FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
92
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
60
24%

Ukupno glasova: 255

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 22 nov 2022, 15:26

Shategabri je napisao/la:
22 nov 2022, 15:18
nokee je napisao/la:
22 nov 2022, 15:07
Zukanovic je napisao/la:
22 nov 2022, 15:03
- plati za igraca
- plati igracu/agentu na ruku
- ugovor
- raskid

4x platis za jednog igraca. Emir :opaopa:
E kako li ti dodje do 4x platis da mi je znati. Pa brate valjda moras covjeku dati platu, ne kontam? Platices obestecenje i da igra bez plate? Raskid ugovora ako ga igrac hoce ne placas nista..Hadzija treba ici to svakako ali.. Ne pretjerujte!
Čekaj, bolan.
Ti u nekim bajkama živiš.
Raskidi se plaćaju, samo je pitanje koliko i ko.
Misliš dođeš i tražiš igraču raskid ugovora i on kaže dobro idem i neću ništa.
Onaj ko misli da oni traže raskide ovako, grdno se vara.
Jes, eno ih traže Reali i Barselone, pa brže bolje da raskinu sa Saraj'vom!
Ne cekam ja nista. Ti zivis u moru laznih informacija! Ako covjek zatrazi raskid ne dobija MARKE jedne osim mozda plate za taj mjesec.
Ne pricaj sto ne znas i za sta nemas TACNU informaciju. Ako imas drugaciju tacnu informaciju, bujrum podjeli ovdje ili bilo gdje a do tada ne lupaj bezveze.
Necu te replicirati vise poz :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 nov 2022, 15:30

Igraci doslovno bjeze iz kluba,pristaju na sporazumne raskide…dovoljan pokazatelj kakvo nam je s(r)tanje u klubu.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 22 nov 2022, 15:32

Potrefit ćemo nekad opet jednog Tatara, Rahmana ili Fanima. Samo što nam treba 100 pokušaja i raskida ugovora za jednog kvalitetnog. Kupovinom polovnjaka apsolutno ništa ne radimo. Sarajevo mora samo uzimat najbolje mlade igrače lige i par tih polovnjaka ali ne ovi što ne igraju 2 godine nego neko ko konstantno igra. Nadam se da će to i Emirez nekad skontat.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 nov 2022, 15:33

Dobro je da Tatar nije dosao. bolji Suljic od njega :kafa:

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 22 nov 2022, 15:48

Sad ako omladinci ne dobiju priliku onda stvarno ne znam, recimo Bijelonja ne spicu ponekad bar sa klupe, Pramenkovic da uleti koji put i Tabakovic isto tako. Nemamo bukvalno sta izgibiti vise a sa malcima bas mozemo dobiti.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 nov 2022, 15:48

nokee je napisao/la:
22 nov 2022, 15:26
nokee je napisao/la:
22 nov 2022, 15:07

E kako li ti dodje do 4x platis da mi je znati. Pa brate valjda moras covjeku dati platu, ne kontam? Platices obestecenje i da igra bez plate? Raskid ugovora ako ga igrac hoce ne placas nista..Hadzija treba ici to svakako ali.. Ne pretjerujte!
Čekaj, bolan.
Ne cekam ja nista. Ti zivis u moru laznih informacija! Ako covjek zatrazi raskid ne dobija MARKE jedne osim mozda plate za taj mjesec.
Ne pricaj sto ne znas i za sta nemas TACNU informaciju. Ako imas drugaciju tacnu informaciju, bujrum podjeli ovdje ili bilo gdje a do tada ne lupaj bezveze.
Pa jel imaš ti tačne informacije?
Živimo u BiH, a ovdje se radi svakako osim kako treba.

