Dobro dosao.MED0 je napisao/la:Pozz ,
je li se neko moze potruditi da pronade rezultat , ili mozda live prijenos utakmice Zeljo - Drina . J sam trazio po netu vec pola sata , ali nista nisam uspio pronaci.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro dosao.MED0 je napisao/la:Pozz ,
je li se neko moze potruditi da pronade rezultat , ili mozda live prijenos utakmice Zeljo - Drina . J sam trazio po netu vec pola sata , ali nista nisam uspio pronaci.
Ma tu sam ja vec duze vremena , samo nisam bio registrovan .AmanijakzO je napisao/la:Dobro dosao.MED0 je napisao/la:Pozz ,
do kada si registrovan,pazi na stiker gdje lijepis,MED0 je napisao/la:Ma tu sam ja vec duze vremena , samo nisam bio registrovan .AmanijakzO je napisao/la:Dobro dosao.MED0 je napisao/la:Pozz ,
30 ima da se prenosi Rudar Zeljo za prvaka ako vam bude falilo bodovareebok23 je napisao/la:zanimljivo skroz, pobice nas sve definitivnoboccaccio je napisao/la:Državna televizija tako će prenositi naredne susrete:
16. kolo: Široki Brijeg - Borac
17. kolo: Borac -Drina
18. kolo: Široki Brijeg - Olimpic
19. kolo: Zrinjski - Sarajevo
20. kolo: Sarajevo - Budućnost
21. kolo: Željezničar - Široki Brijeg, Borac - Sarajevo
22. kolo: Zrinjski - Borac
23. kolo: Borac - Budućnost
24. kolo: Zrinjski - Olimpic
25. kolo: Željezničar - Slavija
26. kolo: Sarajevo - Željezničar
27. kolo: Željezničar - Zrinjski
28. kolo: Sarajevo - Široki Brijeg
29. kolo: Željezničar - Borac, Široki Brijeg - Zrinjski
30. kolo: ?
Bas je interesantno da Tv prenosi samo jednu nasu utakmicu kada smo gosti,i to na Kosevu...
Trenutno 1-1AmanijakzO je napisao/la:Kakav je resultat protiv Drine?
odakle si dobio taj podatak ?adoni je napisao/la:Trenutno 1-1AmanijakzO je napisao/la:Kakav je resultat protiv Drine?
MED0 je napisao/la:odakle si dobio taj podatak ?adoni je napisao/la:Trenutno 1-1AmanijakzO je napisao/la:Kakav je resultat protiv Drine?
Provjereno 100%,a izvor i nije tako vazan..mi poveli s penala,oni kasnije izjednaciliMED0 je napisao/la:odakle si dobio taj podatak ?adoni je napisao/la:Trenutno 1-1AmanijakzO je napisao/la:Kakav je resultat protiv Drine?
tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi
Nemoj se nadati, jer ipak MI SMO ŽELJEZNIČAR !ComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, drzgemboadislic, Mana i 48 gostiju.