Lupanje znaci iznosenje informacija ili zakljucaka bez konkretnih i tacnih informacija i argumenata koji bi ukazali na to. Toga je previse na ovom pdfu. Znaci glupi smo pravo jer ne mozemo sabrati dva i dva i sami zakljuciti da ovaj mulja, a nemamo nikakvu konkretnu informaciju za to. Lupanje lupanje i te kakonapoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 17:32E svjetska nepoznanice, vjeruj ti u postenje i Mirvu, dobrog Samaricanina. Klub nam postao idi mi-dodji mi, Hadzija dovede igraca pa ga klub za pola godine najuri, lafo "sporazumno", i svi lete osim Hadzije, on ima puno povjerenje. Koji je ovo igrac od dolaska Mirvica da je "sporazumno raskinut"? Koliko je igraca "sporazumno raskidalo" u godinama prije Mirve? Saberite dva i dva yebemu majku, malo dijete bi do sad skontalo da se nesta mulja.fks74 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 17:19Dajte ljudi, mante se lupanja.napoleon72 je napisao/la: ↑21 nov 2022, 16:46
Ma 100%, talovi neki. Evo tebi cisti papiri i zaostale plate, ti meni dio para, dobro i tebi i meni
Kladara
Pranje para
Taldzija
Lezbaca
Ubleha
Najcesce koristene rijeci.