A ne moraš, hoćeš me nasikirati.
Odmah nekakva uvrijeđena mlada.
Ko da sam mu dirnuo u najrođenije :roll:

Nije normalno ovo 10 in 10 out svako polusezonu.
To su mutna posla i to se radi u našem klubu.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 nov 2022, 15:50

Chony533 je napisao/la:
22 nov 2022, 15:48
Sad ako omladinci ne dobiju priliku onda stvarno ne znam, recimo Bijelonja ne spicu ponekad bar sa klupe, Pramenkovic da uleti koji put i Tabakovic isto tako. Nemamo bukvalno sta izgibiti vise a sa malcima bas mozemo dobiti.
Sve zavisi ko će biti trener.
Koševo Zapad

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 nov 2022, 15:51

pitara je napisao/la:
22 nov 2022, 11:05
ElCartel11 je napisao/la:
22 nov 2022, 10:59
pitara je napisao/la:
22 nov 2022, 09:36
Meni je samo neka šuha da li su ovi najavljeni raskidi sa igračima koji imaju najveća primanja znak da i Mirvić polako diže ruke od nas. Drobarov, Suljić, Avramovski, Tomašević i Musa su mislim najplaćeni kod nas
Daj Bože :pray:
Samo je pitanje šta onda, za godinu smo u **** ko komšinice
Nismo se razumjeli.

Treba li nam investitor? Definitivno da, jer danasnji fudbal zahtjeva dosta novca.

Trebaju li nam investitori u vidu Mirvica i Tana? Nedao Bog nikom!

Mirvic kao, da se trudi, da ove pare sto ulaze, da mi budemo sve gori. Prije nam svima laknulo kad je Hadzic nogiran on ga vrati nazad. Laknulo nam kad je otisla Sabrina on dovede Aylu.
Nadali se, da konacno necemo vise dovoditi povrijedjene igrace oni dovedu Anicica, jos se hvale kako su zayebali Zrinjski, a ljudi odmah odustali kad su vidjeli u kakvom je stanju.

A sta tek reci za Tana. Znam da ima nekoliko klubova u svom vlastnisvu ali recimo, da najvise ulaze u QPR. Pa taj klub otkad ga je on kupio je vise sezona proveo u drugoj ligi nego u Premier ligi. Jbt zivot zar ne mozes napraviti od njih standardni PL klub. Ne kazem, da se bore za titulu, ali tamo pa 10 do 16 mjesta bi sigurno morali biti.

Zato se pitam koja je svrha za njih 2, da ulazu u fudbal? Zar ne vide, da ne znaju i da im ne ide. Neka prepuste klubove nekom drugim koji ima pare, a zna raditi posao sto se tiče fudbala.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 22 nov 2022, 15:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 22 nov 2022, 15:51

Sanchez1987 je napisao/la:
BegovicRamiz je napisao/la:
22 nov 2022, 15:03
sami traze raskid ugovora???
il smo stigli do zida
il ovi igraci imaju obraza i postovanja pa ovo rade
ovo drugo mi nije bas realno
saznat cemo uskoro
Ovo rade jer su svi dobro prosli,uzeli lovu na brzinu u talu sa Emirom i svima milina,sad menadzeri nadju novi klub gdje ce se opet uozbiljiti i igrati normalno i sta hoces bolje,dok je Emira u klubu tesko se nama,al et ima Mirvic pametniji od svih nas pa zna bolje :salut:
Samo pogledaj kako svi proigraju kad odu od nas,ovi Emirovi,nije slucajno sigurno.
vrlo vjerovatno
da nisu Horde objasnjavale neke stvari
da bogdom jesu

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 nov 2022, 15:52

nokee je napisao/la:

Čekaj, bolan.

