FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
38
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 250

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 22 nov 2022, 21:41

FCUM je napisao/la:
22 nov 2022, 21:35
Ako nista vraćamo se na Koševo. Bice veselo
Vracamo al kad :mrgreen: Danas Drobarov u intvervju skeptican po tom pitanju :hmmmmm:
. Otvoreno je govorio o Premijer ligi, infrastrukturi, suđenju...

"Iskreno, liga ima puno igrača koji su jako kvalitetni. Teška je liga za igrati. Posebno na ovim terenima nekim... Čudna mi je bila odluka da se tereni rade u sred sezone, to nema nigdje na svijetu. Sačekaš da završi sezona pa radiš dva – tri mjeseca. Željo, Zrinjski, Široki Brijeg nisu mijenjali stadione, pogledajte njiove rezultate, jer kada igraš kući sve je drugačije. To me iznenadilo, čak sumnjam da će Koševo biti gotovo za proljeće, ali eto vidjet ćemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 nov 2022, 21:42

Suze na oci idu zbog Husrefa...

nisam cito psotove...al vjerovatno emir sanchez ucm ( nesto tako) su za Husrefa.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 nov 2022, 21:43

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 22 nov 2022, 21:44

Hu$$ref zna sa mladjim igracima i uklapa se klubskoj viziji. Taman da ga pocastimo jos kojim $$, nas vojnik Hu$$ref
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2022, 21:56

Kad pomislis da ne mozemo nize past...
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 nov 2022, 21:57

Hajmo zatrpat Mirvica na instagram da ne pomislja da imenuje Husru :twisted: :twisted:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 nov 2022, 22:03

esprit24 je napisao/la:
22 nov 2022, 21:57
Hajmo zatrpat Mirvica na instagram da ne pomislja da imenuje Husru :twisted: :twisted:
Bolje za Hadžića i ajlu da ga zatrpamo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 nov 2022, 22:05

Evo demanta S.1 . Jos se trener nije poceo trazit :)
.Ipak, naš izvor nam je rekao da to nije istina te da zvaničnih razgovora sa Musemićem nije bilo. Zapravo nije bilo razgovora sa niti jednim trenerom te da se oni očekuju početkom decembra.

Navodno se čeka i dolazak Ismira Mirvića, predsjednika kluba, kada bi se trebalo sjesti sa kandidatima i obaviti pregovori, a potom imenovati novog šefa stručnog štaba.

Ko će to biti, sada nije poznato, a u javnosti se barata mnogim imenima, ali kako nam je potvrđeno konkretnih razgovora nije bilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 22 nov 2022, 22:06

MortemHz je napisao/la:
22 nov 2022, 21:37
scudetto89 je napisao/la:
22 nov 2022, 21:17
Vidim da me citiraju i smiju se, hajde mi vi predlozite trenera na duge staze , da ista valja ?

Plus igraci su na ****, za evropu i napadi na titule, trebaju provjereni igraci, a ne otpatci , placenici !!!

Dati @ Mortem husrefu drugi dio, pa da vidimo kazem da boljeg od njega nema trenutno , od svih sto smo imali, moje misljenje lp
Teško će neki trener pristati na tako nešto.. ako ga baš krene onda možda neko automatsko produžavanje ugovora ali samo da nije tipa 2 godine i to. Ako bi morao, ja bi mu produžavao na pola godine ali teško to prolazi :mrgreen:
Kao što @NajvecaRadosti kaže, kratkoročno možda i najbolje rješenje ali dugoročno ovo je fula.
ma vidite ovo sta znaci kod nas kratkorocno i dugorocno
Dudic je bio na dugorocno minimalno 2 godine
izdrzao je 5,6 mjeseci
ako nam kratkorocno traje recimo 6 mjeseci
znaci ko god dodje na to kratkorocno maksimum mu je 30-45 dana
zamislite kako ce se birati neko za kratkorocno kad nam je Fele bio za dugorocno
jeza

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2022, 22:07

Ma sto neko kaze, daj Hasancica. Ona djeca igraju ko sat. I to nije samo zbog njihove dominacije, frajer se razumije u fudbal, u taktiku, igra koju oni igraju je 15 puta ljepsa od igre prvog tima
GRMI SA SJEVERA!
1946

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 nov 2022, 22:07

miky_hz je napisao/la:
22 nov 2022, 22:05
.Ipak, naš izvor nam je rekao da to nije istina te da zvaničnih razgovora sa Musemićem nije bilo. Zapravo nije bilo razgovora sa niti jednim trenerom te da se oni očekuju početkom decembra.

Navodno se čeka i dolazak Ismira Mirvića, predsjednika kluba, kada bi se trebalo sjesti sa kandidatima i obaviti pregovori, a potom imenovati novog šefa stručnog štaba.

