Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ma sigurno dovodimo Adama Charlie-a i sam je izrazio zelju da napusti Blackpool , tako da nista od Leive 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Red Assassin je napisao/la:Jest mi drago sto gotivim Lucasa i uzivat dok ga gledam, kad skontam da ce ga neki morat trpit i gledat jos 3-4 godine u nasem veznom redi i kako ce ga blatit kad god lose odigra uhh. Hard feelings su to..

Rijetko se stvarno viđa da "navijač" jednog kluba želi zlo istom tom klubu. Stvarno rijetko.
Lucas je realno kvaliteta za Stoke, Wigan i slične klubove. Ali ubrzo će i Liverpool na taj nivo pa neka igra i narednih "3-4 godine".
...što je više lome to je volim jače...
- Red Assassin
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Vidi ja ga necu blatiti kad odigra dobro, a posto je to nemoguce ostaje mi druga opcija ... i usput radujes se neuspjehu LFC jer kazes da ce neko trpiti Lucasa Letvu narednih godina, sto znaci da cemo i dalje biti prosjek sa takvim polovnjacimaRed Assassin je napisao/la:Jest mi drago sto gotivim Lucasa i uzivat dok ga gledam, kad skontam da ce ga neki morat trpit i gledat jos 3-4 godine u nasem veznom redi i kako ce ga blatit kad god lose odigra uhh. Hard feelings su to..
Vidis to je Vase misljenje, moje misljenje je da ce bas dobro Lucas igrati kao sto je i vecinu utakmica ove sezone odigrao, uopste nije problem u njemu, da je on bio problem hitno bi bio doveden neki defanzivni vezni a nije doveden.. Pokusali smo dovesti Adama al on je vise centranlni vezni i lijevi vezni.
Cuj zelim zlog klubu sto zelim da lucas nastavi igrati kod nas, pa jesam li ja kriv sto pojedinci imaju problem sa jasnim vidjenjem realnosti i ne gledaju tekme i donose neke sudove o igracima, traze krivca u pojedincu koji im je najmanje drag i ne mogu se pomirit sa cinjenicom da je ove sezone Lucas 10 svjetlosnih godina bolje odigrao od Dirka Kujta..
Aha zanimljiva usporedba nema dalje, da Lucas hoce pola onoga uraditi dobrog kao sto je Kuyt uradio ja bi bio presretanRed Assassin je napisao/la:Dirk je napisao/la:Vidi ja ga necu blatiti kad odigra dobro, a posto je to nemoguce ostaje mi druga opcija ... i usput radujes se neuspjehu LFC jer kazes da ce neko trpiti Lucasa Letvu narednih godina, sto znaci da cemo i dalje biti prosjek sa takvim polovnjacimaRed Assassin je napisao/la:Jest mi drago sto gotivim Lucasa i uzivat dok ga gledam, kad skontam da ce ga neki morat trpit i gledat jos 3-4 godine u nasem veznom redi i kako ce ga blatit kad god lose odigra uhh. Hard feelings su to..
Vidis to je Vase misljenje, moje misljenje je da ce bas dobro Lucas igrati kao sto je i vecinu utakmica ove sezone odigrao, uopste nije problem u njemu, da je on bio problem hitno bi bio doveden neki defanzivni vezni a nije doveden.. Pokusali smo dovesti Adama al on je vise centranlni vezni i lijevi vezni.
Cuj zelim zlog klubu sto zelim da lucas nastavi igrati kod nas, pa jesam li ja kriv sto pojedinci imaju problem sa jasnim vidjenjem realnosti i ne gledaju tekme i donose neke sudove o igracima, traze krivca u pojedincu koji im je najmanje drag i ne mogu se pomirit sa cinjenicom da je ove sezone Lucas 10 svjetlosnih godina bolje odigrao od Dirka Kujta..

