Niko ga nije otjerao, negi se razgovaralo s njim, i ponudjen mu je sporazumni raskid. Nije pristao jer voli KES vise od zivota. Takodje je SLAGAO da nije znao da mu se sprema otkaz. Dno dna je njegovo cviljenje po televiziji...Maroon99 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:22Upravu si ali govori se o vinku kao da je 10 utakmica pobjedio i izvukao sezonunapoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:29To cija je titula je uvijek SBBKBB, pa je najpostenije reci da pripada treneru koji je bio na klupi kad je osvojena. Ne znamo da.li bi Husref dobio sve tri utakmice na proljece da je ostao, kao sto ne znamo kakav ishod bi Vinko imao u finalu kupa naredne godine ili Vasoski prosle sezone, ili Kodro u sezoni 14/15. Onda Dzeni nijedan trofej ne pripada, uvijek mu je neko drugi odradio vecinu posla.
A o husrefu se govori kao da je izgubio sve utakmice te jeseni. Cinjenica je da smo lose igrali ali bez obzira na to uzimali smo bodove, i sam sam bio za to da husref ode na zimu ali ono tjeranje kolo pred kraj kao da nam je najveci dusman je stvarno bilo dno dna
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Jbg nisu se poklopili rezultati i sve tjeramo. Da nismo presli u Zenicu sve bi bilo ljepse. Mislim da nisu svi za tjeranje pogotovo investitor. Prvo treba naci boljeg pa tjerati ovog. Neki jedva cekaju ovakvog a mi sve najgore o njemu
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa jbg, ja kontao da će se taman razrahatiti od famoznog istoka, kad ono opet qurčina. Do svega je, samo do naših mentalnih patuljaka nijeTatamata1946 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:51Jbg nisu se poklopili rezultati i sve tjeramo. Da nismo presli u Zenicu sve bi bilo ljepse. Mislim da nisu svi za tjeranje pogotovo investitor. Prvo treba naci boljeg pa tjerati ovog. Neki jedva cekaju ovakvog a mi sve najgore o njemu
Neku noć čitam od ** ono "Od Husrefa do Husrefa" sav sam se naježio vjeruj mi, kako mi je teško bilo koliko smo pali nestvarno.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:41Steta zbog Nama. Da je nastavio ulagati u klub kao sto jeste vjerovatno bi imali iza sebe grupnu fazu nekog euro takmicenja i dominaciju ligom. Vjerovatno bi imali od tad osvojene 4 titule zaredom.
Tad smo jedino djelovali kao velikan, kad protivnik povede uopste se neuzrujavas jer znaš, da ide preokret sigurno.
Imao si napadacki potencial gdje nisi znao odakle dolazi veca opasnost. Tatar, Rahmanovic, Fanimo, Merso.
A gledaj nas sad...
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ali nevjerovatno da je covjek napustio bukvalno u najgorem trenutku i za sebe i za nas. Niko me ne moze ubijediti da ona ekipa ne bi usla u ovu pisljivu konferencijsku ligu, a to takmicenje se pojavilo tacno nedugo nakon njegovog odlaska. Tako je mogao i on zaraditi a i mi se izdici na visi nivo.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:41Steta zbog Nama. Da je nastavio ulagati u klub kao sto jeste vjerovatno bi imali iza sebe grupnu fazu nekog euro takmicenja i dominaciju ligom. Vjerovatno bi imali od tad osvojene 4 titule zaredom.
Tad smo jedino djelovali kao velikan, kad protivnik povede uopste se neuzrujavas jer znaš, da ide preokret sigurno.
Imao si napadacki potencial gdje nisi znao odakle dolazi veca opasnost. Tatar, Rahmanovic, Fanimo, Merso.
A gledaj nas sad...