Ko će to biti, sada nije poznato, a u javnosti se barata mnogim imenima, ali kako nam je potvrđeno konkretnih razgovora nije bilo.
Ma odbio Husref. Ko sto je i najpoštenije, em ovo vise nije za njega, a ni raja ga ne bi većinom htjela.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 22 nov 2022, 22:07

FCUM je napisao/la:
22 nov 2022, 22:03
esprit24 je napisao/la:
22 nov 2022, 21:57
Bolje za Hadžića i ajlu da ga zatrpamo
100%

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 22 nov 2022, 22:09

slika

Cijelu polusezonu govorim o ovome, igra se sistem 4231 i u njega se postavljaju igrači koji nisu kompatibilni i za takav sistem i za igrači međusobno. Čataković pokrio Varešanovića, ljudi pokrivaju isti dio terena.Kod Dudića je to još gore izgledalo kad bi stavio Mulahusejnovića, Varešanovića i Čatakovića u postavu, pa trojica okupiraju isti prostor, stvaraš gužvu. Znači bacaš špiceve koji su jedna vrsta lažne devetke i vole imati dosta prostora i iza sebe i ispred da mogu napadati slobodan prostor, pokušati nešto razigrati, izvuči protivničkog štopera da uleti neko od krila, al ne ti takva 2 špica guraš zajedno sa desetkom, još Varešanović nije klasična desetka jer i on igra više bez lopte, ulazeći u prostor itd, plus što je realno sebičan.

Konkretno protiv Leotara, vidjelo se i manjak kreativnosti u veznom redu, najviše lopti su primili Đokanović i Trako, a obojica haman na Vi sa loptom i kreacijom.

Po ko zna koji put govorim ovoj ekipi treba samo stručan i taktički potkovan trener, uz minimalne korekcije rostera, dovesti ono šta nam fali, vratiti Jovaševića, kreativac u veznom, još jednog ili dva štopera. Ali, ne, naši su se odlučili na remont, pa ajde dadni raskide igračima, krhni pare za to i onda još dovedi nove, a ako fuliš opet trenera onda za 6 mjeseci ide novi ciklus.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2022, 22:14

Ma dzaba postavljas to, kod nas svaki trener ima zacrtanu svoju formaciju i radije ce izmislit 7 pozicija da izgura svoje nego se prilagodit rosteru. Pravi treneri izvlace iz ekipe ono sto mogu pa grade polahko ekipu za svoj sistem. Kod nas svi jednu formaciju znaju, obicno ovu najklasicniju 4231, sto je bila u modi prije 10 godina
GRMI SA SJEVERA!
1946

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 22 nov 2022, 22:16

Volio bih Husrefa Musemica vidjet ponovo samo da se ovi hadalji sa teme priklone trendu pa samoubiju od muke
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 22 nov 2022, 22:16

Mislim da dugo godina navijači nisu više bili razočarani i nisu više okrenuli leđa klubu nego što je to zadnjih par mjeseci.

Imali smo mi i gorih rezultata i nezadovoljstva ali smo bili svjesni kokuzluka, nedostatka infrastrukture, pa smo to gutali nekako.

Sa ovakvim budžetom ne biti konkurentan u ovakvoj ligi i ubijediti armiju navijača da je izboriti evropu skoro pa nemoguće i da si opušten protiv fenjeraša jer znaš da će te uzeti hendikepom je nešto što se nikad ovom klubu nije desilo kako postoji.

Lutamo u svakom smislu, strategija i rješenje se ne naziru. Koga god dovedu za trenera ja sam skeptik, ako otupste sve igrače i dovedu nove ništa mi to ne obećava i ne rješava. Upali smo u crnu rupu iz koje ja ne vidim dugoročno izlaza.

Da smo barem krenuli u priču pravljenja nekog stadiona od 10 000 kapaciteta. I ispadanje iz lige bih istrpio da smo u toj priči, ali ovako...ne znam čemu da se nadam i čemu da težim.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 nov 2022, 22:21

miky_hz je napisao/la:
22 nov 2022, 22:05

Mja cemu zurba polako. Do nove kad god.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

sanco2200
Kontakt:

Post Postao/la sanco2200 » 22 nov 2022, 22:22

ako se plačko vrati onda smo dotakli dno
kad misliš da nemoze gore onda dođe Husref

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 nov 2022, 22:36

Nevjerovatno je i odvratno čitati ovakve nazive za najtrofejnijeg trenera Sarajeva. Bože sačuvaj.

Ja ga možda ne gotivim više nego pola foruma, ponajviše zbog bespotrebnog plakanja po televizijama jer je tad napravio totalnu podjelu među rajom. Smatram da smo njegov level fudbala prevazišli i da nam treba mlađi dugoročniji trener sa planom i sistemom. Ali statistika je jedina mjerodavna, čovjek ima više trofeja sa nama nego svi njegovi prethodnici zajedno i to je činjenica. Pa ako ništa drugo, bar je uskočio kad god je trebalo a drugi nisu htjeli/smjeli.
Pisati ovakve nazive za čovjeka je odvratno, stvarno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 nov 2022, 22:39

Kako vas novinari navuku, ne mogu da povjerujem. Vidite da svi cvjetaju zbog situacije u klubu i samo namjerno dolijevaju ulje na vatru. Smirite se i čekajte da se ovo razriješi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 24 gosta.