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Strasni klipoviRizah je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovako se odgajaju djeca na ipravan način![]()
Ovaj mali je bolji od mnogih forumaša na forumu
[youtube][/youtube]

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Red Assassin
- Kontakt:
Ako ocekujes da Lucas zabija golove nemoguce jer ne igraju na istim pozicijama.. Kajt kad je bio u dobrim godinama igrao je dobro i davao neke vazne golove,trudio se sve ja to priznajem al sad je ostario i Rafa ga je zayebo jer je od njega pokusao napravit krilo a on je ustvari napadac. Ehh Lucas tek sad za 2je godine treba da dodje u te godine u kojima je Kajt bio u punoj snazi i vrhuncu svoje karijere, naravno da to i Kenny zna i nece ga pustiti jer se on kalio i kalio u nasem veznom redu, grjesio i imali smo strpljenja.. Sad kad je konacno poceo pruzat bolje partije treba da ga prodamo, to nema smisla..
Ako malo bolje pogledas 2je zadnje sezone vidjet ces kako njegova karijera idu uzlaznim tokom i kako je mnogo napredovao.. Ove sezone pogledaj malo ocjene cjelokupnog tima, ti i pojedini Lucasa stavljate u isti kos sa Maxijem, jovanovicem,ngogom i kompanijom dok ga ja stavljam u kos sa Meirelesom, Aggerom i Gerrardom..
Podjeljena su dosta misljenja oko njega, priznajem i ja da ga prosle sezone nisam nimalo gotivio cak sam i gore pricao od tebe za njega ali promjenio mi je on misljnje svojim partijama i zalaganjem..
Ako malo bolje pogledas 2je zadnje sezone vidjet ces kako njegova karijera idu uzlaznim tokom i kako je mnogo napredovao.. Ove sezone pogledaj malo ocjene cjelokupnog tima, ti i pojedini Lucasa stavljate u isti kos sa Maxijem, jovanovicem,ngogom i kompanijom dok ga ja stavljam u kos sa Meirelesom, Aggerom i Gerrardom..
Podjeljena su dosta misljenja oko njega, priznajem i ja da ga prosle sezone nisam nimalo gotivio cak sam i gore pricao od tebe za njega ali promjenio mi je on misljnje svojim partijama i zalaganjem..
Onda nemoj vise nista pricati, sam si ih u prvom postu uporedio pa sada kazes ne igraju na istim pozicijama ... nemoj vise ...Red Assassin je napisao/la:Ako ocekujes da Lucas zabija golove nemoguce jer ne igraju na istim pozicijama.. Kajt kad je bio u dobrim godinama igrao je dobro i davao neke vazne golove,trudio se sve ja to priznajem al sad je ostario i Rafa ga je zayebo jer je od njega pokusao napravit krilo a on je ustvari napadac. Ehh Lucas tek sad za 2je godine treba da dodje u te godine u kojima je Kajt bio u punoj snazi i vrhuncu svoje karijere, naravno da to i Kenny zna i nece ga pustiti jer se on kalio i kalio u nasem veznom redu, grjesio i imali smo strpljenja.. Sad kad je konacno poceo pruzat bolje partije treba da ga prodamo, to nema smisla..

