Sami tražili da iduPapirnaMarka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:06A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kazu idemo s jrftinim trenerom u nastavak. To znaci samo jedno - USRO ! Taj jeftino prodaje obraz...
Na hajr inshallah !
Na hajr inshallah !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nek se nose u tri pm za oljeg i nisu,sta ce drugo nego bjezat valja izac na Kosevo kad tad a onda ide kanonada od prvog do zadnjeg koljena kako su i zasluzili placi.piche
Da hoce biti kao sto sam prizeljkivao, 8 krkana i 3 majstora
Ne valja Kosevo, istok vrsi pritisak, ne valja Zenica, psihološka tortura igracima. Hrđavom k...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Pa ne može otići tek tako i ako hoće da ide, nego ga mora pustiti da ode. Čuj sami tražili, pa nisu u komercijali pa traže da im se stane na stanicu.Madafaka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:24Sami tražili da iduPapirnaMarka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:06A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?
Drobarov to nije rekao vec da je odluka kluba.Za Nardina su napisali da je njegova želja,za ovog ne a evo on je to i potvrdio.Madafaka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:24Sami tražili da iduPapirnaMarka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:06A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?
. Otvoreno smo krenuli u razgovor. Rastanak sa FK Sarajevo, očekivao si to?
“Iskreno, zbog rezultata i svega što se dešavalo to je možda i očekivano. Klub hoće neke promjene, ja to cijenim i poštujem. Tako da smo se razišli na taj način i pristao sam ja, kao i oni i sve smo se dogovorili“.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Žao mi je što je Vlatko otišao. Stvarno je čovjek sa povredama igrao cijelo vrijeme. Smatram da ima kvalitete i više nego solidne kad je zdrav.
Mi svojim stavovima od strane liječničkog tima, tipa ovog "stisni zube" bezveze trošimo igraće. Prošle sezone se na isti fazon potrošio Avramovski u utakmici protiv Borca koju je igrao pod injekcijama i obnovio povredu a nije bilo potrebe za tim.
Druga stvar, koliko god bili ljuti i nezadovoljni treba se priznati da je za dosta ovog upravu što je rekao. Imali smo i nesreće i pehova i pritiska... Onda zamjena terena, onda nekvaliteta i nestručnost i ybg. Dobiješ to što dobiješ... Katastrofalnu polusezonu.
Mi svojim stavovima od strane liječničkog tima, tipa ovog "stisni zube" bezveze trošimo igraće. Prošle sezone se na isti fazon potrošio Avramovski u utakmici protiv Borca koju je igrao pod injekcijama i obnovio povredu a nije bilo potrebe za tim.
Druga stvar, koliko god bili ljuti i nezadovoljni treba se priznati da je za dosta ovog upravu što je rekao. Imali smo i nesreće i pehova i pritiska... Onda zamjena terena, onda nekvaliteta i nestručnost i ybg. Dobiješ to što dobiješ... Katastrofalnu polusezonu.
Za klub je najbolje da ih što više zatraži da sami idu jer im se neće morati isplatiti ostatak ugovora i onda na njihovo mjesto dovedeš kvalitetne igrače a preduslov za to je da dođe kvalitetan trener/sportski direktor.PapirnaMarka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:44Pa ne može otići tek tako i ako hoće da ide, nego ga mora pustiti da ode. Čuj sami tražili, pa nisu u komercijali pa traže da im se stane na stanicu.Madafaka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:24Sami tražili da iduPapirnaMarka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:06A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?
nama svima i svakog zao a svi dodju uzmu pare i odu.A za te pare ne pokazu ni 30% onoga sto bi trebali
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ostali koji idu? Ima li iko kakvih info?
Meni se isto cinio kao solidan igrac, ali nakon one gluposti u tuzli i penala, reagovao kao junior neki, je krenuo dobro nizbrdoajdohordas je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:55Žao mi je što je Vlatko otišao. Stvarno je čovjek sa povredama igrao cijelo vrijeme. Smatram da ima kvalitete i više nego solidne kad je zdrav.
