IlCapitano je napisao/la: ↑22 nov 2022, 21:26
dinoo je napisao/la: ↑22 nov 2022, 21:08
IlCapitano je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:15
Nevezano ko koga hejta, šta su to navedeni uradili za tebe i za klub da ih se voli više od Allegrija? Jer vidim čudiš se stalno kako neko može reći nešto o navedenim, a Allegri je valjda fair game
Doveli smo wc igraca, to je svima jasno, covjek je rovit, i yo smo znali, ali onda ide hejtanje jednog di marie kao da je on neki razlog losih igara punih kolko 15,16 mjeseci?
Di maria? Nije dao ni 10% sto moze i treba, ali za 2,3 mjeseca u klubu proglasiti ga personom non grata a pri tome slijepo braniti covjeka koji je oborio sve negativne rekorde....bas mi onako, dvostruki arsini.
Koliko vidim hejta ga zbog njegovog stava, i realno ima razloga. Drag mi je Di Maria i odigrat će on odličan drugi dio sezone, ali meni se čini da je tebi slijepo branjenje Allegrija svako ko ga ne pljuje na dnevnoj bazi.
Opet te pitam, šta su to dali gore navedeni tebi kao navijaču Juventusa i Juventusu kao klubu da im se ne smije ništa reći i da se to ne shvati odmah kao branjenje Allegrija? Je li oni nisu bili dio ekipe i nemaju li odgovornost za date rezultate?
Odgovorio sam ti na pitanje prije 20 minuta, nije dao ni 10% sto mora treba i moze.
Ne volim generalisanje, nisam nikakac zagovornik ni jednog igraca....i to sam govorio....ali mi bas zapara usi, kad procitam da su vlahovic di maria i slicni krivi.
Ok,krivi su svi....ali to mi bas onako allegrijevski, eto da onajbnije potrcao unazad, eto da je soule dao ono za 3-5, mozda bi bilo 5-5 u narednih 2 minuta itd itd.
To su bas supljaci.
Moja poenta je nesto drugo...evo gledamo 11 nasih na sp, malo klubova ima ih vise (osim bayerna i slicnih sto broje pola svoje repke, da igra italija, juventus bi ovdje 15 ili 16...)
Hajmo ih okupit, bodrit, cesititati a ne hejtati...to je moja poenta.
Ja sam se sa allegrijem pomirio, on je tuz igramo i igracemo taj fudbal i nadati se da cemo sezonu zavrsiti sa primljenih 20 golova maksimalno, jer na taj nacin cemo mozda nesto i isceprkati.
On the other hand, zavrsimo li 2 , 3, 4, 5, 6, 7 i 20. Je potpuno svejedno osim sto epilog mora biti rastajanje sa maxom.
Ok, neka bude i sa di mariom, i sa vlahovicem, i sa bremerom i sa agnellijem boli me q, ali ne donosenje rezultata NEMA alibija, jel se mi ovdje razumijemo?