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Red Assassin
- Kontakt:
Pa ja et Kajt igra na poziciji napadaca pa ne daje golove nit radi nesto posebo samo trci ko najveci kreten stoga dobija slabe ocjene..Dirk je napisao/la:Onda nemoj vise nista pricati, sam si ih u prvom postu uporedio pa sada kazes ne igraju na istim pozicijama ... nemoj vise ...Red Assassin je napisao/la:Ako ocekujes da Lucas zabija golove nemoguce jer ne igraju na istim pozicijama.. Kajt kad je bio u dobrim godinama igrao je dobro i davao neke vazne golove,trudio se sve ja to priznajem al sad je ostario i Rafa ga je zayebo jer je od njega pokusao napravit krilo a on je ustvari napadac. Ehh Lucas tek sad za 2je godine treba da dodje u te godine u kojima je Kajt bio u punoj snazi i vrhuncu svoje karijere, naravno da to i Kenny zna i nece ga pustiti jer se on kalio i kalio u nasem veznom redu, grjesio i imali smo strpljenja.. Sad kad je konacno poceo pruzat bolje partije treba da ga prodamo, to nema smisla..
Dok Lucas ucestvuje u skoro svakoj akciji kada damo gol,pomaze odbrani,ima najvise tacnih dodavanja i presjecenih lopti sto je njegov zadatak i dobija dobre ocjene..
et objasnio sam ti sve na malo tezi nacin, kraj price
Jesi ti onaj koji tvrdi da Lucas ima 89% tacnih dodavanja ... a nisi nam nasao argumenat , izvini ako sam te pomjesao ... a ovo da Lucas ucestvuje u nekim akcijama, i slicno okaci macku o rep, da je tako kako pricas bar bi nekad bio asisten itd ... Pod broj dva Kajt ne igra na poziciji napadaca opet mjeses pozicije, prije bi rekao da je krilo ... Slicni su njih dvojica i jedan i drugi trce ko muhe bez glave , s tim da je Kuyt nesto dao Liveproolu a ovaj drugi je u ovom klubu zahvaljujuci Rafi i njegov eri polovnjaka ... nakon odlaska Sissoka, Alonsa , Maschera on vise nema konkurencije iako je Poulsen bolji igrac od Letve ali zbog godina vjerovatno nema prednostRed Assassin je napisao/la:Pa ja et Kajt igra na poziciji napadaca pa ne daje golove nit radi nesto posebo samo trci ko najveci kreten stoga dobija slabe ocjene..Dirk je napisao/la:Onda nemoj vise nista pricati, sam si ih u prvom postu uporedio pa sada kazes ne igraju na istim pozicijama ... nemoj vise ...Red Assassin je napisao/la:Ako ocekujes da Lucas zabija golove nemoguce jer ne igraju na istim pozicijama.. Kajt kad je bio u dobrim godinama igrao je dobro i davao neke vazne golove,trudio se sve ja to priznajem al sad je ostario i Rafa ga je zayebo jer je od njega pokusao napravit krilo a on je ustvari napadac. Ehh Lucas tek sad za 2je godine treba da dodje u te godine u kojima je Kajt bio u punoj snazi i vrhuncu svoje karijere, naravno da to i Kenny zna i nece ga pustiti jer se on kalio i kalio u nasem veznom redu, grjesio i imali smo strpljenja.. Sad kad je konacno poceo pruzat bolje partije treba da ga prodamo, to nema smisla..
Dok Lucas ucestvuje u skoro svakoj akciji kada damo gol,pomaze odbrani,ima najvise tacnih dodavanja i presjecenih lopti sto je njegov zadatak i dobija dobre ocjene..
et objasnio sam ti sve na malo tezi nacin, kraj price

Al ne brini se za 4 do 5 godina Lucas Letva ce biti na nivou Poulsena 100%

Dirk, potpuno se slazem sta god si reko gdje mozes da poredis Lucasa sa Gerrardom,Meirelesom i Aggerom ? 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Normalno, nijedan pravi navijac nikad nece ni pomisliti da Lucasa stavi u rang Gerrarda ... u njegovom rangu ni Meireles nije a pogotovo Lucas LetvaHan!$;Lfc je napisao/la:Dirk, potpuno se slazem sta god si reko gdje mozes da poredis Lucasa sa Gerrardom,Meirelesom i Aggerom ?

- kumkalesic
- Kontakt:
Hahahaha stvarno ako si neraspolozen samo dodji na temu Liverpool na forumu i moras se oraspoloziti citajuci ovakve komentare i prepirke, ovo nastavak raspravke oko Lucasa od subote, bas me zanima sta ce biti u nedjelju poslije utakmice na upton parku. ovo postaje zanimljivije od serije ezel, cak mozda bude i vise nastavaka od ove popularne serije

Joint_fc
- Centre forward
- Kontakt:
Sta ste se digli za Lucasa ?
Nikad on nije bio na tom levelu da brani cast i boje najveceg engleskog kluba