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Osttribine
- Kontakt:
Bas tako, vec se od Sablica pravi trenercina, a lik vodi kadete Hajduka, pa se vec poceo i Dudic zaliti, kao nije do njega losi i igraci, a isti taj Dudic ih selektirao dovodio. A i ovaj Drobarov i ova izjava "psihološka tortura", jel to misli na onaj momenat kad ih je Fedja doveo pred navijace (bespotrebnan potez al hajde) u Doboju kod Kaknja, imali su podršku kao malo koja generacija igraca naseg kluba, pa cak i nakon istorijskog najveceg poraza poslije rata u nasoj ligi protiv TC.
Igrači skloni povredama nam takođe ne trebaju.boki86 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 17:13Meni se isto cinio kao solidan igrac, ali nakon one gluposti u tuzli i penala, reagovao kao junior neki, je krenuo dobro nizbrdoajdohordas je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:55Žao mi je što je Vlatko otišao. Stvarno je čovjek sa povredama igrao cijelo vrijeme. Smatram da ima kvalitete i više nego solidne kad je zdrav.
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba malo preispitsti zasto se kod nas igraci toliko povredjuju. To nije od juce to je kos otkad nas je Husref zadnji put vodio.
Ne pamtim kad smo uvezali par tekmi, a da su svi igraci bili na raspolaganju.
Ne pamtim kad smo uvezali par tekmi, a da su svi igraci bili na raspolaganju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo ti primjer želješčara, kako se investitori otimaju za naše klubove. Molim boga da Mirvić ostane ali da dovede ozbiljnog sd i trenera.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 15:51Nismo se razumjeli.
Treba li nam investitor? Definitivno da, jer danasnji fudbal zahtjeva dosta novca.
Trebaju li nam investitori u vidu Mirvica i Tana? Nedao Bog nikom!
Mirvic kao, da se trudi, da ove pare sto ulaze, da mi budemo sve gori. Prije nam svima laknulo kad je Hadzic nogiran on ga vrati nazad. Laknulo nam kad je otisla Sabrina on dovede Aylu.
Nadali se, da konacno necemo vise dovoditi povrijedjene igrace oni dovedu Anicica, jos se hvale kako su zayebali Zrinjski, a ljudi odmah odustali kad su vidjeli u kakvom je stanju.
A sta tek reci za Tana. Znam da ima nekoliko klubova u svom vlastnisvu ali recimo, da najvise ulaze u QPR. Pa taj klub otkad ga je on kupio je vise sezona proveo u drugoj ligi nego u Premier ligi. Jbt zivot zar ne mozes napraviti od njih standardni PL klub. Ne kazem, da se bore za titulu, ali tamo pa 10 do 16 mjesta bi sigurno morali biti.
Zato se pitam koja je svrha za njih 2, da ulazu u fudbal? Zar ne vide, da ne znaju i da im ne ide. Neka prepuste klubove nekom drugim koji ima pare, a zna raditi posao sto se tiče fudbala.
-
- Kontakt:
Mirva glavna baja,tjera kako hoce dovodi kako hocemiky_hz je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:47Drobarov to nije rekao vec da je odluka kluba.Za Nardina su napisali da je njegova želja,za ovog ne a evo on je to i potvrdio.Madafaka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:24Sami tražili da iduPapirnaMarka je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:06A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?
. Otvoreno smo krenuli u razgovor. Rastanak sa FK Sarajevo, očekivao si to?
“Iskreno, zbog rezultata i svega što se dešavalo to je možda i očekivano. Klub hoće neke promjene, ja to cijenim i poštujem. Tako da smo se razišli na taj način i pristao sam ja, kao i oni i sve smo se dogovorili“.

Dosao frajer da igra (da se igra) uzivo Foodball Manager

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.