FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To cija je titula je uvijek SBBKBB, pa je najpostenije reci da pripada treneru koji je bio na klupi kad je osvojena. Ne znamo da.li bi Husref dobio sve tri utakmice na proljece da je ostao, kao sto ne znamo kakav ishod bi Vinko imao u finalu kupa naredne godine ili Vasoski prosle sezone, ili Kodro u sezoni 14/15. Onda Dzeni nijedan trofej ne pripada, uvijek mu je neko drugi odradio vecinu posla.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Čuj razmišljaju, pa njima je već sad praznik. Polusezona završena, svi sad na odmoru, Titova 38b prazna. Mislim i da uradimo ovo što pričaju neki o protestima pred zgradom na praznu zgradu bi se derali.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:16Slozit ce se svaki navijac Sarajeva sa navedenim. Ali pazi sta pises, prozvat ces nas CEO preko ig da se bijemo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:06Yebe se njima za teren ba. Vazno se kleberit u klupskim prostorijama i snimat za tiktok, i slavit rodjendane.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 14:59
Teren nije opravdanje, ali fakat su nas izlevatili.. dobro kaze drobarov pogledaj koje su tri ekipe u vrhu.
1. Nikako nismo smjeli dopustiti radove na terenu do kraja polusezone.
2. Ne mogu da vjerujem kako se nasa uprava ponasa pa ja bi spavao na kosevu dok ga ne urade - pritisci, pozivi, mailovi, novinari - bitniji je rodjendan izvinite.
3. Vico i Co na pola puta sto se nas tice dobro su nas raskovali. Sad razvlace teren i cekaju snijeg da kazu nista od postavljanja trave.
Pusiona nam je
Ova uprava je pala na apsolutno svakom ispitu.
Sportski segment - nula
Renome kluba u ocima javnosti - na najnizim granama
Marketing - krenulo je dobro, al onda su se i tu poceli bas brukat i ofirat
Akademija - haj tu jedino nema nekih prigovora, osim tog srozavanja Hasancica koji nam je stvorio nekoliko fenomenalnih igraca
Infrastruktura - ne pitamo se.mnogo al sto kazes, trebalo je da spavaju na stadionu i forsiraju da se to sto prije zavrsi. Da makar prividno pokazu da im je stalo
Oni vec razmisljaju gdje novogodisnje praznike provesti.
Nego mirvicu kad dodjes kakvu bejzbolku ponesiovo nema na planeti sta se radi…
Ko ne zaradi svoje i ne zna cijeniti. Tako je kod nas cini mi se, do situacije Nam pa kad zavrne pipu nema vise krste hebe i ostalih da igraju bez plata…
Sjetite se kako ie Milicevic hladno u po sezone napustio cim je para nestalo.
Apelujem na klub da se maximalno uozbilji i konacno pocne braniti svoje interese.
Što se tiče ovoga iznad sa svim se slažem u većini. Sa tim da mislim da ni Akademija nije nešto naročito živnula, već da za razliku od prošle sezone naše ekipe igraju sa svojim godištima, prošle godine su igrali protiv ekipa koje su godinu starije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa vala, ako je iko ispao fer i korektan to je Mili. U teškoj besparici potpisao novi ugovor, odigrao i vise nego profesionalno do kraja polusezone, i onda napustio klub na ljeto. 100x kulturnije nego firaun.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:16Slozit ce se svaki navijac Sarajeva sa navedenim. Ali pazi sta pises, prozvat ces nas CEO preko ig da se bijemo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:06Yebe se njima za teren ba. Vazno se kleberit u klupskim prostorijama i snimat za tiktok, i slavit rodjendane.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 14:59
Teren nije opravdanje, ali fakat su nas izlevatili.. dobro kaze drobarov pogledaj koje su tri ekipe u vrhu.
1. Nikako nismo smjeli dopustiti radove na terenu do kraja polusezone.
2. Ne mogu da vjerujem kako se nasa uprava ponasa pa ja bi spavao na kosevu dok ga ne urade - pritisci, pozivi, mailovi, novinari - bitniji je rodjendan izvinite.