Nikad on nije bio na tom levelu da brani cast i boje najveceg engleskog kluba
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- reds_forever
- Kontakt:
Ja se Lucasovim sposobnostima uopste ne zamaram. Ako njega Kenny i ostali smatraju dobrim za prvi tim, sta cu mu ja, ne mogu da jos i na to trosim zivce kad mi ionako dosta njih ode tokom utakmica...
E sad, sto se tice Kuyta, OK, mozda nije bas u najboljoj formi, ali on se barem trudi i on je uvijek od sebe davao maksimum, i sada to cini. Ja jednostavno cijenim ono sto su neki ucinili za Liverpool i glupo mi je da se Kuyt nakon jedne lose sezone odmah "pljuje". Tako se i po Carri pljuvalo, pa kad se lik povrijedio, svi su poceli plakati za njim kakva nam je odbrana bila...Znaci, Kuyt ne igra onako dobro kako moze, ali uzmite u obzir njegove godine i to da je covjek imao malo problema sa povredama a uvijek trci, radi, na svim je stranama. A i ako cemo realno, svi znamo da je upravo to ono sto ga cini dobrim igracem a ne neki fantasticni fudbalski potezi...
Sto se tice sinocnje utakmice, ja se vise brinem za igru nego za rezultat. Mrzim ovo oslanjanje na domaci teren i ne bi cudilo da se ponovi onaj poznati scenario kada damo gol i primimo u 89. minuti i onda kukamo na losu srecu...
Uostalom, bili bi dosta rastereceni u psihickom smislu, a ovako.... 
E sad, sto se tice Kuyta, OK, mozda nije bas u najboljoj formi, ali on se barem trudi i on je uvijek od sebe davao maksimum, i sada to cini. Ja jednostavno cijenim ono sto su neki ucinili za Liverpool i glupo mi je da se Kuyt nakon jedne lose sezone odmah "pljuje". Tako se i po Carri pljuvalo, pa kad se lik povrijedio, svi su poceli plakati za njim kakva nam je odbrana bila...Znaci, Kuyt ne igra onako dobro kako moze, ali uzmite u obzir njegove godine i to da je covjek imao malo problema sa povredama a uvijek trci, radi, na svim je stranama. A i ako cemo realno, svi znamo da je upravo to ono sto ga cini dobrim igracem a ne neki fantasticni fudbalski potezi...
Sto se tice sinocnje utakmice, ja se vise brinem za igru nego za rezultat. Mrzim ovo oslanjanje na domaci teren i ne bi cudilo da se ponovi onaj poznati scenario kada damo gol i primimo u 89. minuti i onda kukamo na losu srecu...

