vise nikog ne interesuje - cekamo revansNa Jednom je napisao/la:Zašto se ovaj video na YouTube-u nemože gledati više?Leader je napisao/la:Izgleda da je Messiev gol čist:
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
vise nikog ne interesuje - cekamo revansNa Jednom je napisao/la:Zašto se ovaj video na YouTube-u nemože gledati više?Leader je napisao/la:Izgleda da je Messiev gol čist:
[youtube][/youtube]
koliko ti je djed imao godina kad je ta tekma odigrana?HZ_ilidzaa je napisao/la: 11-1 !
Donnie Darko je napisao/la:koliko ti je djed imao godina kad je ta tekma odigrana?HZ_ilidzaa je napisao/la: 11-1 !
Teo je jedno 100 puta rekao da mu je Messi odol !!!!asylum je napisao/la:I ti vjerujes u ta sranya ?
Andres je napisao/la:Teo je jedno 100 puta rekao da mu je Messi odol !!!!asylum je napisao/la:I ti vjerujes u ta sranya ?
Messi rekao : Teo je najopasniji igrac protiv kojeg sam igrao !
Ti u to vjerujes ?????
to i mene brine..bparena je napisao/la:Imal ko da mi pojasni na sta ce nam liciti odbrana sad kad nema piqea. Puyol ???
Kao da ce ti im trebati uopštebparena je napisao/la:Imal ko da mi pojasni na sta ce nam liciti odbrana sad kad nema piqea. Puyol ???
Fakat kakve ti nebuloze pričas,bolji od arsenala ste bili bolji u posjedu lopte,ali vam to nije donijelo mnogo toga.Arsenalovi igraci su prije svega spremniji bili i budite sretni što niste primili do kraja još jedan go.Andres je napisao/la:Ma pustite ovu djecurliju , cuj 11:1 HAHAHHAAH
Njegov korijen porodice tad nije postojao , a i dokazano je da je ta utakmica bila Francova !
Nebitno totalno nebitno....
Bili smo bolji od Arsenala ,ali manje sretni , malo nas ni sudija nije pomazio , kao njih , Malo previse promasaja..Ali prilicno dobar rezultat....
1:0 je nama potrebno , fakticki....Arsenal me nije odusevio , igraju slabije nego prosle godine , Barca je bila puno bolja, medjutim eto da je onaj gol priznat kao sto je trebao na 2:0 , MOGUCE I DA BI PETARDA PUKLA.No bilo proslo nismo navijaci Reala,Chelsea i ostalih pateticnih klubova, koji sa silnim novcem nemogu meda,pa im je jedini izgovor sudac, a ni svjesni nisu koliko ih miluju....
Sad protiv Bilbaoa laganini uzet 3 boda,nece bit lako , cvrsti su oni pravo....ali moramo dobit !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.