Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

HarisLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la HarisLFC » 18 feb 2011, 22:37

Sad kofo na meti Chelsea Arda :D svasta :P .. Lik rek'o da je navijac Liverpoola , i da je jedini klub za koji bi mogao igrati Liverpool :D .. cuj Chelsea cc.. :D :lol:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 18 feb 2011, 22:44

HarisLFC je napisao/la:Sad kofo na meti Chelsea Arda :D svasta :P .. Lik rek'o da je navijac Liverpoola , i da je jedini klub za koji bi mogao igrati Liverpool :D .. cuj Chelsea cc.. :D :lol:
Dobar je Arda igrac i naravno da ce se vise klubova otimati za njega,ali ako nasi posalju ponudu u tom slucaju on sigurno dolazi u Liverpool jer mu je to prvi izbor ali vjerovatno ne i jedini... ;)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 18 feb 2011, 22:44

HarisLFC je napisao/la:Sad kofo na meti Chelsea Arda :D svasta :P .. Lik rek'o da je navijac Liverpoola , i da je jedini klub za koji bi mogao igrati Liverpool :D .. cuj Chelsea cc.. :D :lol:
Nece on u Chelsea, nema sanse... ;)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 22:51

Red Assassin je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Red Assassin moram ti priznati da si nasao pravog idola , Rizo je u tvom rangu ogranicenosti i drago mi je zbog vas dvojice sto se slazete , sad mu mozes pomoci u skautingu ops sad je presao na pedofiliju postavljajuci na temu nekakve video klipove djecaka koji nemaju ni 5 godina :lol:
Relax sine ne zelim da ulazim u dublju raspravu sa tobom jer ce me samo smorit tvoja maloumnost.

Fino ti je covjek dao crno na bijelo da je bilo 89% tacnih dodavanja, ja nisam rekao da je Lucas bolji od Gerrarda vec da ima vecu uspjesnost dodavanja sto je cinjenica koju ti ne mozes da prihvatis. Ti govoris Lucas ne zna dodati loptu, pa kako onda ima najveci pstotak tacnih dodavanja u cijelom timu? To je samo dokaz da si ti tu da zakuhavas i solis pamet, zato sajonara ne ubjedjivo se ja vise sa tobom oko stvari koje se znaju a ti oces da ih pokazes kao suprotnost.
Opet ti kazem daj mi neki ozbiljniji sajt Lucasovi dodavanja , ako je tebi stranica na fejsu mjerilo onda me sve vise i vise uvjeravas da si isti Rizo :lol:

Doduse Lucas mozda i ima to, a razlog tome je sto u utakmici ima jedan do tri pasa i nekad se potrefi da budu tacna i nabija se postotak :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 22:57

Dirk ti stvano nisi pismen ne znas citati:

Lucas pass success % V CFC 40/45 88.9%
Gerrard pass success % V CFC - 36/54 - 66.7%

Zavrsi pricu sa tim nisi u pravu sto se tice dodavanja i cao. Necemo vise o tome raspravljati jer su nam misljenja skroz suprotna i samo se mozemo do beskraja ubjedjivat ..

**Princ Istambula je vec nekoliko sezona povezivan sa nama i on je izrazio zelju da igra za nas i mislim kako ce nam leci ko budali samar, nisam ja djaba isao kad je on odgovarao na fejsu na pitanja gledaoca slat mu poruku PLEASE COME TO LIVEPROOL WE LOVE YOUU :lol:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 feb 2011, 22:59

Igrati za Brasil i za Liverpool je san 8-) 8-)
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 23:00

Red Assassin je napisao/la:Dirk ti stvano nisi pismen ne znas citati:

Zavrsi pricu sa tim nisi u pravu sto se tice dodavanja i cao. Necemo vise o tome raspravljati jer su nam misljenja skroz suprotna i samo se mozemo do beskraja ubjedjivat ..

