Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dobar je Arda igrac i naravno da ce se vise klubova otimati za njega,ali ako nasi posalju ponudu u tom slucaju on sigurno dolazi u Liverpool jer mu je to prvi izbor ali vjerovatno ne i jedini...HarisLFC je napisao/la:Sad kofo na meti Chelsea Ardasvasta
.. Lik rek'o da je navijac Liverpoola , i da je jedini klub za koji bi mogao igrati Liverpool
.. cuj Chelsea cc..
![]()
Nece on u Chelsea, nema sanse...HarisLFC je napisao/la:Sad kofo na meti Chelsea Ardasvasta
.. Lik rek'o da je navijac Liverpoola , i da je jedini klub za koji bi mogao igrati Liverpool
.. cuj Chelsea cc..
![]()
Opet ti kazem daj mi neki ozbiljniji sajt Lucasovi dodavanja , ako je tebi stranica na fejsu mjerilo onda me sve vise i vise uvjeravas da si isti RizoRed Assassin je napisao/la:Relax sine ne zelim da ulazim u dublju raspravu sa tobom jer ce me samo smorit tvoja maloumnost.Dirk je napisao/la:Red Assassin moram ti priznati da si nasao pravog idola , Rizo je u tvom rangu ogranicenosti i drago mi je zbog vas dvojice sto se slazete , sad mu mozes pomoci u skautingu ops sad je presao na pedofiliju postavljajuci na temu nekakve video klipove djecaka koji nemaju ni 5 godina
Fino ti je covjek dao crno na bijelo da je bilo 89% tacnih dodavanja, ja nisam rekao da je Lucas bolji od Gerrarda vec da ima vecu uspjesnost dodavanja sto je cinjenica koju ti ne mozes da prihvatis. Ti govoris Lucas ne zna dodati loptu, pa kako onda ima najveci pstotak tacnih dodavanja u cijelom timu? To je samo dokaz da si ti tu da zakuhavas i solis pamet, zato sajonara ne ubjedjivo se ja vise sa tobom oko stvari koje se znaju a ti oces da ih pokazes kao suprotnost.
Pa ti ne znas citati,po deseti put ti govorim daj neki konkretan link, pusti se kopiranja sa fejsbuka, valjda ima neka pouzdanija stranica da potvrdi tu tvoju statistiku od naseg XavijaRed Assassin je napisao/la:Dirk ti stvano nisi pismen ne znas citati:
Lucas pass success % V CFC 40/45 88.9%
Gerrard pass success % V CFC - 36/54 - 66.7%
Zavrsi pricu sa tim nisi u pravu sto se tice dodavanja i cao. Necemo vise o tome raspravljati jer su nam misljenja skroz suprotna i samo se mozemo do beskraja ubjedjivat ..
**Princ Istambula je vec nekoliko sezona povezivan sa nama i on je izrazio zelju da igra za nas i mislim kako ce nam leci ko budali samar, nisam ja djaba isao kad je on odgovarao na fejsu na pitanja gledaoca slat mu poruku PLEASE COME TO LIVEPROOL WE LOVE YOUU
Citas li ti svoje postove cuj N'gog igra za FrancuskuDirk je napisao/la:Pa ti ne znas citati,po deseti put ti govorim daj neki konkretan link, pusti se kopiranja sa fejsbuka, valjda ima neka pouzdanija stranica da potvrdi tu tvoju statistiku od naseg XavijaRed Assassin je napisao/la:Dirk ti stvano nisi pismen ne znas citati:
Lucas pass success % V CFC 40/45 88.9%
Gerrard pass success % V CFC - 36/54 - 66.7%
Zavrsi pricu sa tim nisi u pravu sto se tice dodavanja i cao. Necemo vise o tome raspravljati jer su nam misljenja skroz suprotna i samo se mozemo do beskraja ubjedjivat ..
