Soba radiJAJAtor
password ss.ba

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ja mogu ovaj od 19:00 ovaj drugi nemogu i necu biti u stanju ga kasnije odigrati. Veceras moram ici u neke goste,a nakon toga ode kod cure. A sutra imam citav dan svadbu. U nedelju picim za dijasporusamir_tm87 je napisao/la:ja i majestic ne mozemo danas ovaj termin od 21 00, ovaj od 19 00 bi mogli, nezz ni ocel nam bit protivnika nisu odigrali prvu tekmu :S
LFC_LAVOV i GAGERION ima li vas momci ?majestic24 je napisao/la:ja mogu ovaj od 19:00 ovaj drugi nemogu i necu biti u stanju ga kasnije odigrati. Veceras moram ici u neke goste,a nakon toga ode kod cure. A sutra imam citav dan svadbu. U nedelju picim za dijasporusamir_tm87 je napisao/la:ja i majestic ne mozemo danas ovaj termin od 21 00, ovaj od 19 00 bi mogli, nezz ni ocel nam bit protivnika nisu odigrali prvu tekmu :S
igraj samGARGERION je napisao/la:ja sam ovdje al nema lavovog ovoga....on izgleda nece ni igrati ..nikad ga nema nije mi na pp odg..
ovo je dobro trebali bi ovako uvijek treba otvarati sobe, kojima se ne može provaliti šifra, da nam ne ulaze stranci i nepozvani, nego samo ekipa s forumareds je napisao/la:Hoće li ko haxballa ?
Sportsport.ba
pw:croo ! :ugeek:
Tu smosamir_tm87 je napisao/la:LFC_LAVOV i GAGERION ima li vas momci ?majestic24 je napisao/la:ja mogu ovaj od 19:00 ovaj drugi nemogu i necu biti u stanju ga kasnije odigrati. Veceras moram ici u neke goste,a nakon toga ode kod cure. A sutra imam citav dan svadbu. U nedelju picim za dijasporusamir_tm87 je napisao/la:ja i majestic ne mozemo danas ovaj termin od 21 00, ovaj od 19 00 bi mogli, nezz ni ocel nam bit protivnika nisu odigrali prvu tekmu :S
svejedno, ako si mislio da igramo 1vs1, moze...samir_tm87 je napisao/la:1 vs 1 ??? umjesto 2 vs 2 ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.