Samo znaš šta je fazon? Pred početak sezone željeli smo 10 out, ali ne i deset novih kloceva in.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 22 nov 2022, 15:53

22 nov 2022, 15:50
Chony533 je napisao/la:
Sve zavisi ko će biti trener.
Eh to cemo se tek dobro sad napatit, eto ovog eto onog, ponavaljanje imena od prije 5 godina sto se spominju...
COYG‼️

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 nov 2022, 15:53

MaroonBjelave je napisao/la:
22 nov 2022, 15:52
nokee je napisao/la:

Samo znaš šta je fazon? Pred početak sezone željeli smo 10 out, ali ne i deset novih kloceva in.
I izgledalo je po imenima da ih nismo ni dobili.

Ispade gori oni od onih 10 koje smo otjerali.
Koševo Zapad

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 22 nov 2022, 15:57

Kad prodje pauza i ovi nadju druge klubove, Nardin 10 golova u 5 utakmica, Drobarov najbolji stoper u svojoj ligi, Kobiljar ceka poziv u repku :rol:
COYG‼️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2022, 15:58

22 nov 2022, 15:51
pitara je napisao/la:
22 nov 2022, 11:05
22 nov 2022, 10:59

Daj Bože :pray:
Samo je pitanje šta onda, za godinu smo u **** ko komšinice
Nismo se razumjeli.

Treba li nam investitor? Definitivno da, jer danasnji fudbal zahtjeva dosta novca.

Trebaju li nam investitori u vidu Mirvica i Tana? Nedao Bog nikom!

Mirvic kao, da se trudi, da ove pare sto ulaze, da mi budemo sve gori. Prije nam svima laknulo kad je Hadzic nogiran on ga vrati nazad. Laknulo nam kad je otisla Sabrina on dovede Aylu.
Nadali se, da konacno necemo vise dovoditi povrijedjene igrace oni dovedu Anicica, jos se hvale kako su zayebali Zrinjski, a ljudi odmah odustali kad su vidjeli u kakvom je stanju.

A sta tek reci za Tana. Znam da ima nekoliko klubova u svom vlastnisvu ali recimo, da najvise ulaze u QPR. Pa taj klub otkad ga je on kupio je vise sezona proveo u drugoj ligi nego u Premier ligi. Jbt zivot zar ne mozes napraviti od njih standardni PL klub. Ne kazem, da se bore za titulu, ali tamo pa 10 do 16 mjesta bi sigurno morali biti.

Zato se pitam koja je svrha za njih 2, da ulazu u fudbal? Zar ne vide, da ne znaju i da im ne ide. Neka prepuste klubove nekom drugim koji ima pare, a zna raditi posao sto se tiče fudbala.
Tanu nije u interesu da pravi stabilnog premijerligasa. Ekipa u engleskoj koja udje u PL samo od FA dobije 120 mil funti, plus uzmu lovu na TV pravima itd. Onda ispadne, vlasnik uzme lovu, ulozi mrvice i opet za 2-3 godine napada ulazak. Englezi takve klubove zovu jo-jo klubovi, u prvom redu WBA, Norwich i Cardiff.
I to nam govori kakve su nam ambicije vlasnika.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 nov 2022, 15:59

22 nov 2022, 15:53
MaroonBjelave je napisao/la:
22 nov 2022, 15:52

I izgledalo je po imenima da ih nismo ni dobili.

Ispade gori oni od onih 10 koje smo otjerali.
Pa jbg, ne znam šta je problem. Kad skontas nije bila mala stvar jednog Ikića dovesti ili Džafića, koji je bio drugi najbolji igrač kluba koji je završio ispred nas na tabeli. Čim zadužiše naš dres, ispade ko da lopte u životu nisu vidjeli. Ovdje prvenstveno mislim na Džafića. Pa onda redom Nardin, Drobarov, Tomašević...
Koji je klinac nama, pojma nemam.

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 22 nov 2022, 16:06

A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 nov 2022, 16:13

PapirnaMarka je napisao/la:
22 nov 2022, 16:06
A zna li ko ko ove igrače tjera i puša da idu ako nemamo trenera?
Apsurd za apsurdom...
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 nov 2022, 16:13

A mi na Fanimu ostrimo k***** :salut: :tokralju:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 22 nov 2022, 16:15

Citam ove postove i ondda zatvorenih ociju razmisljam ako bi ja imao 100 m€ i odlucim se da odkupim Mirvicevih 49,13% kluba i 30% tanovi. Za tako zadovoljstvo bih morao da potrsim 15 m€.

