Haznadarevic, nargilas.... HASICU VRATI SE
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Čini mi se ASA osiguranjeEspiritosanto je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:36Amira je mislim načelnik komore za gospodarstvo i inspekcijske poslove grada Mostara.
A Haznadarević ne znam
Ko je Elvedin Voloder? Iz autocesta? Taj je Elmedin.
A ovaj Haznadarevic sin onog sto je stanco diplome ko na traci?
Trbonja ? Zaposlenica gradskog vijeca ?
Wtf?
Nisam odusevljen..djecurlija sem ovog Rahimica i Kevelja , nadam se samo da ce on imati ozbiljne namjere s ulaganjem.
Bivsi odbor je puno bio jaci !
Wtf?
Nisam odusevljen..djecurlija sem ovog Rahimica i Kevelja , nadam se samo da ce on imati ozbiljne namjere s ulaganjem.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
I meni,ali nisam siguran.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:38Čini mi se ASA osiguranjeEspiritosanto je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:36Amira je mislim načelnik komore za gospodarstvo i inspekcijske poslove grada Mostara.
A Haznadarević ne znam
A može biti @Mostarski sin je govorio da će biti iz neke banke.
To je to vjerojatno
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
100%mostar_mo je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:39Ko je Elvedin Voloder? Iz autocesta? Taj je Elmedin.
Wtf?
To je onda bivši igrač Veleža, bio stoper čini mi se.MostarskiSin je napisao/la: ↑22 nov 2022, 15:44Mislim da se ovaj Nedim zove, direktor Hepoka meni se cini. Za Uzunovica ne znam na koji nacin ce ostati u klubu, ne vjerujem da ce biti u UO ali Bosnalijek nastavlja finansirati Velez sto je najbitnije.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Voloder je iz autocesta,eno slike sjedi sa Keveljommostar_mo je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:39Ko je Elvedin Voloder? Iz autocesta? Taj je Elmedin.
Wtf?
-
- Kontakt:
Jest, to je tajmozak je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:42To je onda bivši igrač Veleža, bio stoper čini mi se.MostarskiSin je napisao/la: ↑22 nov 2022, 15:44Mislim da se ovaj Nedim zove, direktor Hepoka meni se cini. Za Uzunovica ne znam na koji nacin ce ostati u klubu, ne vjerujem da ce biti u UO ali Bosnalijek nastavlja finansirati Velez sto je najbitnije.
Samo nek' se pomakne sa mrtve tačke više, jadno je bilo ono tavorenje mjesecima sa Husnićem.
Čovjek ni kriv ni dužan popi vatru
Čovjek ni kriv ni dužan popi vatru
Mislim da su zasad 4 milionera u UO.
Navodno, obećali su veća izdvajanja od dosadašnjeg UO.
Navodno, obećali su veća izdvajanja od dosadašnjeg UO.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Po kojem osnovu Nermin Haznadarevic, cime tacno on moze doprinijeti radu kluba ?
Od ovih drugih Rahimic ako je ta prica oko imucnosti tacn izgleda fino, Kevelj vidjet cemo. S buducom postavkom vlasti koja je sve izvjesnija ne vidim nacin da Voloder ima prostora da finansijski doprinese klubu. Badzak i Frenjo necu da komentarisem jer ne poznajem situaciju, valjda su okej. Trbonja isto kao i Haznadarevic po kojem osnovu?
Od ovih drugih Rahimic ako je ta prica oko imucnosti tacn izgleda fino, Kevelj vidjet cemo. S buducom postavkom vlasti koja je sve izvjesnija ne vidim nacin da Voloder ima prostora da finansijski doprinese klubu. Badzak i Frenjo necu da komentarisem jer ne poznajem situaciju, valjda su okej. Trbonja isto kao i Haznadarevic po kojem osnovu?
Zadnja izmjena: Cernica22, dana/u 22 nov 2022, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
19V22
Haznadarević ASA osiguranje ili je banka nisam siguranCernica22 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:50Po kojem osnovu Nermin Haznadarevic, cime tacno on moze doprinijeti radu kluba ?
