FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
Juce u Banovicima,pripremna utakmica
Buducnost banovici-Slaven Zivinice(Strijelac za Buducnost,Nermin,ali nije Haskic,vec Imamovic;),inace junior...strijelac tri gola u pripremnim utakmicama..jeda nastavi niz i u Zvorniku sljedeci vikend;)
Buducnost banovici-Slaven Zivinice(Strijelac za Buducnost,Nermin,ali nije Haskic,vec Imamovic;),inace junior...strijelac tri gola u pripremnim utakmicama..jeda nastavi niz i u Zvorniku sljedeci vikend;)
- neutralan__
- Kontakt:
Hodza_manLju je napisao/la:Juce u Banovicima,pripremna utakmica
ma nastavit ce aBd nego jesil bio na utakmici,ako jesi kakav je teren,kakva je igra??

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
ma nisam bio na utakmici....van Banovica sam....pakujem se za Zvornik...prvo cu doci u rodne Banovice pa za Zvornik,aBd...sumnjam da je dobar teren...
- neutralan__
- Kontakt:
aha,i ja sumnjam,u petak cu da vidim kakav jeHodza_manLju je napisao/la:ma nisam bio na utakmici....van Banovica sam....pakujem se za Zvornik...prvo cu doci u rodne Banovice pa za Zvornik,aBd...sumnjam da je dobar teren...

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Teren je dobar za Treninga, ali za utakmiceneutralan__ je napisao/la:aha,i ja sumnjam,u petak cu da vidim kakav jeHodza_manLju je napisao/la:ma nisam bio na utakmici....van Banovica sam....pakujem se za Zvornik...prvo cu doci u rodne Banovice pa za Zvornik,aBd...sumnjam da je dobar teren...znaci ides u Zvornik lijepo bgm

1947!
-
- Kontakt:
ma prvo malo do Sapne,da obidjem Halila pa cemo zajedno aBd makar po jednu bobu;)neutralan__ je napisao/la:aha,i ja sumnjam,u petak cu da vidim kakav jeHodza_manLju je napisao/la:ma nisam bio na utakmici....van Banovica sam....pakujem se za Zvornik...prvo cu doci u rodne Banovice pa za Zvornik,aBd...sumnjam da je dobar teren...znaci ides u Zvornik lijepo bgm
- neutralan__
- Kontakt:
ma dobar bi bio bodHodza_manLju je napisao/la:ma prvo malo do Sapne,da obidjem Halila pa cemo zajedno aBd makar po jednu bobu;)neutralan__ je napisao/la:aha,i ja sumnjam,u petak cu da vidim kakav jeHodza_manLju je napisao/la:ma nisam bio na utakmici....van Banovica sam....pakujem se za Zvornik...prvo cu doci u rodne Banovice pa za Zvornik,aBd...sumnjam da je dobar teren...znaci ides u Zvornik lijepo bgm

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Dilaver Zrnanović upravo otputovao za Beograd gdje ce sa Medjunarodnog aerodroma odletiti prvim letom u Kinu(Šangaj) . Prema informacijama, proba je u pitanju . Sretno drug !
1947!
Bodove će te morati tražiti na nekom drugom mjestu,ne u Zvorniku 

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
-
- Kontakt:
sta vam vrijedi kad svakako ispadate i jedni i drugiComyZV je napisao/la:Bodove će te morati tražiti na nekom drugom mjestu,ne u Zvorniku

-
- Kontakt:
Nikad se ne zna,mozda vas iznenadimo pa vam uzmemo sva tri bodaComyZV je napisao/la:Bodove će te morati tražiti na nekom drugom mjestu,ne u Zvorniku

ne budi tako siguran i veči od vas su prijetili "petardama" pa su se kasnije ujedali za jezik!Frankovski je napisao/la:sta vam vrijedi kad svakako ispadate i jedni i drugiComyZV je napisao/la:Bodove će te morati tražiti na nekom drugom mjestu,ne u Zvorniku
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- neutralan__
- Kontakt:
kad je mogao Travnik sto mi ne bi mogliB o X je napisao/la:ne budi tako siguran i veči od vas su prijetili "petardama" pa su se kasnije ujedali za jezik!Frankovski je napisao/la:sta vam vrijedi kad svakako ispadate i jedni i drugiComyZV je napisao/la:Bodove će te morati tražiti na nekom drugom mjestu,ne u Zvorniku

- neutralan__
- Kontakt:
jbg ode nam najbolji igrac ali neka mu je sa srecom,ko bi ga mogao zamijeniti na poziciji stopera ??Ljumani_Banovici je napisao/la:Dilaver Zrnanović upravo otputovao za Beograd gdje ce sa Medjunarodnog aerodroma odletiti prvim letom u Kinu(Šangaj) . Prema informacijama, proba je u pitanju . Sretno drug !
ma govori za ispadanje a za rezultat je već druga pričaneutralan__ je napisao/la:kad je mogao Travnik sto mi ne bi mogliB o X je napisao/la:ne budi tako siguran i veči od vas su prijetili "petardama" pa su se kasnije ujedali za jezik!Frankovski je napisao/la:
sta vam vrijedi kad svakako ispadate i jedni i drugisamo kazem nikad se ne zna favoriti ste al lopta je okrugla
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- neutralan__
- Kontakt:
aha,ma pusti ga neka prica sta hoce i da ispadnemo barem smo ponosni domacini
ne krademo bodove kao neki
igramo posteno 

generalka u orasju na stadionu Ugljara 19.02 protiv Gradine iz Srebrenika u 12 i 30
Budućnost - Gradina 1-3
Budućnost - Gradina 1-3
- neutralan__
- Kontakt:
lose,lose a ti to se prijavio samo da nam kazes rezultatapach je napisao/la:generalka u orasju na stadionu Ugljara 19.02 protiv Gradine iz Srebrenika u 12 i 30
Budućnost - Gradina 1-3

ovo mi je dalo dodatni motiv..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.