FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
36%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
5
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
23
9%
Samo stranac
59
24%

Ukupno glasova: 248

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 21 nov 2022, 17:42

napoleon72 je napisao/la:
21 nov 2022, 17:32
fks74 je napisao/la:
21 nov 2022, 17:19
21 nov 2022, 16:46

Ma 100%, talovi neki. Evo tebi cisti papiri i zaostale plate, ti meni dio para, dobro i tebi i meni
Dajte ljudi, mante se lupanja.
E svjetska nepoznanice, vjeruj ti u postenje i Mirvu, dobrog Samaricanina. Klub nam postao idi mi-dodji mi, Hadzija dovede igraca pa ga klub za pola godine najuri, lafo "sporazumno", i svi lete osim Hadzije, on ima puno povjerenje. Koji je ovo igrac od dolaska Mirvica da je "sporazumno raskinut"? Koliko je igraca "sporazumno raskidalo" u godinama prije Mirve? Saberite dva i dva yebemu majku, malo dijete bi do sad skontalo da se nesta mulja.
Lupanje znaci iznosenje informacija ili zakljucaka bez konkretnih i tacnih informacija i argumenata koji bi ukazali na to. Toga je previse na ovom pdfu. Znaci glupi smo pravo jer ne mozemo sabrati dva i dva i sami zakljuciti da ovaj mulja, a nemamo nikakvu konkretnu informaciju za to. Lupanje lupanje i te kako
Kladara
Pranje para
Taldzija
Lezbaca
Ubleha
Najcesce koristene rijeci.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 nov 2022, 17:47

Koliko se može zaraditi na toj kladionici, što se tiče naše lige jer sumnjam da se ona gleda negdje drugo osim kod nas.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 nov 2022, 17:50

Daj mi ti argumente za dovodjenje Rashida i to na pola godine (kaze Hadzija, dugo smo ga pratili. Gdje, uzivo? Na netu ima jedsn video od 10 sekundi o liku), argumente za dovodjenje pojacanja a onda tjeranje za pola godine, s tim da onaj koji ih je doveo ne snosi posljedice? Dobro neko napisa, Tuzla otjerala Muratovica i njegova pojacanja u paketu. Posteno. Kod nas ode igrac a ne leti onaj ko ga je doveo.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 nov 2022, 17:57

Naš ofanzivni dio i njihov ucinak:

Centarfori:
Mersudin Ahmetovic - 17 utakmica - 2 gola - 2 asistencije
Nardin Mulahusejnovic - 17 utakmica - 3 gola - 2 asistencije
Hamza Catakovic - 17 utakmica - 4 gola - 1 asistencija

Njih 3 su zajedno dali 9 golova... Porazavajuca statistika. Toliko bi jedan trebao imati na kontu, a ne njih 3 zajedno.
Za primjer Bilbija dao 10, Ramic 10, Vukoja 8 golova...

Krila:
Ivan Ikic - 18 utakmica - 5 golova - 2 asistencije
Adnan Dzafic - 17 utakmica - 2 gola - 1 asistencija
Asmir Suljic - 15 utakmica - 0 golova - 2 asistencije

Ofanzivni vezni:
Mirza Mustafic - 10 utakmica - 1 gol - 0 asistencija
Tarik Ramic - 9 utakmica - 0 golova - 0 asistencija
Dal Varesanovic - 18 utakmica - 4 gola - 1 asistencija
Daniel Avramovski - 10 utakmica - 0 golova - 1 asistencija

Igrač sa najvise golova - Ikic - 5
Igrači sa najvise asistencija Ahmetovic, Nardin, Ikic, Suljic - 2

Kad ovo pogledaš pa mi smo i dobri na tabeli.
Kod kona recimo sam Stilic ima 8 asistencija, kod Zrinjskog Cuze 5 itd.

Tako ti inace bude kad dovodis propalitete i povrijedjene igrace pa fol ti hoces da ih vratis u zivot.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 21 nov 2022, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 21 nov 2022, 17:58

Dovedite igrace koji mogu igrati po ovim livadama i mocvarama. Tipa melvina osmica, edu vehabovica, ovcinu, eno onog pervana sto nam zabi dva gola. Samo da mogu trcati. Uz njih 3 znalca i to je to

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 21 nov 2022, 17:59

21 nov 2022, 17:50
Daj mi ti argumente za dovodjenje Rashida i to na pola godine (kaze Hadzija, dugo smo ga pratili. Gdje, uzivo? Na netu ima jedsn video od 10 sekundi o liku), argumente za dovodjenje pojacanja a onda tjeranje za pola godine, s tim da onaj koji ih je doveo ne snosi posljedice? Dobro neko napisa, Tuzla otjerala Muratovica i njegova pojacanja u paketu. Posteno. Kod nas ode igrac a ne leti onaj ko ga je doveo.
Ja nisam bio za vraćanje Hadžića i kada je bila anketa o pojačanjima glasao sam da nisam zadovoljan, za razliku od većine forumaša koji su nas proglasili prvacima.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 nov 2022, 18:00