Od ovih drugih Rahimic ako je ta prica oko imucnosti tacn izgleda fino, Kevelj vidjet cemo. S buducom postavkom vlasti koja je sve izvjesnija ne vidim nacin da Voloder ima prostora da finansijski doprinese klubu. Badzak i Frenjo necu da komentarisem jer ne poznajem situaciju, valjda su okej. Voloder isto kao i Haznadarevic po kojem osnovu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Za Haznadarevića jedino ako je dogovoreno neko sponzorstvo sa ASA osiguranje i bankom pa su ga možda oni tu stavili.Cernica22 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:50Po kojem osnovu Nermin Haznadarevic, cime tacno on moze doprinijeti radu kluba ?
Od ovih drugih Rahimic ako je ta prica oko imucnosti tacn izgleda fino, Kevelj vidjet cemo. S buducom postavkom vlasti koja je sve izvjesnija ne vidim nacin da Voloder ima prostora da finansijski doprinese klubu. Badzak i Frenjo necu da komentarisem jer ne poznajem situaciju, valjda su okej. Voloder isto kao i Haznadarevic po kojem osnovu?
A Voloder je jedan od bogatijih ljudi na političkoj sceni neovisno o autocestama i njegovoj poziciji.
Ima firme koje je sada prebacio na porodicu zbog sukoba interesa,nisu na njemu.
Jak je sigurno finansijski.
Pitanje je za sve koliko su voljni davati para imaju.
Vidjeti ćemo valjda neke izjave poslije
Sva je prica sada sviranje kurcu, pustiti ljudi neka rade i da budu bolji od prethodne uprave.
Jedino je ova ekipa bila spremna uci, sad trebaju dobiti podrsku od svih navijaca Veleža. Pustiti ih pa cemo komentarisati njihov rad nakon nekog vremena.
Jedino je ova ekipa bila spremna uci, sad trebaju dobiti podrsku od svih navijaca Veleža. Pustiti ih pa cemo komentarisati njihov rad nakon nekog vremena.
Ma znam da je jak neovisno o trenutnoj poziciji ali mu politicka desavanja ne idu u prilog svakako ni njemu ni firmama privatnim, sto zbog tendera pa ostali problemi koji dolaze s tim. Kako god bilo od danas su nasi, svu srecu im zelim pa da Bog da da skupa pojedemo sve sto smo pesimisticno rekli za njih.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:57Za Haznadarevića jedino ako je dogovoreno neko sponzorstvo sa ASA osiguranje i bankom pa su ga možda oni tu stavili.Cernica22 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:50Po kojem osnovu Nermin Haznadarevic, cime tacno on moze doprinijeti radu kluba ?
A Voloder je jedan od bogatijih ljudi na političkoj sceni neovisno o autocestama i njegovoj poziciji.
19V22
-
- Kontakt:
Tako je podrška ljudima i nek nas obraduju odmah na zimu bar jedno dobro ime igračko da dođe.Cernica22 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 20:04Ma znam da je jak neovisno o trenutnoj poziciji ali mu politicka desavanja ne idu u prilog svakako ni njemu ni firmama privatnim, sto zbog tendera pa ostali problemi koji dolaze s tim. Kako god bilo od danas su nasi, svu srecu im zelim pa da Bog da da skupa pojedemo sve sto smo pesimisticno rekli za njih.Espiritosanto je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:57Za Haznadarevića jedino ako je dogovoreno neko sponzorstvo sa ASA osiguranje i bankom pa su ga možda oni tu stavili.Cernica22 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 19:50Po kojem osnovu Nermin Haznadarevic, cime tacno on moze doprinijeti radu kluba ?

-
- Kontakt:
Kada će se znati ko je direktor i sportski direktor, večeras ili.....?
Puna podrška novom UO , sačekati 6 mjeseci pa onda ćemo vidjeti.
-
- Kontakt:

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nešto je smiješno???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.