pitara je napisao/la: ↑22 nov 2022, 11:05
ElCartel11 je napisao/la: ↑22 nov 2022, 10:59
pitara je napisao/la: ↑22 nov 2022, 09:36
Meni je samo neka šuha da li su ovi najavljeni raskidi sa igračima koji imaju najveća primanja znak da i Mirvić polako diže ruke od nas. Drobarov, Suljić, Avramovski, Tomašević i Musa su mislim najplaćeni kod nas
Daj Bože
Samo je pitanje šta onda, za godinu smo u **** ko komšinice
Nismo se razumjeli.
Treba li nam investitor? Definitivno da, jer danasnji fudbal zahtjeva dosta novca.
Trebaju li nam investitori u vidu Mirvica i Tana? Nedao Bog nikom!
Mirvic kao, da se trudi, da ove pare sto ulaze, da mi budemo sve gori. Prije nam svima laknulo kad je Hadzic nogiran on ga vrati nazad. Laknulo nam kad je otisla Sabrina on dovede Aylu.
Nadali se, da konacno necemo vise dovoditi povrijedjene igrace oni dovedu Anicica, jos se hvale kako su zayebali Zrinjski, a ljudi odmah odustali kad su vidjeli u kakvom je stanju.
A sta tek reci za Tana. Znam da ima nekoliko klubova u svom vlastnisvu ali recimo, da najvise ulaze u QPR. Pa taj klub otkad ga je on kupio je vise sezona proveo u drugoj ligi nego u Premier ligi. Jbt zivot zar ne mozes napraviti od njih standardni PL klub. Ne kazem, da se bore za titulu, ali tamo pa 10 do 16 mjesta bi sigurno morali biti.
Zato se pitam koja je svrha za njih 2, da ulazu u fudbal? Zar ne vide, da ne znaju i da im ne ide. Neka prepuste klubove nekom drugim koji ima pare, a zna raditi posao sto se tiče fudbala.