**Princ Istambula je vec nekoliko sezona povezivan sa nama i on je izrazio zelju da igra za nas i mislim kako ce nam leci ko budali samar, nisam ja djaba isao kad je on odgovarao na fejsu na pitanja gledaoca slat mu poruku PLEASE COME TO LIVEPROOL WE LOVE YOUU
Igrati za Francusku i Liverpool je san , David Noga je znaci igracina
Drug poenta svega je to da je Dirk pratio Liverpool i prije 2005 i divio se velikim igracima koji su igrali za Liverpool, od Hammana , Bergera , Smicera , Owena i slicnih i nikad nisam vjerovao da cu par godina poslije umjesto jednog Hammana gledati Lucasa i pojedinci ovdje misle da se ja zezam a ozbiljan sam, pa Biscan je dao vise LFC od Lucasa iako je bio obican prosjek ...Han!$;Lfc je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da mislite da Dirk provocira, covjek ima svoje misljenje kao svi ostali i dosli smo na forumu da iskazemo nasa misljenja a ne da se prepiremo , svađamo.
Dirk ovi nece prestati do sutra to ti kazem , oni zele da budu u pravu i tacka. I vi mi neki navijaci ma bjezi , upoređuješ Leivu i Gerrarda, pa ako je od tih 45 pasova 40 tacno dodao dakle svaka mu cast ali da li je jedan od tih pasova bila prijetnja golu Chelsea ? Nije
Gerrard je imao dvije sjajne assistencije , iz jedne assistencije je postignut gol dok iz druge assistencije je pogođena stativa , pa mogu i ja da igram tako samo oko sebe da dodajem i nista drugo da radim.
[youtube][/youtube]Han!$;Lfc je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da mislite da Dirk provocira, covjek ima svoje misljenje kao svi ostali i dosli smo na forumu da iskazemo nasa misljenja a ne da se prepiremo , svađamo.
Dirk ovi nece prestati do sutra to ti kazem , oni zele da budu u pravu i tacka. I vi mi neki navijaci ma bjezi , upoređuješ Leivu i Gerrarda, pa ako je od tih 45 pasova 40 tacno dodao dakle svaka mu cast ali da li je jedan od tih pasova bila prijetnja golu Chelsea ? Nije
Gerrard je imao dvije sjajne assistencije , iz jedne assistencije je postignut gol dok iz druge assistencije je pogođena stativa , pa mogu i ja da igram tako samo oko sebe da dodajem i nista drugo da radim.
Ne smatram da sam se provalio, jer i taj vas idol nema neki status u repki, a nije bolji igrac od Noge s tim da on ima bolju tehniku od Letve ... Doduse mozda zbog toga sto su Lucas i slicni u Brzilu ta zemlja i vise nije dominantna ... nego sta kazes jesi se dogovorio sta igra Kuyt , napad ili kriloRed Assassin je napisao/la:Dirk se sad provalio za Ngoga samo tako i tu je pokazao svoju upucenost u stvari, pokusao je ismijati lucasa tako sto ga je usporedio da ngogovom situacijom a ispao je FAIL.
Cuj sad meni pripisasete da sam ja rekao da je Lucas bolji od Gerrarda, isto kao sto Lucasu pripisuju neke stvari sto nisu tacneStvarno ste zaista.. Ma pisaj ga necemo se raspravljati svako ima pravo na svoje misljenje i ne treba mu mjenjat misljenje, to sto mi imamo cinjenice i statistike a vi imate rinuKa je druga stvar.
Dobro je Rizo postavio nesto normalno , ja se prepao da opet ne stavi one djecacice kao maloprije, navukao nam je pedofiliju na temuRizah je napisao/la:[youtube][/youtube]Han!$;Lfc je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da mislite da Dirk provocira, covjek ima svoje misljenje kao svi ostali i dosli smo na forumu da iskazemo nasa misljenja a ne da se prepiremo , svađamo.
Kad već spominješ Chelsea gledaj i uživaj. Meni je drago da je Leiva popravio skok igru, sinoć nije nijedan zračni duel izgubio.
Igrati za Brasil i Liverpool je san :ugeek:
Jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogaoasylum je napisao/la:Sta se zamarate sa Dirkom koji je ogranicen ko tegla pekmeza
Svaki put treba kritikovati igraca ako nije dobro odigrao ali ga treba i pohvaliti ako je iznenadio
kraj price