3. Vico i Co na pola puta sto se nas tice dobro su nas raskovali. Sad razvlace teren i cekaju snijeg da kazu nista od postavljanja trave.
Pusiona nam je
Sportski segment - nula
Akademija - haj tu jedino nema nekih prigovora, osim tog srozavanja Hasancica koji nam je stvorio nekoliko fenomenalnih igraca
Infrastruktura - ne pitamo se.mnogo al sto kazes, trebalo je da spavaju na stadionu i forsiraju da se to sto prije zavrsi. Da makar prividno pokazu da im je stalo
Ko ne zaradi svoje i ne zna cijeniti. Tako je kod nas cini mi se, do situacije Nam pa kad zavrne pipu nema vise krste hebe i ostalih da igraju bez plata…
Apelujem na klub da se maximalno uozbilji i konacno pocne braniti svoje interese.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Cuj hladno nas napustio. Covjek uvjerljivo najveci gospodin ispao, uvijek igrao odlicno, produzio ugovor i onda kad je vidio da je vrag odnio salu, naravno da je napustioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:32Pa vala, ako je iko ispao fer i korektan to je Mili. U teškoj besparici potpisao novi ugovor, odigrao i vise nego profesionalno do kraja polusezone, i onda napustio klub na ljeto. 100x kulturnije nego firaun.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:16Slozit ce se svaki navijac Sarajeva sa navedenim. Ali pazi sta pises, prozvat ces nas CEO preko ig da se bijemo.napoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:06
Yebe se njima za teren ba. Vazno se kleberit u klupskim prostorijama i snimat za tiktok, i slavit rodjendane.
Sportski segment - nula
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo. A i to da mu nismo dugovali bruku para momak bi otišao za fin novac u inostranstvo. Jer je dogovor napravio s klubom da odigra do kraja sezone i da ga prodaju.spezial je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:37Cuj hladno nas napustio. Covjek uvjerljivo najveci gospodin ispao, uvijek igrao odlicno, produzio ugovor i onda kad je vidio da je vrag odnio salu, naravno da je napustioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:32Pa vala, ako je iko ispao fer i korektan to je Mili. U teškoj besparici potpisao novi ugovor, odigrao i vise nego profesionalno do kraja polusezone, i onda napustio klub na ljeto. 100x kulturnije nego firaun.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:16
Slozit ce se svaki navijac Sarajeva sa navedenim. Ali pazi sta pises, prozvat ces nas CEO preko ig da se bijemo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hladno napustio kad kazem ne mislim nista lose za covjeka. Covjek gospodin. Hocu reci sta se desi kad se pipa zavrne, nazalost ljudi idu daljespezial je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:37Cuj hladno nas napustio. Covjek uvjerljivo najveci gospodin ispao, uvijek igrao odlicno, produzio ugovor i onda kad je vidio da je vrag odnio salu, naravno da je napustioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:32Pa vala, ako je iko ispao fer i korektan to je Mili. U teškoj besparici potpisao novi ugovor, odigrao i vise nego profesionalno do kraja polusezone, i onda napustio klub na ljeto. 100x kulturnije nego firaun.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:16
Slozit ce se svaki navijac Sarajeva sa navedenim. Ali pazi sta pises, prozvat ces nas CEO preko ig da se bijemo.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Dalekospezial je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:37Cuj hladno nas napustio. Covjek uvjerljivo najveci gospodin ispao, uvijek igrao odlicno, produzio ugovor i onda kad je vidio da je vrag odnio salu, naravno da je napustioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:32Pa vala, ako je iko ispao fer i korektan to je Mili. U teškoj besparici potpisao novi ugovor, odigrao i vise nego profesionalno do kraja polusezone, i onda napustio klub na ljeto. 100x kulturnije nego firaun.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:16
Covjek u besparici kad su svi igrali preko qurca davao sve od sebe i bio ubjedljivo najbolji stoper lige daleko
Jbg steta sto takav igrac nije malo duze ostao,mogao se fino i prodati ali poslije onako brutalne sezone bilo je za ocekivati da ide,pogotovo jer nista u klubu nije nagovjestavalo da ce biti kesa u skorije vrijeme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:43Dalekospezial je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:37Cuj hladno nas napustio. Covjek uvjerljivo najveci gospodin ispao, uvijek igrao odlicno, produzio ugovor i onda kad je vidio da je vrag odnio salu, naravno da je napustioGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:32
Pa vala, ako je iko ispao fer i korektan to je Mili. U teškoj besparici potpisao novi ugovor, odigrao i vise nego profesionalno do kraja polusezone, i onda napustio klub na ljeto. 100x kulturnije nego firaun.
