FK Drina Zvornik

zvornicki klan
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la zvornicki klan » 18 feb 2011, 14:04

drinin vuk je napisao/la:
Састав $ " &: ", $, ", ", ", ?, ", ?, ", ?, ?
% су ?: ", ", %, ", $ ", $ ", ", "

У " - по " ту " " ' ' на првој " у ".$ $ $ " у саставу,' на ова ¥ ? " тог ",' $ по ' саставу - " " $ $ старта % $ " " " ' ? " ",а ' $ је ? " " ? по &.
" % " $ - " " на ?.% се ? " ? $ ту - " " " потеза,$ 4-4-2,са ? " ? у ",са по " ? " " & ". ;)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 18 feb 2011, 17:14

Konačan rezultat 2:1 za Želju.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 17:17

Daddo_tm je napisao/la:Konačan rezultat 2:1 za Želju.
u svakom slučaju zadovoljan sam igrom
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 17:17

? то 100% ¥," ? " " "?
"? ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 18 feb 2011, 17:22

drinin vuk je napisao/la:
? то 100% ¥," ? " " "?
"? ;)
Da tačno je, znam da je Željo poveo iz penala zatim je Drina izjednačila i na kraju za pobjedu Želje je pogodio Nikolić.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 17:24

¥ % % $ $ $ :? :mrgreen: :mrgreen:
$ не $ & " " $ је " ово,$ се $ - у & $ & " $ ",$ $ у " су " ? " $ " $,све у ' ово је " " на основу ње се не ' " о $ $ сезоне,? ' $ % "....
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 17:25

drinin vuk je napisao/la:¥ % % $ $ $ :? :mrgreen: :mrgreen:
$ не $ & " " $ је " ово,$ се $ - у & $ & " $ ",$ $ у " су " ? " $ " $,све у ' ово је " " на основу ње се не ' " о $ $ сезоне,? ' $ % "....
nevjerujem ja da je to Aco Nikolić, sumnjam ja da je on uopšte i u planu Osima

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 feb 2011, 17:28

B o X je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:¥ % % $ $ $ :? :mrgreen: :mrgreen:
nevjerujem ja da je to Aco Nikolić, sumnjam ja da je on uopšte i u planu Osima
jeste to je taj nikolic, zadovoljni su sa njim izgleda da je odlicno radio ove pripreme
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 18 feb 2011, 17:29

upravo je taj ACO NIKOLIC, VASE DIJETE ZA KOJE CEMO MI KLEPITI JEDNO MILION EVRICA, A VAMA DATI EJDNU STOJU HAH, POZDRAV

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 feb 2011, 17:30

reebok23 je napisao/la:upravo je taj ACO NIKOLIC, VASE DIJETE ZA KOJE CEMO MI KLEPITI JEDNO MILION EVRICA, A VAMA DATI EJDNU STOJU HAH, POZDRAV
E **** sad pretjera i ti ... :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 17:30

reebok23 je napisao/la:upravo je taj ACO NIKOLIC, VASE DIJETE ZA KOJE CEMO MI KLEPITI JEDNO MILION EVRICA, A VAMA DATI EJDNU STOJU HAH, POZDRAV
E $ & $ " то $! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Не " се " ?,? " ' " је ? " та " у ' уговору ,' $ " ' $ 10% $ трансфера?
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 17:31

Čudime da je takav talenat kod nas nije čestito znao šutnuti loptu a svi su ga proglašavali nekim talentom, mislim to je moje mišljenje e sad kako ko.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 17:35

B o X je napisao/la:Čudime da je takav talenat kod nas nije čestito znao šutnuti loptu a svi su ga proglašavali nekim talentom, mislim to je moje mišljenje e sad kako ko.
" се $ " га са " %,? је у својој " $ $ ",на & & " $ $ је ? за / $ " у ? &. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 17:38

Ma nisam, znam Acu dobro kažem opet to je moje mišljenje, znam da smo mu se ja i moj drug na utakmicama Drine stalno smijali jer je uvijek skoro fulao prazan gol ili loptu glavom pošto je visok a nije znao da je potrefi.

Sad mi reče Raco direktno iz Međugorja da su dobro igrali i da je za nas gol dao Nikola Lazarević.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 18 feb 2011, 17:50

Baksuz jedan. A ovde za cijelu polusezonu da jedan gol i to u zadnjoj utakmici.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 18 feb 2011, 21:26

$: ", $, ", ", ?, ", ?, ", ? ?, " " ". % ?: ", ", " ?, $ ", $ ", ", ? " ".
$ по ' саставу " &,$ " " " " на терену $ ',вјероватно је $ $. У & ? на основу " " ' " " " " у & ' & ? ? " $.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 18 feb 2011, 22:44

Osam dana pred početak proljetnog dijela premijerligaške sezone fudbaleri Drine imali su najjaču provjeru. Naime, danas je u Međugorju aktuelni prvak naše zemlje, Željezničar, rezultatom 2:1 savladao Drinu, a nakon susreta smo porazgovarali sa šefom struke zvorničke momčadi Darkom Vojvodićem.

