Hajd mogu preć preko svega,ali poreditit Ronaldinha i Messija sa Zidaneom,Raulom,Ronaldom,Figom,Carlosom...Eto inekako on je sigurno jedna od najvećih legendi Barce no to dovoljno govori o njima na koji su ga način otjerali

A Eto se ne može poreditit svojim igračkim kvalitetom sa Carlosom,Raulom,Zidaneom sa Ronaldom može jer ima duže trajanje.Štaviše Eto je sigurno u 5 najboljih fudbalera no opet poređenja sa Raulom,Zidaneom,Figom... nema nikakvog smisla
I šta se vi čudite kako će se ovi novokomponovani "navijači" sječat ičega pa oni za Barcu nisu do znali 2005 možda 6
Evo da nabrojim sve igrače vrijedne spomena sa tih slika Iker,Raul,Figo,Ronaldo,Makelele,Zidane,Carlos dok one na kraju baš ne vidim najbolje.Na drugoj jedino Eto vrijedan pomena.Messiju svaka čast no još je mlad za njega Ronalda,Higuaina,Iniestu..... još ima vremena da se dokažu
P.S.Higuain i Marcelo užasno podsjećaju na Raula i Carlosa nadam se da će imat približno dobru karijeru
Sissoko u Realu?Drag mi je uz Del Piera jedino što vrijedu u Juventusa.U Liverpoolu odlično igrao no Rafa je imao durge zamisli

Ne bi mi bilo mrsko da dođe no Diarra,Khedira,Gago,Alonso gdje je tu njegovo mjesto
Hahahahaahahaha Milan nudi Pata za Ramosa

No comment
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.