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Liverpool8
- Kontakt:
Treba se i Lukasa i Kuyta otarasit... Bolji nam trebaju na tim pozicijama.
Lucas je u svojoj domovini osvojio prestižnu nagradu za najboljeg igrača lige, nešto što su osvajali samo najbolji na svijetu Pato, Tevez, Romario ...
Ali njegov problem jeste što ga je trenirala pogrešna osoba, tj. Rafa Benitez. Čovjek koji je od Kuyta napravio krilnog napadača i od Lucasa zadnjeg veznog, a čovjek čitav život igrao kreatora igre. U gremiju je nosio broj 8 i bio najbolji aistent lige, a sada igra zadnjeg veznog.
Baš me interesuje kako bi bilo da sada Gerarda gurnemo na poziciju desnog beka, da li bi se uspio snaći?
No Lucas je budućnost Liverpoola i Brasila, sviđalo se to djeci ovdje na forumu ili ne. Momak je ove sezone odigrao 29 utakmica za Liverpool i preko 150 u karijeri za Liverpool i tu će ostati ne samo u naredne 3-4 sezone, nego i u narednih 10 sezona.
Vi ste stavili na njega etiketu i po vama je uvijek loš, kada Liverpool u četiri utakmice osvoji 12 bodova ili ti ga 4 pobjede, sakrijete se u mišije rupe i nema vas po 15 do 20 dana. Kada Liverpool izgubi 2 boda protiv Wigana onda se izvučete iz rupa i počnete napadati po Lucasu.
Ne mogu da vjerujem Red Assasian da ti nasjedaš na ove provokacije.
Igrati za Brasil i za Liverpool je san :ugeek:
Za neuke, za provokatore, za djecu, za maloljetnike, za duple accounte evo vam stranica pa se uvjerite http://www.facebook.com/AnfieldIndex
Ali njegov problem jeste što ga je trenirala pogrešna osoba, tj. Rafa Benitez. Čovjek koji je od Kuyta napravio krilnog napadača i od Lucasa zadnjeg veznog, a čovjek čitav život igrao kreatora igre. U gremiju je nosio broj 8 i bio najbolji aistent lige, a sada igra zadnjeg veznog.
Baš me interesuje kako bi bilo da sada Gerarda gurnemo na poziciju desnog beka, da li bi se uspio snaći?
No Lucas je budućnost Liverpoola i Brasila, sviđalo se to djeci ovdje na forumu ili ne. Momak je ove sezone odigrao 29 utakmica za Liverpool i preko 150 u karijeri za Liverpool i tu će ostati ne samo u naredne 3-4 sezone, nego i u narednih 10 sezona.
Vi ste stavili na njega etiketu i po vama je uvijek loš, kada Liverpool u četiri utakmice osvoji 12 bodova ili ti ga 4 pobjede, sakrijete se u mišije rupe i nema vas po 15 do 20 dana. Kada Liverpool izgubi 2 boda protiv Wigana onda se izvučete iz rupa i počnete napadati po Lucasu.
Za neuke, za provokatore, za djecu, za maloljetnike, za duple accounte evo vam stranica pa se uvjerite http://www.facebook.com/AnfieldIndex
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Opet Gerrarda dovode u vezu sa Lucasom, i takvi sebe nazivaju naijacima Liverpoola ... Moj pasa Gerrard je do sada igrao sve pozicije u veznom redu i na svakoj bio dobar , a vidis kazes Lucas bio organizator igre i prebace ga na zadnjeg veznog i njega nigdje nema
Gerrard , Carragher ... 10 pozicija prazno pa onda te letve
Jos nam daju neke facebook statistike da nas uvjere kako je Letva dobar igrac

Gerrard , Carragher ... 10 pozicija prazno pa onda te letve

Jos nam daju neke facebook statistike da nas uvjere kako je Letva dobar igrac

- Red Assassin
- Kontakt:
Rizah je napisao/la:Lucas je u svojoj domovini osvojio prestižnu nagradu za najboljeg igrača lige, nešto što su osvajali samo najbolji na svijetu Pato, Tevez, Romario ...
Upravu si kolega svaka ti se pozlatila majkem. Ovaj tvoj text treba uokvirit kao himnu ove teme LFCa na sportsport forumu. Vidim ja ova djecurlija se pali na neka nenoralna poredjenja i djecije brojanje rezlultata ko je vise puta bio u prav, samo to treba iskulirat i bit ce dobro.. YNWA
Red Assassin moram ti priznati da si nasao pravog idola , Rizo je u tvom rangu ogranicenosti i drago mi je zbog vas dvojice sto se slazete , sad mu mozes pomoci u skautingu ops sad je presao na pedofiliju postavljajuci na temu nekakve video klipove djecaka koji nemaju ni 5 godina 

- Red Assassin
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Red Assassin moram ti priznati da si nasao pravog idola , Rizo je u tvom rangu ogranicenosti i drago mi je zbog vas dvojice sto se slazete , sad mu mozes pomoci u skautingu ops sad je presao na pedofiliju postavljajuci na temu nekakve video klipove djecaka koji nemaju ni 5 godina
Fino ti je covjek dao crno na bijelo da je bilo 89% tacnih dodavanja, ja nisam rekao da je Lucas bolji od Gerrarda vec da ima vecu uspjesnost dodavanja sto je cinjenica koju ti ne mozes da prihvatis. Ti govoris Lucas ne zna dodati loptu, pa kako onda ima najveci pstotak tacnih dodavanja u cijelom timu? To je samo dokaz da si ti tu da zakuhavas i solis pamet, zato sajonara ne ubjedjivo se ja vise sa tobom oko stvari koje se znaju a ti oces da ih pokazes kao suprotnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.