Covjek u besparici kad su svi igrali preko qurca davao sve od sebe i bio ubjedljivo najbolji stoper lige daleko
Jbg steta sto takav igrac nije malo duze ostao,mogao se fino i prodati ali poslije onako brutalne sezone bilo je za ocekivati da ide,pogotovo jer nista u klubu nije nagovjestavalo da ce biti kesa u skorije vrijeme
- 1 9 4 6 -
U Avazu neki dan napisaše da je nemoguča misija stupiti u kontakt sa Mirvićrm ili nekim iz klupske uprave, koliko god puta ih zvali ili slali mailove.
Što ne daju, to se ussro piččkica da ga ne pitaju što je zasro ovoliko. To dosta govori o njemu, nivo (ne)ozbiljnosti i loših poteza i donošenja odluka. Jbte onaj se Nam iz Vijetnama znao oglasiti. Ovaj se nije oglašavao skoro pa nikako od kraja prošle sezone. Hinjarski, ispod radara.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Upravu si ali govori se o vinku kao da je 10 utakmica pobjedio i izvukao sezonunapoleon72 je napisao/la: ↑23 nov 2022, 15:29To cija je titula je uvijek SBBKBB, pa je najpostenije reci da pripada treneru koji je bio na klupi kad je osvojena. Ne znamo da.li bi Husref dobio sve tri utakmice na proljece da je ostao, kao sto ne znamo kakav ishod bi Vinko imao u finalu kupa naredne godine ili Vasoski prosle sezone, ili Kodro u sezoni 14/15. Onda Dzeni nijedan trofej ne pripada, uvijek mu je neko drugi odradio vecinu posla.
A o husrefu se govori kao da je izgubio sve utakmice te jeseni. Cinjenica je da smo lose igrali ali bez obzira na to uzimali smo bodove, i sam sam bio za to da husref ode na zimu ali ono tjeranje kolo pred kraj kao da nam je najveci dusman je stvarno bilo dno dna
Do smrti odani!
Prati Instagram. Tu imaš čestitanje rodjendana,kafe sa kriminalcima, poneki **** iz Amerike , žena iz Kolumbije. Pa bolje mu je kokain da prevozi ovdje nego da se bavi fudbalom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Citam tamo kod komsija mole Boga da im napokon dodje neki investitor a mi tjeramo vec treceg
5 na tabeli je dovoljno sta mi je uradio
FC United Of Manchester !
Nema nama napretka dok ne dođe neki strani investitor najbolji dokaz za to je Nam, dok je bilo Nama bilo je i rezultata.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ElCartel11
- Kontakt:
Steta zbog Nama. Da je nastavio ulagati u klub kao sto jeste vjerovatno bi imali iza sebe grupnu fazu nekog euro takmicenja i dominaciju ligom. Vjerovatno bi imali od tad osvojene 4 titule zaredom.
Tad smo jedino djelovali kao velikan, kad protivnik povede uopste se neuzrujavas jer znaš, da ide preokret sigurno.
Imao si napadacki potencial gdje nisi znao odakle dolazi veca opasnost. Tatar, Rahmanovic, Fanimo, Merso.
A gledaj nas sad...
Tad smo jedino djelovali kao velikan, kad protivnik povede uopste se neuzrujavas jer znaš, da ide preokret sigurno.
Imao si napadacki potencial gdje nisi znao odakle dolazi veca opasnost. Tatar, Rahmanovic, Fanimo, Merso.
A gledaj nas sad...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!