Na samom početku razgovora šef stručnog štaba Drine, Darko Vojvodić, osvrnuo se na današnji susret sa Željezničarem.

"Iako smo poraženi, mogu biti zadovoljan sa onim što su moji izabranici pokazali. Odigrali smo sasvim korektno i mislim da nas Željezničar nije nadigrao. Uslovi na terenu nisu bili zadovoljavajući, a ruku na srce, i sudija je bio pristran", rekao je za Vojvodić za naš portal i dodao:

"Priliku sam pružio gotovo svim igračima i doista me nisu razočarali. Golove smo primili iz prekida i na tome moramo poraditi. Još osam dana ostalo je do početka prvenstva i mislim da ćemo spremni dočekati Budućnost".

Drina je prvi dio sezone završila na 15. mjestu sa 14 osvojenih bodova, a Vojvodić je svjestan da njegove izabranike očekuje teška borba za očuvanje premijerligaškog statusa. U isto vrijeme šef struke zvorničkog premijerligaša se boji zakulisanih radnji, karakterističnih za proljetni dio prvenstva.

"Velež, mi i Budućnost smo najugroženiji i dvije od ove tri momčadi će po mom mišljenju napustiti društvo najboljih. Ja se iskreno nadam da ćemo mi uspjeti sačuvati premijeligaški status, ali sasvim sigurno će biti teško. Bojim se i zakulisanih radnji jer nekako mi se čini da je Drina od sviju otpisana. Međutim, moram svima poručiti da mi nećemo odustati i da ćemo učiniti sve da na terenu izborimo opstanakj. Ovo na terenu namjerno ističem jer mnogo puta se znalo desiti da se opstanak izbori negdje drugo", zaključio je Vojvodić.
? за ?,јер ? ? је & $ " " % ? ? $ се $ о $ " ",а & је " ? " $ тужну " ' ? " $,& " % се $ о ' ?, ? $ се $ о " $,а $ - се $ о " ".? ' ?,$ " ? " Савеза се не '! ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 18 feb 2011, 22:54

Osam dana pred početak proljetnog dijela premijerligaške sezone fudbaleri Drine imali su najjaču provjeru. Naime, danas je u Međugorju aktuelni prvak naše zemlje, Željezničar, rezultatom 2:1 savladao Drinu, a nakon susreta smo porazgovarali sa šefom struke zvorničke momčadi Darkom Vojvodićem.

Na samom početku razgovora šef stručnog štaba Drine, Darko Vojvodić, osvrnuo se na današnji susret sa Željezničarem.

"Iako smo poraženi, mogu biti zadovoljan sa onim što su moji izabranici pokazali. Odigrali smo sasvim korektno i mislim da nas Željezničar nije nadigrao. Uslovi na terenu nisu bili zadovoljavajući, a ruku na srce, i sudija je bio pristran", rekao je za Vojvodić za naš portal i dodao:

"Priliku sam pružio gotovo svim igračima i doista me nisu razočarali. Golove smo primili iz prekida i na tome moramo poraditi. Još osam dana ostalo je do početka prvenstva i mislim da ćemo spremni dočekati Budućnost".

Drina je prvi dio sezone završila na 15. mjestu sa 14 osvojenih bodova, a Vojvodić je svjestan da njegove izabranike očekuje teška borba za očuvanje premijerligaškog statusa. U isto vrijeme šef struke zvorničkog premijerligaša se boji zakulisanih radnji, karakterističnih za proljetni dio prvenstva.

"Velež, mi i Budućnost smo najugroženiji i dvije od ove tri momčadi će po mom mišljenju napustiti društvo najboljih. Ja se iskreno nadam da ćemo mi uspjeti sačuvati premijeligaški status, ali sasvim sigurno će biti teško. Bojim se i zakulisanih radnji jer nekako mi se čini da je Drina od sviju otpisana. Međutim, moram svima poručiti da mi nećemo odustati i da ćemo učiniti sve da na terenu izborimo opstanakj. Ovo na terenu namjerno ističem jer mnogo puta se znalo desiti da se opstanak izbori negdje drugo", zaključio je Vojvodić.

? $ - " се $ $ ово " ?,& не на овај ",јер ? $ је & % " оне " ? $ " % ?. Ово за " "," се сусрета у " " " са $ $ ? 1-1,$ је он ' & " ' & је " за вас," сте - ?".

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 18 feb 2011, 23:39

Gospodin Vojvodić objasnio par stvari! <3
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 18 feb 2011, 23:46

Legenda naša, njemu sve vjerujem, u vodu u vodu, u vatru u vatru :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.