do utakmice sa Olipmicom ostalo je nesto manje od 8 dana, 4h i 19 min

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ok aleksandre veliki, pozdravaleksandar_veliki je napisao/la:Tema je FK Zeljeznicar. Molim vas da se iste pridržavate, pa prvenstvo pocinje za desetak dana. Malo o tome, o ocekivanjima, igrama u prijateljskim, a transparenti i slicno negdje drugo. Hvala na razumjevanju.
Ne ovo je nekadsnji stanovnik Sarajeva, i dalje je lud u jednom intervju kada ga pitaju da li mu nedostaje Sarajevo kaze ma kakvi samo mi nedostaje Zeljo...blrs je napisao/la:je li ovo jedan od omrženijih stanovnika nekadasnjeg sarajeva?
o kome je rijec ?pile87 je napisao/la:Ne ovo je nekadsnji stanovnik Sarajeva, i dalje je lud u jednom intervju kada ga pitaju da li mu nedostaje Sarajevo kaze ma kakvi samo mi nedostaje Zeljo...blrs je napisao/la:je li ovo jedan od omrženijih stanovnika nekadasnjeg sarajeva?
Zar ti ne vidis nadrealiste na ovoj slici i NeletaaS_Roma je napisao/la:o kome je rijec ?pile87 je napisao/la:Ne ovo je nekadsnji stanovnik Sarajeva, i dalje je lud u jednom intervju kada ga pitaju da li mu nedostaje Sarajevo kaze ma kakvi samo mi nedostaje Zeljo...blrs je napisao/la:je li ovo jedan od omrženijih stanovnika nekadasnjeg sarajeva?
sto si ti naporan haveru ba, jel te ko sta pito, dosadan si jarane :Sblrs je napisao/la:kaze da slabo prati fudbal u bih,ali kad cuje da je zeljo puko sarajevo ne ostaje ravnodusan...ali da ga ne volite ,ne volite...
Ja najbolje znam ovog malca sto viri iza ledja ovog lika sto se naslonio na ogradu ovo su nasprem njega sve anonimusitanzla je napisao/la:Pile jel ovo Zenit u narandzastoj jakni? Prepoznajem samo Neleta i Sibija 100%.. Onaj ispod mi lici na Ceru iz Orkestra?!
Au boga mi mator si.pile87 je napisao/la:Ja najbolje znam ovog malca sto viri iza ledja ovog lika sto se naslonio na ogradu ovo su nasprem njega sve anonimusitanzla je napisao/la:Pile jel ovo Zenit u narandzastoj jakni? Prepoznajem samo Neleta i Sibija 100%.. Onaj ispod mi lici na Ceru iz Orkestra?!
zanimljivo skroz, pobice nas sve definitivnoboccaccio je napisao/la:Državna televizija tako će prenositi naredne susrete:
16. kolo: Široki Brijeg - Borac
17. kolo: Borac -Drina
18. kolo: Široki Brijeg - Olimpic
19. kolo: Zrinjski - Sarajevo
20. kolo: Sarajevo - Budućnost
21. kolo: Željezničar - Široki Brijeg, Borac - Sarajevo
22. kolo: Zrinjski - Borac
23. kolo: Borac - Budućnost
24. kolo: Zrinjski - Olimpic
25. kolo: Željezničar - Slavija
26. kolo: Sarajevo - Željezničar
27. kolo: Željezničar - Zrinjski
28. kolo: Sarajevo - Široki Brijeg
29. kolo: Željezničar - Borac, Široki Brijeg - Zrinjski
30. kolo: ?
Bas je interesantno da Tv prenosi samo jednu nasu utakmicu kada smo gosti,i to na Kosevu...
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Cwirek i 60 gostiju.