FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 16:56

Iskreno od mene - ma puna mi kapa tog Fabregasa - boli me hocel/necel. Iskreno svi znamo da i ne treba toliko. Nekako puna mu usta blaugrane a duboko "pod tepihom" svim srcem se zbog necega sveti Barseloni. Goni ga u Celzi - mozemo mi bez njega....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 16:58

izzo je napisao/la:Koje podcijenjivanje :o umislili luzeri da su bolji od Barce pa se uzdigli do neba zbog poklon pobjede...zato ce spuštanje na zemlju biti bolno i gadno...nece ni Messi dva puta biti dobronamjeran, nema više fula zicera -vec het trik od njega ocekujemo.
Ne sikirati se - lakopo - sve ce se posloziti - gledacemo mi spektakl - samo se nemoj sikirat - buja uragan i ti to osjetis. Ali ce to najvise osjetiti wengerovi. Samo hladno i sacekaj koji dan ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 18 feb 2011, 17:01

ma sve je ovo uredu,al meni je najgore sto moram cekati revanš jos 15-ak dana....
volio bih da je revans bio odmah sutradan, samo da ne laprdaju ovoliko ove dosade :D :D :D

a u porolaz ne sumnjam ni sekundu jednu...

pozz
Por que ? Por que somos los mejores...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 feb 2011, 17:03

bparena je napisao/la:Iskreno od mene - ma puna mi kapa tog Fabregasa - boli me hocel/necel. Iskreno svi znamo da i ne treba toliko. Nekako puna mu usta blaugrane a duboko "pod tepihom" svim srcem se zbog necega sveti Barseloni. Goni ga u Celzi - mozemo mi bez njega....
Ma yebat ga, takav nam izdajnik i ne treba...prošle godine Henry nece jednostavno da igra protiv Arsenala niti je igrao, a ovaj šupak grize zemlju protiv Barce kluba koji ga je naucio igrati fudbal, grada odakle dolazi, fol on ponosan katalonac i neke smiješne izjave...ne treba ga nikako ni pominjati u vezi sa Barsom.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 18 feb 2011, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 17:03

make je napisao/la:ma sve je ovo uredu,al meni je najgore sto moram cekati revanš jos 15-ak dana....
volio bih da je revans bio odmah sutradan, samo da ne laprdaju ovoliko ove dosade :D :D :D

a u porolaz ne sumnjam ni sekundu jednu...

pozz

To sto laprdaju to je sto cekaju nas poraz ko ozebli sunce. Ali ova pobjeda je ono zubato proljetno varljivo sunce. ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 feb 2011, 17:29

Tako je braco katalonci, svi su cekali nas poraz ko ozebo sunca, jer zavidluk je to, cak mnogi pricaju i kako smo poderani u utakmici gdje smo od 10 do 75 minute igrali se macke i masa sa protivnikom, i gdje je svako objektivan vidio da smo sami sebe pobijedili, ali ajd, nek se ima sta pricati jos dvije sedmice, kasnije ce opet misevi u rupe, a mi cemo uzivamo u hegemoniji kluba kojeg volimo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 feb 2011, 17:49

Njima je ova poklon pobjeda - pobjeda stoljeca jer nikad nisu pobjedili Barcu pa zato toliko slavlje ,euforija i sve to.
Ali, to slavlje ce trajati dvije sedmice ,a onda više Messi i Pedro nece biti toliko velikodušni da maše zicere.
Mnogo ozbiljnija utakmica nas ocekuje prekosutra jer Bilbao je vrlo nezgodan protivnik, što su i pokazali dosad.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 18:21

Arsenal je izdominirao ovaj politicki klub, iako je i Barca imala prilika, Arsenal ih je pustio da imaju prilike, naravno Arsenal je tim koji voli nadmetanje, ipak se pokazala inferiornost barce i naravno odlicne reakcije sceznog na golu Arsenala, malo je pomogla i retardnost valdeza, ali nije da se zalimo...
Celik!3,2,2.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 18 feb 2011, 18:40

Jbt kralj ovo sad u modi biti debil i pisati trolovske komentare ko -Paja :o
Forum ode u qrac definitivno, najezda trolova.