15 m€ bi mora skrsit da ocistim ekipu i da dovedem igrace napravim ekipu koja bi bila od prilike duplo java od zrinjskig (sto je minimalan kvalitwt da BI SA FK SARAJEVO uspio uzet titulu) jer navijaci FK SARAJEVA su sebi dali za pravo da su oni neko i nesto i da oni samo perfekciju prihvataju.

STO ZNACI ZA 1 godinu bih morao potrosit 30 m€ i bio bi voasnik nekih 80% kluba, sto znaci da bi bio 100% vlasnik kluba morabi prvu godinu da potrsim oko 35 m€.

To bi dovelo FK SARAJEVO (moju investiviju ) da igra grupu confederacije i nekih 5-6 m€, plus ostali prihodi 5-6 m€ znaci nekih 12 m€ sto je divoljno da sledece godine budem na pizitivnoj nuli jedini plus dupla kruna italo 2-3 godine prodam 2-4 igraca za neki 7-8 m€ i onda ponovo koram da ulozim jos 7-8 m€ , da ojacam ekipu.. sto znaci za 3-4 gidine mene klub kosta 40m€..

A mogu ga prodat mozda za 20-25 m€ gubitan 15-20 m€ za 3 godine ito ako sam lucky..

ZNACI OVI STO MISLE DA CEMO SE SNAC DA CE NAS NEKO UZET KAD MIRVA ODE TESKO SE VARATE..

Pogledajte zelju 12 godina nigdje nista, dug i nije nesto velik i niko ih nece da pogleda al ako nista stadion im je poprilicno ok za uslove bh i sto je naj vaznije imaju rasprodan stadion kad uzmes u obzir njihovu posjetu plus clanske (12000+)

I drugo nezaboravite da investitori gledaju sve u i oko kluba sto znaci da bi VIDJELI KAKO VICO SUDIJA I COMPANIJA RADE SVOJ POSO STO DEFINITIVNO NEIDE NA NASU RUKU..

Sto se tice zrinjskog to je projekat HDZ HNS i sigurno trose drzavne pare u rangu koliko god da nas investitor-i uloze.. naravno skriveno ispod stola i svi znamo kako to ide…

Mi hz pitari moramo navijat za klub, ne protiv kluba..

Dali smo ikad podrzali klub svih 33 kola kad nije islo nismo dali smo ikad dobili titulu jer smo tjerali mozda (jednu meho kodro))

6 titula smo dobili jer je islo dobro od pocetka..

Znaci nacin koji mi koristi nije dobar, para imamo pustite ljude da rade..

Ovaj sto se kurci sto zivi u svicarskon sto je vratio clanske za koje dao 20 franaka i koje sad vrijednost imaju 5 franaka (jer istice usta za 40 dana) picko nisi ti ponizijo direktoricu vec sam sebe a sto je naj tuznije a klubu si nanio milionsku stetu. Da si se javio u pp isplatio bii ti sve te tvoje clanske x10 u punoj vrijednosti..

BITI CLAN KLUBA NEMA NISTA SA MIRVICEM NIT SA AJLOM..

Popisam se na svakog navijaca koji vrati clansku i koji trazi izgovor neuclanjenjem da kazni direktoricu ili pogresan korak vlasnika..

To i za te stvari clanstvo veze nema

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 nov 2022, 16:22

Čunjoglavac da dovede Messija i Ronalda znam da je u talu sa njima i da od tog dovodjenja samo glava moze da nas zaboli jednog dana, a njega zaboli ona stvar jer u dzep trpa pare.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pena i 23 gosta.