Ušli bi u KL, samo da je nastavio ulagati još pola godine. Da smo bili prvaci umjesto Borca, bili bi sigurni nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, dovoljno je samo reci da je od 16 nositelja, na kraju njih 12 izborilo grupnu fazu nečega, ostala 4 došla do play offaspezial je napisao/la: ↑23 nov 2022, 19:22Ali nevjerovatno da je covjek napustio bukvalno u najgorem trenutku i za sebe i za nas. Niko me ne moze ubijediti da ona ekipa ne bi usla u ovu pisljivu konferencijsku ligu, a to takmicenje se pojavilo tacno nedugo nakon njegovog odlaska. Tako je mogao i on zaraditi a i mi se izdici na visi nivo.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:41Steta zbog Nama. Da je nastavio ulagati u klub kao sto jeste vjerovatno bi imali iza sebe grupnu fazu nekog euro takmicenja i dominaciju ligom. Vjerovatno bi imali od tad osvojene 4 titule zaredom.
A gledaj nas sad...

Blago tebi ako vjerujes u te priceNazorUso je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:45Niko ga nije otjerao, negi se razgovaralo s njim, i ponudjen mu je sporazumni raskid. Nije pristao jer voli KES vise od zivota. Takodje je SLAGAO da nije znao da mu se sprema otkaz. Dno dna je njegovo cviljenje po televiziji...Maroon99 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:22Upravu si ali govori se o vinku kao da je 10 utakmica pobjedio i izvukao sezonunapoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:29To cija je titula je uvijek SBBKBB, pa je najpostenije reci da pripada treneru koji je bio na klupi kad je osvojena. Ne znamo da.li bi Husref dobio sve tri utakmice na proljece da je ostao, kao sto ne znamo kakav ishod bi Vinko imao u finalu kupa naredne godine ili Vasoski prosle sezone, ili Kodro u sezoni 14/15. Onda Dzeni nijedan trofej ne pripada, uvijek mu je neko drugi odradio vecinu posla.
A o husrefu se govori kao da je izgubio sve utakmice te jeseni. Cinjenica je da smo lose igrali ali bez obzira na to uzimali smo bodove, i sam sam bio za to da husref ode na zimu ali ono tjeranje kolo pred kraj kao da nam je najveci dusman je stvarno bilo dno dna
Tad smo bas bili otvoren transparentan klub nismo nikome nista skrivali, nismo sakrili dugove prema poreskoj, nismo krili povrede kod igraca, nismo krili ugovore, nismo se krili od navijaca, sve se radilo u dogovoru bas drugarski
Do smrti odani!
Pricamo o USRI, ostalo nije tema. Sve gore navedeno se radilo i prije njegovog odlaska. Sto prije niste napravili bunt (proteste) , ako toliko volite klub ?! Bolio vas q, jer ste navijaci USRE a ne kluba.Maroon99 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 19:34Blago tebi ako vjerujes u te priceNazorUso je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:45Niko ga nije otjerao, negi se razgovaralo s njim, i ponudjen mu je sporazumni raskid. Nije pristao jer voli KES vise od zivota. Takodje je SLAGAO da nije znao da mu se sprema otkaz. Dno dna je njegovo cviljenje po televiziji...Maroon99 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 17:22
Upravu si ali govori se o vinku kao da je 10 utakmica pobjedio i izvukao sezonu
Tad smo bas bili otvoren transparentan klub nismo nikome nista skrivali, nismo sakrili dugove prema poreskoj, nismo krili povrede kod igraca, nismo krili ugovore, nismo se krili od navijaca, sve se radilo u dogovoru bas drugarski
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Ma glat bi ušli, bitno je samo prvo pretkolo proći i u grupama si sigurno, a sad u zavisnosti od toga kako dalje odigraš pitanje je da li konferencijska ili evropa liga.Lucas je napisao/la: ↑23 nov 2022, 19:28Ušli bi u KL, samo da je nastavio ulagati još pola godine. Da smo bili prvaci umjesto Borca, bili bi sigurni nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, dovoljno je samo reci da je od 16 nositelja, na kraju njih 12 izborilo grupnu fazu nečega, ostala 4 došla do play offaspezial je napisao/la: ↑23 nov 2022, 19:22Ali nevjerovatno da je covjek napustio bukvalno u najgorem trenutku i za sebe i za nas. Niko me ne moze ubijediti da ona ekipa ne bi usla u ovu pisljivu konferencijsku ligu, a to takmicenje se pojavilo tacno nedugo nakon njegovog odlaska. Tako je mogao i on zaraditi a i mi se izdici na visi nivo.ElCartel11 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 18:41Steta zbog Nama. Da je nastavio ulagati u klub kao sto jeste vjerovatno bi imali iza sebe grupnu fazu nekog euro takmicenja i dominaciju ligom. Vjerovatno bi imali od tad osvojene 4 titule zaredom.