Sto se teme tice i uzvratnog duela sa Arsenalom, ni 1% ne sumnjam da necemo proci, pa ljudi bolji smo za 5 klasa za svakoga a od Arsenala za 10.
Nismo imali srece i sudija nam je ponistio cist gol kad smo ih trebali dotuci, ove stvari im se ne mogu poklopiti u jos jednoj utakmici protiv nas, nema sanse, pa to bi bilo ravno dobitku na bingu 2 puta zaredom.
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 18 feb 2011, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 feb 2011, 18:43

thenaturalone je napisao/la:Jbt kralj ovo sad u modi biti debil i pisati trolovske komentare ko -Paja :o
Evo jednom je i navijac Barce upravu, samo ja mislim da si mislio na sebe i sebi slicne :lol: a svi koji su gledali utakmicu vidjeli su kako je RvP dominirao nad ''world class'' stoperima Piqetom i Abidalom..
Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 18:45

thenaturalone je napisao/la:Jbt kralj ovo sad u modi biti debil i pisati trolovske komentare ko -Paja :o
pa sta si drugo ocekivo :) luzeri su to ne sikiraj se - brzo ce sve to doc na svoje mjesto - sabura ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 feb 2011, 18:45

O, gospodine banovani(@e2_ze). :lol: Dobro je pa Arsenal nije izgubio, jer bi u protivnom psovao svim navijačima i simpatizerima Barcelone, zar ne? :lol:

Mislim da smo davno saznali ko je troll i čiji je kućni odgoj na nezavidnom nivou. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 18:47

AllGunsBlazing je napisao/la:
Evo jednom je i navijac Barce upravu, samo ja mislim da si mislio na sebe i sebi slicne :lol: a svi koji su gledali utakmicu vidjeli su kako je RvP dominirao nad ''world class'' stoperima Piqetom i Abidalom..
Oj sad ces ti pokusavat da isprovociras - jedino mi zao sto ces usr.t dio barsinog foruma. Arsenal je pobijedio i cestitke za pobjedu koju malo ko doceka. Eh sad ocekivat da mi ocajavamo ????

p.s. pa evo upravo pijem caj i tako ocajavam - za ostalo se ne brinem. Vi izgleda ne kontate jos snagu blaugrane ....

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 18 feb 2011, 18:50

AllGunsBlazing je napisao/la:
Vidi, ko god prica slicno kao ti on ili nema pojma o fudbalu ili je trol.
Ti si ovaj drugi cini mi se i ovdje si samo da provociras, tvoj zivot i idola ti -Paje je vjerovatno toliko jadan da ga na ovaj nacin bar malo uveseljavate.
Jadni :(
Zadnja izmjena: thenaturalone, dana/u 18 feb 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 feb 2011, 18:51

Pajini podanici se javljaju, ali ce 08.03. natrag u svoje mišije rupe gdje im je prirodno mjesto.
Drago mi je radi Paje, napacen je i sad može umrijeti sretan što naš narod kaže...doceka i on da mu klubic pobjedi u jednoj bitnoj utakmici i to ni manje ni više nego jednu Barcelonu, to ce se pricati i unucima.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 18 feb 2011, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 feb 2011, 18:53

Nema odgovora moram opet s kim igrate ovo kolo i gdje i kada?Bio bih zahvalan na povratnim informacijama :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 18 feb 2011, 18:54

T-MAC je napisao/la:
bparena je napisao/la:Imal ko da mi pojasni na sta ce nam liciti odbrana sad kad nema piqea. Puyol ???
to i mene brine..

vjerovatno ce se puyol do tada oporaviti al to znaci opet abidal na stopera a maxvel na njegovo mjesto...mozda adriano..a nijedan nisu abidalov kvalitet..

onda...mozda...vrati busketsa na stopera a abidala na prirodnu poziciju.,..ali to je sve mozda..i kako god okrenes bit ce tesko..
eh da nam je sad Yaya :D :D
.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 feb 2011, 18:54

LBJ MVP je napisao/la:Nema odgovora moram opet s kim igrate ovo kolo i gdje i kada?Bio bih zahvalan na povratnim informacijama :)
Atl.Bilbao prekusutra, stadion Camp Nou...satnica 21.00

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 18 feb 2011, 18:56

Villa propustio današnji trening, moguće je da propusti Bilbao :oops: Bojan :?

Pique će propustiti uzvratnu utakmicu vs. Arsenala, ali do tada bi se Puyol trebao vratiti. Možda je i dobro da se Pique u 1/8 CL očistio žutih kartona.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 feb 2011, 18:57

LBJ MVP je napisao/la:Nema odgovora moram opet s kim igrate ovo kolo i gdje i kada?Bio bih zahvalan na povratnim informacijama :)
subota u 21 po nasem vremenu Barselona : Atletiko Bilbao - imas na Hellas satelitu, Irdetu itd.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 10 gostiju.