouzdano i tacno , provjeri pa nam javi

Aj covjek ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je Lucas imao 89% tacnih dodavanja protiv chelsija i bog. Kako si tako nedokazan? zelis da ti uzvracam na provokacije ali nisam ja od tog posla.. Laku noc.
-
MElloo
-
Kontakt:
Han!$;Lfc je napisao/la:Coentrao bi bio idealno rjesenje

a mogao bi i Taiwo
Dogovor je davno postignut,coentrao na ljeto prelazi u Real Madrid

-
Dirk
-
Kontakt:
Red Assassin je napisao/la:Dirk je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Kingova je svetinja, i poslje nje je svaka druga prica suvisna.. Svakako ima sva pravo na svoje misljenje koje iznese a ne u svakom postu kad navali o Rafi ili Lucasu i samo blebeta izmisljotinje i stvari koje nemaju veze sa mozgom.

Aj covjek ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je Lucas imao 89% tacnih dodavanja protiv chelsija i bog. Kako si tako nedokazan? zelis da ti uzvracam na provokacije ali nisam ja od tog posla.. Laku noc.
Bolan nisi dobro procitao to je postotak netacnih pasova za Lucas

-
VELA
-
Kontakt:
Dirk je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Kingova je svetinja, i poslje nje je svaka druga prica suvisna.. Svakako ima sva pravo na svoje misljenje koje iznese a ne u svakom postu kad navali o Rafi ili Lucasu i samo blebeta izmisljotinje i stvari koje nemaju veze sa mozgom.

Majka mu stari nadji ti neke relevantne statiske S.Gerrarda, onda nadjes relevantne statistike Lucasa pa ih uporedimo, kad vec nisi siguran u Kingove pihvale na racun Lucasa.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Steta za Coentra za nas (cestitke za Real ako je dogovor postignut

) , ali onda bi trebali dovesti Taiwa.
Samo zna li neko sta ce biti sa Koncheskyem slijedece sezone ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
OTNYS_YNWA
-
Kontakt:
Postao/la OTNYS_YNWA » 18 feb 2011, 23:56
Ma kakav Konchesky, ja na njega više ne računam. Nije on kalibar za Liverpool.

-
Dirk
-
Kontakt:
VELA je napisao/la:Dirk je napisao/la:Red Assassin je napisao/la:Kingova je svetinja, i poslje nje je svaka druga prica suvisna.. Svakako ima sva pravo na svoje misljenje koje iznese a ne u svakom postu kad navali o Rafi ili Lucasu i samo blebeta izmisljotinje i stvari koje nemaju veze sa mozgom.

Majka mu stari nadji ti neke relevantne statiske S.Gerrarda, onda nadjes relevantne statistike Lucasa pa ih uporedimo, kad vec nisi siguran u Kingove pihvale na racun Lucasa.
Drug imas li ti sta pametnije da radis , nego se zamarati mojim postovima ... ja nisam pisao o tacnim pasovima, vec doticni i nije nam dostavio dostojnu stranicu koja to prati nego link sa fejsbuka ... dakle svoja posla, nista pitan nisi

-
Han!$;Lfc
-
Kontakt:
Da li je istina da je potpisan predugovor sa Marvaeuxom ? To sam negdje citao a slicno sam citao i za Gervinha
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
King Kenny
-
Kontakt:
Postao/la King Kenny » 18 feb 2011, 23:56
Ja ne mogu da vjerujem da neki pocinju da blate Kinga i izgleda da znaju vise od njega,sve se smije al se Kenny ne smije dirat...
Za takve...
Mentalna retardacija nije bolest,vise je specificna nesposobnost ili naziv za medicinska,socijalna,genetska stanja koja se karakterisu ispodprosjecnim intelektualnim funkcioniranjen

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.