A gledaj nas sad...![]()
Mada mi smo kurate sreće, mi i one godine kad smo igrali play-off sa Celticom smo "imali sreće" u zrijebu tako sto smo kao nenositelji izvukli nenositelja, samo sto je taj nenositelj bio Cletic. Bukvalno bi bolje prosli da smo jednog od nositelja izvukli.
Nikad nisam bio protiv njega na početku pa ni sad. Samo mi ide na neku stvar što ovo sve olako shvata. Toliko olosi je okupio oko sebe,Sarajevo nikad gore ne igra a nikad više para u klubu. Nama svima je Sarajevo broj 1 i boli nas ovo što se dešava. I bolje smo igrali kad smo imali dugove i igrači jeli virsle. Samo mi nije jasno kako ne može da shvati da klub neće imati napredka kad mu je tu Hadžić,Ajla i kompanija. Jedino ako nema druge planove sa Sarajevom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kad je bila korona , svi su štedili , nam je predložio da se uopste ne slavi titula jer kriza je , al Sabrina je proslavu organizirala neke premine mimo budžeta plus pregovarala za stadion bez dogovora sa Namom to se moze vidjet gdje nam u intervju kaze da nije upoznat sa pregovorima oko stadiona …Sabrina je trebala neki plan napraviti kad je korona bila u vezi štednje a ne na sva zvona pricati kako nama nista nije korona učinila …
Pricamo o covjeku koji nam je donio titulu kao igrac i kao trener i duplu krunu kao trenerNazorUso je napisao/la: ↑23 nov 2022, 19:41Pricamo o USRI, ostalo nije tema. Sve gore navedeno se radilo i prije njegovog odlaska. Sto prije niste napravili bunt (proteste) , ako toliko volite klub ?! Bolio vas q, jer ste navijaci USRE a ne kluba.Maroon99 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 19:34Blago tebi ako vjerujes u te price
Moze nam se svidjati ili ne ali govoriti usro kesoljub i sl je van svake pameti
Isfrustriran si jer je neko bio protiv tvoje sabrine, da je rahmetli hase nesto rekao protiv nje i njega bi popljuvao
Do smrti odani!
- JavierBosnia
- Kontakt:
FC United Of Manchester !
Ubleho daleko ti vrata naseg kluba bila od 1.12.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Kad sam procitao obavijest, krv mi je nahrlila u predio medjunozja
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
Hahaha, naslutih, e sad vjerujem u viziju. Hadzicu dovidjena i prijatno i nikad vise se ne vracaj molim te !!!!!!Shategabri je napisao/la: ↑23 nov 2022, 10:03
Samo pokazuje da ovaj klub nema nikakve vizije i da se vrtimo u krug.
Kakva crna vizija sa Hadzicom vidis da je doveo na pocetku sezone 10 promasaja, nikad gori nismo biliSve dok je on tu vizije i ako ima, promasaj je !!!!
Eto doći će Mirvić, pa da vidimo koje poteze će povući.
U novi boj ...
Ode Hadžija
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Eto ga ode
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], Elddar, GangEvil, miguelramos, skoJaa i 188 gostiju.