**Princ Istambula je vec nekoliko sezona povezivan sa nama i on je izrazio zelju da igra za nas i mislim kako ce nam leci ko budali samar, nisam ja djaba isao kad je on odgovarao na fejsu na pitanja gledaoca slat mu poruku PLEASE COME TO LIVEPROOL WE LOVE YOUU :lol:
Pa ti ne znas citati,po deseti put ti govorim daj neki konkretan link, pusti se kopiranja sa fejsbuka, valjda ima neka pouzdanija stranica da potvrdi tu tvoju statistiku od naseg Xavija :lol:

Igrati za Francusku i Liverpool je san , David Noga je znaci igracina :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 feb 2011, 23:02

Dirk je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Dirk ti stvano nisi pismen ne znas citati:

Pa ti ne znas citati,po deseti put ti govorim daj neki konkretan link, pusti se kopiranja sa fejsbuka, valjda ima neka pouzdanija stranica da potvrdi tu tvoju statistiku od naseg Xavija :lol:

Igrati za Francusku i Liverpool je san , David Noga je znaci igracina :lol:
Citas li ti svoje postove cuj N'gog igra za Francusku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 23:04

Citam kralju moj, nego pregledah ja SP i ne vidim nigdje da je Lucas bas clan iste i da je tako puno igrao, cak je i Melo igrao prije njega jos veci propalitet :lol:

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 feb 2011, 23:04

Ja nemogu da vjerujem da mislite da Dirk provocira, covjek ima svoje misljenje kao svi ostali i dosli smo na forumu da iskazemo nasa misljenja a ne da se prepiremo , svađamo.

Dirk ovi nece prestati do sutra to ti kazem , oni zele da budu u pravu i tacka. I vi mi neki navijaci ma bjezi , upoređuješ Leivu i Gerrarda, pa ako je od tih 45 pasova 40 tacno dodao dakle svaka mu cast ali da li je jedan od tih pasova bila prijetnja golu Chelsea ? Nije

Gerrard je imao dvije sjajne assistencije , iz jedne assistencije je postignut gol dok iz druge assistencije je pogođena precka, pa mogu i ja da igram tako samo oko sebe da dodajem i nista drugo da radim.
Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 18 feb 2011, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 feb 2011, 23:06

Bez obzira na to sto nije igrao SP ima 10-tak nastupa za Brazil, a N'gog vjerovatno nece nikad
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 23:09

Han!$;Lfc je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da mislite da Dirk provocira, covjek ima svoje misljenje kao svi ostali i dosli smo na forumu da iskazemo nasa misljenja a ne da se prepiremo , svađamo.

Dirk ovi nece prestati do sutra to ti kazem , oni zele da budu u pravu i tacka. I vi mi neki navijaci ma bjezi , upoređuješ Leivu i Gerrarda, pa ako je od tih 45 pasova 40 tacno dodao dakle svaka mu cast ali da li je jedan od tih pasova bila prijetnja golu Chelsea ? Nije

Gerrard je imao dvije sjajne assistencije , iz jedne assistencije je postignut gol dok iz druge assistencije je pogođena stativa , pa mogu i ja da igram tako samo oko sebe da dodajem i nista drugo da radim.
Drug poenta svega je to da je Dirk pratio Liverpool i prije 2005 i divio se velikim igracima koji su igrali za Liverpool, od Hammana , Bergera , Smicera , Owena i slicnih i nikad nisam vjerovao da cu par godina poslije umjesto jednog Hammana gledati Lucasa i pojedinci ovdje misle da se ja zezam a ozbiljan sam, pa Biscan je dao vise LFC od Lucasa iako je bio obican prosjek ... 8-)

@VELA
Znaci sad mjenjas argumente , stani zar Lucas nije standardan clan reprezentacije Brazila , joj sto ne mogu ovih mjenjanja misljenja svakih 5 minuta, Davida sam ti naveo jer je i on kao i Letva Lucas, prosjek a igra za Liverpool, tako da nije mjerilo to sto pisete ispunjenje sna :lol:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 18 feb 2011, 23:12

Han!$;Lfc je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da mislite da Dirk provocira, covjek ima svoje misljenje kao svi ostali i dosli smo na forumu da iskazemo nasa misljenja a ne da se prepiremo , svađamo.

Gerrard je imao dvije sjajne assistencije , iz jedne assistencije je postignut gol dok iz druge assistencije je pogođena stativa , pa mogu i ja da igram tako samo oko sebe da dodajem i nista drugo da radim.
[youtube][/youtube]
Kad već spominješ Chelsea gledaj i uživaj. Meni je drago da je Leiva popravio skok igru, sinoć nije nijedan zračni duel izgubio.

