FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 feb 2011, 18:18

drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $! ;)
А о ' - $ $ "! ;)
О " -,јер & је ? онај ? " за 40 " " $.....$ не " % " ? $ $ 50 " " ? & &,а & ? ? / за % $ $ у &.....
ja predlazem onda da drina igra ove godine u ligi prvaka da osvijetli obraz bosansko hercegovackog fudbala...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 18 feb 2011, 18:19

Buddy je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.

Tebi druže sve čestitke,na realnosti :)...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi :)
mozes se samo nadat :P
Misliš da ne možemo pobijediti ?
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 18 feb 2011, 18:25

drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $! ;)
А о ' - $ $ "! ;)
О " -,јер & је ? онај ? " за 40 " " $.....$ не " % " ? $ $ 50 " " ? & &,а & ? ? / за % $ $ у &.....
Smjesan da smjesni ne mozes biti.

p.s. Ja se sjecam tvojih postova na latinici, sad kontas ti mangup sto si poceo na cirilici :P, nije lose vidjeti i koji post na cirilici samo tipkaj :D
Mes Que Un Club

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 18 feb 2011, 18:28

ComyZV je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.

Tebi druže sve čestitke,na realnosti :)...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi :)
mozes se samo nadat :P[/quote]

Misliš da ne možemo pobijediti ?[/quote]

Normalno :D

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 18 feb 2011, 18:31

А о ' - $ $ "! ;)
Da ti se ne bih pravdao odgovorit ću ti pitanjem. Koliko bi tvoja VELIKA Drina odigrala protiv slabog Hapoela ??? Budi realan, tek ste ušli u "premijer ligu" i vi nešto glumite. Budi realan !
G R B A V I C A 2

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 18 feb 2011, 18:34

Buddy je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.

mozes se samo nadat :P
Misliš da ne možemo pobijediti ?[/quote]

Normalno :D[/quote]

Jedino ako se savez i ostali ne ''uključe'' u utakmicu...onda ćemo izgubiti...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 feb 2011, 18:41

Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ? :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 18 feb 2011, 18:43

Baby je napisao/la:
А о ' - $ $ "! ;)
Da ti se ne bih pravdao odgovorit ću ti pitanjem. Koliko bi tvoja VELIKA Drina odigrala protiv slabog Hapoela ??? Budi realan, tek ste ušli u "premijer ligu" i vi nešto glumite. Budi realan !
Tek usli i akBgda odmah ce ispasti.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 feb 2011, 18:44

tanzla je napisao/la:Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ? :mrgreen:
I u jogurt treba puhati. :mrgreen:
;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 feb 2011, 18:46

ellaxaz je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ? :mrgreen:
I u jogurt treba puhati. :mrgreen:
;)
Najpametnija. :D
Manje glava boli.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 18 feb 2011, 19:02

А о ' - $ $ "! ;)
Nećete nas valjda pobijediti u Zvorniku. :cry:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 feb 2011, 19:08

Prvih 11 protiv Olimpika ... :roll:
:roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 feb 2011, 19:14

ellaxaz je napisao/la:Prvih 11 protiv Olimpika ... :roll:
:roll:
Sve znas osim napada. UOSTALOM AMAR ZNA!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 19:28

ellaxaz je napisao/la:Ovaj mali Nikolić se ne šali.
Mogao bi i on biti naše "zimsko pojačanje".
Pa on vam je došao ljetos ako se nevaram a ne sad
Baby je napisao/la:
ComyZV je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.

Nemoj se nadati, jer ipak MI SMO ŽELJEZNIČAR !
To mi nešto zvuči poznato, tako su vaše komšije govorile pred utakmicu na Koševu a i vi ste prije ove utakmice najavljivali da će te dati petardu i tako to ali eto dali ste iz prekida golove.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 feb 2011, 19:45

B o X je napisao/la:

stavio je pod navodnike, citaj malo bolje, otkrovljenje sezone, ne misli se bukvalno ovogodisnje pojacanje ;)
Za zivot cijeli!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 19:49

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
B o X je napisao/la:

stavio je pod navodnike, citaj malo bolje, otkrovljenje sezone, ne misli se bukvalno ovogodisnje pojacanje ;)
želim vam svu sreću sa njim ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 18 feb 2011, 19:50

Misliš da ne možemo pobijediti ? Normalno :D Jedino ako se savez i ostali ne ''uključe'' u utakmicu...onda ćemo izgubiti...
Slusaj pasa, nas su savez i sudije jabela 5 godina, a jos smo bili totalno razoren klub tih prokletih 5 god. Doslo je vrijeme, kada se samo sa normalnim radom i normalnim nogometom moze nesto vise napraviti. Bar koliko Amara poznajem, nikada to sebi ne bi dopustio. Dacu ti primjer, utakmice u Sirokom 2003 kada smo izgubili titulu u zadnjem kolu a bilo nas je 4.000 dole. A ta se tekma mogla komotno kupiti. Ali ne i normalno pobijediti!!! Svati da mi mozemo pobijediti vas kuci isto kao sto vi mozete nas na Grbavici, bar sto se Zelje tice. A ako tako zelis pricati, govori za Sarajevo jer oni to rade. Cak i Borac, Zrinjski, Siroki.B su se ostavili vise tih namjestanja jer su vidjeli da se tako u Evropi ne moze nista uraditi.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 20:00

Mislim da je suviše prerano pričati o tome ko će pobjediti treba proći bar dva kola da vidimo na čumu nam stoje ekipe pa onda ocjeniti, ova utakmica nije realan pokazatelj stanja jer Vojvodić u drugom poluvremenu uvijek ubaci drugi tim a nesumnjam da to radi i Osim.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 18 feb 2011, 20:17

Zanima me da li ce iko od forumasa ici na plavo vece?
Zavrsene su i pripreme i mislim da sad samo treba polako i bez euforije uci u nastavak prvenstva...sada svi ocekuju nesto kao prosle godine ali samo polako sabur i bit ce to kako treba...izlazak u europu bi bio nesto s cim bi svi trebali biti zadovoljni :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 18 feb 2011, 20:51

Ja vam rekoh da bura dolazi ;) teska vremena vam predstoje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Orvel, Stole i 66 gostiju.