Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 feb 2011, 15:58

bparena je napisao/la:Nemoras se izvinjavat - naravno da su neuporedivi sto se vidi i u tom zeljezu u njihovim rukama. Medijsko prenapuhavanje me ne interesuje.

p.s. pobroj samo koliko je ova dole trojka dala golova u Madridu i stvarno si u pravu - nemogu se poredit s onim rezervistima gore.
:lol: :mrgreen: :lol: svasta
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 16:45

Ali oni su na klupi :cry: :cry: :cry: :cry:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 feb 2011, 16:46

bparena je napisao/la:Ali oni su na klupi :cry: :cry: :cry: :cry:
:lol: :lol: :lol: Pa sta :lol: :lol: :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 16:51

anonymousHD je napisao/la:
bparena je napisao/la:Nemoras se izvinjavat - naravno da su neuporedivi sto se vidi i u tom zeljezu u njihovim rukama. Medijsko prenapuhavanje me ne interesuje.

p.s. pobroj samo koliko je ova dole trojka dala golova u Madridu i stvarno si u pravu - nemogu se poredit s onim rezervistima gore.
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Ti si stvarno simpatičan dečko. Hoćeš reći da ovi gore to zlato u rukama nikad nisu imali? Dvojica gore igrača, koja sjede na klupi su po tri puta bili proglašeni za najboljeg igrača na svijetu. Porediti Messija, Ronaldinha sa Zidaneom i Ronaldom je van svake pameti. Nadam se da si ovo sve pisao dok si bio HIGH, jer ovo normalan čovjek nikada ne bi napisao.
Ma joj ja se vama izvinjavam - kad se samo sjetim kak ovas Ronaldinjo ubio s ona dva gola u Madridu - ono prije nego sto vas Messi takodze naceo u Madridu malo poslije u onoj mizernoj pobjedi blaugrane (2:6). Al eto ja zaboravio da je Zizu najbolji - steta sto to nikad nije pokazao na nasem stadionu. Sta ste se odmah doyebali pametovanja. Ja sam samo rekao da se meni ta slika vise svidza od tih rezervista na klupi najboljih na svijetu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 feb 2011, 16:53

bparena je napisao/la:

Ti si stvarno simpatičan dečko. Hoćeš reći da ovi gore to zlato u rukama nikad nisu imali? Dvojica gore igrača, koja sjede na klupi su po tri puta bili proglašeni za najboljeg igrača na svijetu. Porediti Messija, Ronaldinha sa Zidaneom i Ronaldom je van svake pameti. Nadam se da si ovo sve pisao dok si bio HIGH, jer ovo normalan čovjek nikada ne bi napisao.
Ma joj ja se vama izvinjavam - kad se samo sjetim kak ovas Ronaldinjo ubio s ona dva gola u Madridu - ono prije nego sto vas Messi takodze naceo u Madridu malo poslije u onoj mizernoj pobjedi blaugrane (2:6). Al eto ja zaboravio da je Zizu najbolji - steta sto to nikad nije pokazao na nasem stadionu. Sta ste se odmah doyebali pametovanja. Ja sam samo rekao da se meni ta slika vise svidza od tih rezervista na klupi najboljih na svijetu.
Nisi si ti zapamtio Zidanovo razvaljivanje na Camp Nou u 1/2 finalu Lige Sampiona :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 17:05

bparena je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:odavno lepšu sliku nisam vidio :lol: :lol:
slika
meni je ova ljepša ...

slika

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 feb 2011, 17:24

Zar si već zaboravio @bparena kako je Zidane marisao po Nou Campu, kako je lob udarcem završio vašu priču u polufinalu za 0 - 2 ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 feb 2011, 17:55

Mourinho želi Sissoka :lol:
slika

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 18 feb 2011, 17:58

Hah hahahaha pusti ga Ronaldo osvojio sam ovo sto ova trojica drze xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 18:19

Hajd mogu preć preko svega,ali poreditit Ronaldinha i Messija sa Zidaneom,Raulom,Ronaldom,Figom,Carlosom...Eto inekako on je sigurno jedna od najvećih legendi Barce no to dovoljno govori o njima na koji su ga način otjerali :roll: A Eto se ne može poreditit svojim igračkim kvalitetom sa Carlosom,Raulom,Zidaneom sa Ronaldom može jer ima duže trajanje.Štaviše Eto je sigurno u 5 najboljih fudbalera no opet poređenja sa Raulom,Zidaneom,Figom... nema nikakvog smisla
I šta se vi čudite kako će se ovi novokomponovani "navijači" sječat ičega pa oni za Barcu nisu do znali 2005 možda 6
Evo da nabrojim sve igrače vrijedne spomena sa tih slika Iker,Raul,Figo,Ronaldo,Makelele,Zidane,Carlos dok one na kraju baš ne vidim najbolje.Na drugoj jedino Eto vrijedan pomena.Messiju svaka čast no još je mlad za njega Ronalda,Higuaina,Iniestu..... još ima vremena da se dokažu
P.S.Higuain i Marcelo užasno podsjećaju na Raula i Carlosa nadam se da će imat približno dobru karijeru :)

