FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
93
36%
Darko Milanič
35
14%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
61
24%

Ukupno glasova: 258

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 22 nov 2022, 14:31

f0rest1946 je napisao/la:
22 nov 2022, 14:19
Vala nemoj da se ugledamo na zelju bgti, 10 godina bez titule haha.

Moze se i bez investitora pa pogledati sta Zrinjski radi godinama sa malim budžetom.

Dobro je imati normalnog investitora ali yebo ti ovog kome je dopustio da nam vodi klub smijesno, ako ovaj ode doci ce neko drugi kao i sto je bilo do sada.
Zrinjski sa malim budjetom? Mora da se salis decko.. Pa iza njih stoje sve moguce firme u Hercegovini plus ovi zidovi sto su im usli u klub.. Plus saradnja sa Dinamom pa ih poguraju i za igrace (Jankovic, Cuze, Sucic) al to su opet ispregovarali sami.. Uglavnom Zrinjski Borac i mi smo sa najvecim budjetima u ligi sigurno..

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 nov 2022, 14:32

Sa svima se slazem, pod kozu vise ne moze. Ali investitor radi sto je do njega to jeste pumpa novce.. e sad sto ne zna da organizuje strukturu i pustio je da mu carsijanerke tepaju i lazu ga - to je do njega. Bas kao sto smo euforicni bili i dvije prijateljske doslo vidjeti 20 k tako ce biti opet. Ali molim vas ne prizivajte doba virsli. Danas niko ne igra za klikere - mirvica neka ali ozbiljno treba da sagleda hijerarhiju u klubu. Sfk ko veceras odvojiti od FKs naci im kancelariju od 10m2 u privrednom centru skenderija i nek opletu po tik toku.

Hajmo dokazati da nismo navijaci rezultata.

Volim te SARAJ’VO!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 22 nov 2022, 14:32

nokee je napisao/la:
22 nov 2022, 14:31

Moze se i bez investitora pa pogledati sta Zrinjski radi godinama sa malim budžetom.

Dobro je imati normalnog investitora ali yebo ti ovog kome je dopustio da nam vodi klub smijesno, ako ovaj ode doci ce neko drugi kao i sto je bilo do sada.
Zrinjski sa malim budjetom? Mora da se salis decko.. Pa iza njih stoje sve moguce firme u Hercegovini plus ovi zidovi sto su im usli u klub.. Plus saradnja sa Dinamom pa ih poguraju i za igrace (Jankovic, Cuze, Sucic) al to su opet ispregovarali sami.. Uglavnom Zrinjski Borac i mi smo sa najvecim budjetima u ligi sigurno..
:?
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-jak ... evo/428616

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 nov 2022, 14:36

PapirnaMarka je napisao/la:
22 nov 2022, 14:32
nokee je napisao/la:

Pa bas to mi mozemo platiti jer preplacujemo a oni nece da bacaju pare u bunar. Neko kupi golfa 5 i ima za servise gorivo i zimske ljetnje gume a neko kupi X5 nepopravljivog, niti ga moze nasuti. Ali X5 rodjaci.

Racio racio racio. Lafo mi pratimo africke igrace a ne gledamo ni federaciju. Kunem se da bi nasli 10 strasnih igraca ali nema ko raditi i nece da radi sto kaze uvazeni @VenamaHrabrih
- 1 9 4 6 -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 nov 2022, 14:38

PapirnaMarka je napisao/la:
nokee je napisao/la:

Ja, i? Nema Zrinjski budjet? Za kikiriki dovedu igraca?
Pa mi smo se u tom trenutku oslobodili 15 plata kad smo njima oteli 2 igraca? To valjda znas..
Ne kazem da nemamo mozda i jaci budzet od njih ali nemaju ni oni mali sigurno..