Hadzija treba da ide to je jedino tacno i gdje se slazemo. Ne samo zbog Rashida nego i zbog katastrofe.
A Rashid ugovor svakako istice. Drobarov sporazumno, dakle nije mu klub dao otkaz ugovora, nema odstete tu. A to cu svakako bas provjeriti. Kao i za ostale s kojima se raskine ugovor. Necu pisati i ubjedjivati u nesto sto ne znam pouzdano.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 21 nov 2022, 18:03

U ovoj ligi ti treba dobar golman, 2,3 brzanera po strani i 2 znalca na sredini terena, ne skupa, nego da se mijenjaju na poziciji. Ostalo krkani po 1.90m i krhaj se po onim livadama. Nismo mi za bolje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 21 nov 2022, 18:06

Da se tjera onaj ko je doveo Rashida, ostali bi bez investitora ;)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 nov 2022, 18:10

nokee je napisao/la:
21 nov 2022, 18:00
Hadzija treba da ide to je jedino tacno i gdje se slazemo. Ne samo zbog Rashida nego i zbog katastrofe.
A Rashid ugovor svakako istice. Drobarov sporazumno, dakle nije mu klub dao otkaz ugovora, nema odstete tu. A to cu svakako bas provjeriti. Kao i za ostale s kojima se raskine ugovor. Necu pisati i ubjedjivati u nesto sto ne znam pouzdano.
Daj ne lupetaj bogati,cuj nema odstete kad je sporazuman raskid.

Naravno da ima,zato i jeste sporazuman gdje dvije strane sjedu pa se "cjenkaju" koliko ce ko povuci i izvuci.Neces mu lupam sad u ovom slucaju dati komplet iznos koji bi ga sljedovao,vec si u tom sporazumu pogodio lupam pola od toga iznosa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 21 nov 2022, 18:15

Vidim ide lagano remont, samo neka idu hadalji od igraca, sjebali su nam zivce, kao nikad do sada, najgora moguca sezona, najgora fuj !

Ovu zavrsiti kako zavrsimo, nadam se da ce od iduce biti bolje, doci im iz guzice u glavu svima sa vrha , pa nadalje !!
04.10.2009 !

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 nov 2022, 18:17

Drobarov je zadnji koji je trebao ici od ovih igraca ako cemo iskreno. Ima njih tu dosta gorih jos
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 nov 2022, 18:24

miky_hz je napisao/la:
21 nov 2022, 18:10
nokee je napisao/la:
21 nov 2022, 18:00
Daj ne lupetaj bogati,cuj nema odstete kad je sporazuman raskid.

Naravno da ima,zato i jeste sporazuman gdje dvije strane sjedu pa se "cjenkaju" koliko ce ko povuci i izvuci.Neces mu lupam sad u ovom slucaju dati komplet iznos koji bi ga sljedovao,vec si u tom sporazumu pogodio lupam pola od toga iznosa.
Pitanje je ko lupa ko maksim po diviziji. Kad ti iz kluba kazu ne racunamo vise na tebe znaci ides pitanje je koliko cemo se dogovoriti plata da se isplati kao odsteta za jednostrani raskid ugovora. To je bio slucaj sa Hebibom, krstom i ljetos generalno.
Drobarov nije dobio marke a ti mozes sad nastaviti "predpostavljati" sta hoces!
Mozda jeste platu za decembar.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 21 nov 2022, 18:26

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
21 nov 2022, 18:06
Da se tjera onaj ko je doveo Rashida, ostali bi bez investitora ;)
Buraz ovom rečenicom si dosta toga rekao
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 nov 2022, 18:26

Otkud prica da je Rashida doveo Mirvic ?
Fakat ne znam, pa ako moze neko da me uputi. Moze i pp
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 nov 2022, 18:39

Čuj utalili se za raskid ugovora :rol:. Znači Mirvić će uložiti svoje pare u plate, ovaj slučaj konkretno raskid ugovora i uzet će procenat od svojih para koje je uložio.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 21 nov 2022, 18:40

Mirvic ne ulaze svoje pare.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 21 nov 2022, 18:47

Drobarov nije los igrac, ali dovodjenje igraca prema solidnom CV-u se jos jednom pokazalo kao poguban pozez. Nije igrao nesto spektakularno, odbrana je bila katastrofa, ali isto tako daleko od toga da je on bio najveci problem u ekipi.

Problem u svlacionici su Suljic i Dal. Ovaj prvi nikad nije trebao biti vracen, dok Dala treba prodati, jer objektivno ove igre s ponekom dobrom utakmicom su njegov vrhunac.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 21 nov 2022, 18:50

21 nov 2022, 18:40
Mirvic ne ulaze svoje pare.
A cije ulaze? daj i nama informaciju..

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 21 nov 2022, 19:00

I da ne ulaže svoje, misliš da će neko biti glup i da ga vuče za nos za tako velike pare već godinu dana. U 21 vijeku, kad najveću moć imaju banke, kamatari i reketari.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Google Adsense [Bot], MSOZ101 i 25 gostiju.