Sissoko u Realu?Drag mi je uz Del Piera jedino što vrijedu u Juventusa.U Liverpoolu odlično igrao no Rafa je imao durge zamisli :lol: Ne bi mi bilo mrsko da dođe no Diarra,Khedira,Gago,Alonso gdje je tu njegovo mjesto :?
Hahahahaahahaha Milan nudi Pata za Ramosa :mrgreen: No comment
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 18:44

[youtube][/youtube]a
bparena@ Pamtis li ovo? :lol: I de dera nam bgt onu sliku sa Barbarezom :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 18 feb 2011, 18:46

"I regard the match against Levante as the most important in my career simply because it's the next one"
Mourinho ćaća...
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 18:51

Trener Real Madrida Jose Mourinho ovog vikenda obilježava devet godina bez poraza na domaćem terenu. Mourinho nije izgubio kod kuće 147 ligaških utakmica.
Portugalac je posljednji domaći poraz doživio kao trener Porta, 23. februara 2002. protiv Beira Mara. Od tada je bez poraza u 147 domaćih utakmica, a vodio je evropske velikane - Chelsea, Inter i sada Real Madrid.

U sedam mjeseci na "Santiago Bernabeu" ima stopostotan učinak, ne samo u prvenstvu nego u svim takmičenjima.

Naredni protivnik Reala u subotu je Levante, koji je već doživio poraz 8:0 od "kraljevskog" kluba u okviru španskog kupa.

Imal ko jači 9 godina jbt ja tada ima 6 godina :mrgreen: :shock:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

foSte
Kontakt:

Post Postao/la foSte » 18 feb 2011, 19:27

Toxicity je napisao/la:
"I regard the match against Levante as the most important in my career simply because it's the next one"
Mourinho ćaća...
:lol: :lol:
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 feb 2011, 20:17

Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]a
bparena@ Pamtis li ovo? :lol: I de dera nam bgt onu sliku sa Barbarezom :D
Ma kako ce da pamti, lik bio isao u vrtic :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 20:31

mene su babo i mama vodili u vrtic tih godina - pa to je bilo proslog stoljeca...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 20:35

bparena je napisao/la:mene su babo i mama vodili u vrtic tih godina - pa to je bilo proslog stoljeca...
Osim sto si iso u vrtic, jako si puno izostajo sa skolskih sati :D 2002 godina proslo stoljece? :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 21:16

Portillo je napisao/la:
bparena je napisao/la:mene su babo i mama vodili u vrtic tih godina - pa to je bilo proslog stoljeca...
Osim sto si iso u vrtic, jako si puno izostajo sa skolskih sati :D 2002 godina proslo stoljece? :lol:

Haman u proslom stoljecu sam isao u vrtic. Kako i na osnovu cega znas da sam izostajo s casova ? Hajd da se kladimo da sam nakon prvog razreda od babe dobio biciklo. Pjevo sam vazdan da se mahala komila od smijeha....

Halo portillo tebe pitam - s kakvih sam to casova izostajo ?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 feb 2011, 21:19

bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Haman u proslom stoljecu sam isao u vrtic. Kako i na osnovu cega znas da sam izostajo s casova ? Hajd da se kladimo da sam nakon prvog razreda od babe dobio biciklo. Pjevo sam vazdan da se mahala komila od smijeha....

Halo portillo tebe pitam - s kakvih sam to casova izostajo ?
Da, jesi, u prvom razredu srednje :lol: Ocito je da si izostajo sa casova/satova koliko ja znam povijesti/historije/istorije, jer se tu uce prijelazi izmedju stoljeca :D

Bizi jbt, da ne spamamo djabe, obojica cemo popit ban :D

Da ne bude sve spam evo navodno prema pisanju Marce Lisandro nece biti spreman za utakmicu sa nama, dok bi mi sutra protiv Levata trebali uci sa izmjesanim sastavom, ne cijelim, ali par igraca ce Mou odmarati.

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 18 feb 2011, 22:20

Navijači reala iz madrida popularni ''historičari'' :lol: :lol: :lol: :lol:
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.