Igrati za Brasil i Liverpool je san :ugeek:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 18 feb 2011, 23:12

Dirk se sad provalio za Ngoga samo tako i tu je pokazao svoju upucenost u stvari, pokusao je ismijati lucasa tako sto ga je usporedio da ngogovom situacijom a ispao je FAIL.

Cuj sad meni pripisasete da sam ja rekao da je Lucas bolji od Gerrarda, isto kao sto Lucasu pripisuju neke stvari sto nisu tacne :lol: Stvarno ste zaista.. Ma pisaj ga necemo se raspravljati svako ima pravo na svoje misljenje i ne treba mu mjenjat misljenje, to sto mi imamo cinjenice i statistike a vi imate rinuKa je druga stvar. :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 23:15

Red Assassin je napisao/la:Dirk se sad provalio za Ngoga samo tako i tu je pokazao svoju upucenost u stvari, pokusao je ismijati lucasa tako sto ga je usporedio da ngogovom situacijom a ispao je FAIL.

Cuj sad meni pripisasete da sam ja rekao da je Lucas bolji od Gerrarda, isto kao sto Lucasu pripisuju neke stvari sto nisu tacne :lol: Stvarno ste zaista.. Ma pisaj ga necemo se raspravljati svako ima pravo na svoje misljenje i ne treba mu mjenjat misljenje, to sto mi imamo cinjenice i statistike a vi imate rinuKa je druga stvar. :lol:
Ne smatram da sam se provalio, jer i taj vas idol nema neki status u repki, a nije bolji igrac od Noge s tim da on ima bolju tehniku od Letve ... Doduse mozda zbog toga sto su Lucas i slicni u Brzilu ta zemlja i vise nije dominantna ... nego sta kazes jesi se dogovorio sta igra Kuyt , napad ili krilo 8-)

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 18 feb 2011, 23:16

Sta se zamarate sa Dirkom koji je ogranicen ko tegla pekmeza :(
Svaki put treba kritikovati igraca ako nije dobro odigrao ali ga treba i pohvaliti ako je iznenadio
kraj price

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 23:17

Rizah je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Kad već spominješ Chelsea gledaj i uživaj. Meni je drago da je Leiva popravio skok igru, sinoć nije nijedan zračni duel izgubio.

Igrati za Brasil i Liverpool je san :ugeek:
Dobro je Rizo postavio nesto normalno , ja se prepao da opet ne stavi one djecacice kao maloprije, navukao nam je pedofiliju na temu :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 feb 2011, 23:19

asylum je napisao/la:Sta se zamarate sa Dirkom koji je ogranicen ko tegla pekmeza :(
Svaki put treba kritikovati igraca ako nije dobro odigrao ali ga treba i pohvaliti ako je iznenadio
kraj price
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao :lol:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 18 feb 2011, 23:22

Dirk jarane ako ga Kenny hvali ne znam onda sto bezze izmisljas toplu vodu :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Kum sa stalnim ugovorom.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 18 feb 2011, 23:23

Nece mi sad jedan klip sa youtube-a promjeniti misljenje, ja mislim da je los igrac da ga treba prodat, ti mislis da je dobar i da ga ne treba prodat, imamo svoja misljenja i zavrseno sa ovim diskusijama .

Da je da igra ovakve utakmice cesce drago bi mi bilo da igra ali u 15 utakmica jednom se dokaze i to je to !
Popravio je skok igru sigurno ali mislim da je ekipa za njega Stoke, Wigan i sl.

Prijatelju nisam se prijavio na forum da se svađam , tako da mislim da je dosta ovog i bolje je da pricamo o necemu drugom kao npr. ovo

Trenutno najbolji turski nogometaš Arda Turan nalazi se na meti londonskog Chelseaja koji je navodno spreman platiti Galatasarayu 15 miliona eura za njegove usluge.
Iako Arda Turan ima ugovor s Galatasarayem do 2014. godine on bi se ipak mogao naći na izlaznim vratim akluba. Tako barem kaže Ahmet Bulun, Turanov menadžer.

"On može jedino otići u neki od pet najboljih engleskih klubova. Ukoliko stigne zvanična ponuda jednog od tih klubova, onda on može ići", kaže Bulun.

Galatasaray se bori za izlazak u Evropu, a ukoliko to ne uspije biće primoran prodati 24-godišnjeg reprezentativca Turske koji je već ranije bio na meti Liverpoola i Tottenhama.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, StevieG8, Venom i 16 gostiju.