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 nov 2022, 14:40

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
Sa svima se slazem, pod kozu vise ne moze. Ali investitor radi sto je do njega to jeste pumpa novce.. e sad sto ne zna da organizuje strukturu i pustio je da mu carsijanerke tepaju i lazu ga - to je do njega. Bas kao sto smo euforicni bili i dvije prijateljske doslo vidjeti 20 k tako ce biti opet. Ali molim vas ne prizivajte doba virsli. Danas niko ne igra za klikere - mirvica neka ali ozbiljno treba da sagleda hijerarhiju u klubu. Sfk ko veceras odvojiti od FKs naci im kancelariju od 10m2 u privrednom centru skenderija i nek opletu po tik toku.

Volim te SARAJ’VO!
Tako je! Volio bi da se odvoje iz SFK nego 2 kapitalca sad! Da vise ne slusam o "lezbacama" jer one su krive za ovo.. Doduse naslo bi se nesto drugo..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 nov 2022, 14:46

Korektno Nardine, sretno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 nov 2022, 14:46

Nardin bivsi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 nov 2022, 14:47

Haj bar sam za njega trubio od pocetka da je fula i da se nije trebao dovodit jel je krampa :mrgreen: J.ebo ga Feđa a on njega.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 22 nov 2022, 14:48

Panjina veca od Melunovica, sretno mu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 nov 2022, 14:48

Obuća bivši , Ahmetović bivši

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 22 nov 2022, 14:50

Fino se obeštećenje moralo za njega platiti da bi nakon pola godine raskinuli ugovor (hvala Bogu). Slično ko i Tomašević. A onaj ko je te odluke donio i dalje u klubu uz podršku Mirvića. :salut:
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 nov 2022, 14:50

nokee je napisao/la:
22 nov 2022, 14:40
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:

Volim te SARAJ’VO!
Tako je! Volio bi da se odvoje iz SFK nego 2 kapitalca sad! Da vise ne slusam o "lezbacama" jer one su krive za ovo.. Doduse naslo bi se nesto drugo..

A i sfk se opustio, prve bile dok su jedine igrale. Umjesto da se radi da se skalp skine celziju jok… oni sampioni svake godine - sad ce da vidis kako ce i emina mostar i jos koja ekipa da mrsi konce. One ko da su svijet osvojile
- 1 9 4 6 -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 22 nov 2022, 14:51

Joj kad ode u Zrinjski i reseta sve redom..

Cirjak, Catakovic, Djokanovic, Ikic nebi volio da odu, ostalo manje vise.. .
Sta li kapiten ceka?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 nov 2022, 14:52

Sergej Sergej Sergej Barbarez

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 nov 2022, 14:52

Ja još uvijek ne mogu da vjerujem da mi nismo prihvatili NOVČANU ponudu za Dala...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 nov 2022, 14:53

Je li vakat i tebi onda vise, celavo krme??
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 nov 2022, 14:53

Zrinjski ima hijerarhiju i sistem. Ljudi rade i pradani su tome. Dok je ovdje kod nas, najbitnije uhljebiti se u klub, navaljati administracije, koja apsulutno nista ne radi. A onaj ko to sve vodi, ne moze nikako biti amnestiran.
Vec godinama je FK Sarajevo najbolje za one koji su nasli sebi tu uhljebljenje. Sve ostalo, ne da ne napredujemo, mi nazadujemo. Lafo ublehaske price o akademiji, lafo talijan nekakav, nesto. Iz godine u godinu isto, tjeraj trenere, placaj im otpremnine, tjeraj igrace, dovedi 10 novih, pa i njih otjeraj na kraju sezone.
Mutne stvrari su ovo.

FK Sarajevo je postao klub uhljeba, izgubili su svaki dodir sa gradom i rajom.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 nov 2022, 14:54

nokee je napisao/la:
22 nov 2022, 14:51
Joj kad ode u Zrinjski i reseta sve redom..

Cirjak, Catakovic, Djokanovic, Ikic nebi volio da odu, ostalo manje vise.. .
Sta li kapiten ceka?
Kapiten samo treba prestati biti kapiten, prvi sam mislio da je kapacitet za to.. nama treba neki krupinac zukic kao kapiten, japp stam gatuso da za kragne hvata timske kolege
- 1 9 4 6 -

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 22 nov 2022, 14:54

Ko je sljedeci?

Kapitenu sta se ceka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.